گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 148
دانلود و پخش آنلاین تیتراژ انیمیشن «پی بودی و آقای شرمن»؛ آقای پی بودی سگی است که با توجه به انسان نبودنش، بسیار عالم است و اختراعات زیادی کرده است و در شهر بسیار معروف است. او پسر بچه‌ای را به نام شرمن به فرزندی خود می‌پذیرد
03':21''
354
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 حقايق ذهنيه وجودات مجرده هستند و ارتباط دو تعيّن خارجي با يكديگر فقط بر اساس علم و ادراك و شهود است و خود تعيّنات خارجي هيچ ارتباطي با هم ندارند بلكه فقط جنبۀ واسطيت دارند. 2 برگشت تحقق صورت ذهني به مثال منفصل اوست كه همان ربط مثال متصل انسان است با آن مثال منفصل كه به واسطۀ آن ارتباط مثالي است كه صورت تجردي انسان نسبت به موجود خارجي متحقق مي‌شود. 3 آثار خارجي مثالي بر اعمال خارجي مترتب نيست بلكه نفس نيّت و عزم و اراده دائماً آثار مثالي ايجاد مي‌كند. 4 غيرت را نبايد در قبال عبوديت قرار داد. 5 پوشاندن صورت زن در حج جايز نيست. 6 واقعيت حج يعني خروج از تعلقات بشري. 7 بزرگ‌ترين خطر براي سالك اين است كه آرامش او تعطيل باشد و طمأنينه و سكون را از دست بدهد؛ لذا استفاده مستمر و غير صحيح از تلفن همراه براي سالك بسيار مضر مي‌باشد. 8 جرياني از مرحوم علامه طهراني رضوان الله عليه در رابطه با خواب و روياي مرحوم آية الله خوئي در مورد احوالات مرحوم آية الله سيد ابوالحسن اصفهاني در عالم پس از مرگ. 9 وهن اسلام و تشيّع فقط در نوشتن مقالۀ الحادي خلاصه نمي‌شود.
54':16''
1052
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 بیان فتوای بعضی از آقایان در خصوص کشف حجاب و نقد و اشکال بر آن. 2 بیان اهتمام و عرق دینی بزرگان نسبت به حجاب. 3 هر شی دارای مثال خاص خود است و همان مثال جنبه علّی نسبت به او دارد. 4 افرادی مانند طیب ظاهرشان آلوده بود اما باطن‌شان صاف بود. 5 نقل حکایتی بعد از زمان مرحوم آیت الله حکیم در تعیین مرجعّیت. 6 کلام مرحوم سید احمد کربلائی رضوان الله تعالی علیه در خصوص قبول مرجعیت: اگر جهنم رفتن واجب کفائی است من به الکفایه موجودست. 7 تشبیه عالم ماده نسبت به عالم مثال، به قطره نسبت به دریا در کلام معصوم علیه السلام. 8 بین حیثیت علی و مثال و بین معلول انفکاک و انفصال مستحیل است. 9 اضافه به صورت که مثال است موجب اضافه به ماده هم خواهد شد زیرا انفصال وجود ندارد. 10 همچنان که یک ولی خدا می‌توانند خلق ابدان کند، می‌تواند وجود فردای شخص را کنار وجود امروزش قرار دهد. 11 در خلق ابدان متعدده نفس با تمام ابدان نسبت مساوی دارد و علت آن هم این است که ماده ارتباطش با مثال یکی است یعنی اعمال مثال شده است. 12 اینکه رسول خدا صلی الله علیه و آله طبق نقل صحیح تشریف بردند در کربلا و خاک آوردند یعنی رفتن به کربلای پنجاه سال دیگر، نه کربلای الان، زیرا اگر رویت در مثال بود رویت مثال نیازی به این حرکت به سمت کربلا نداشت. 13 کلام مرحوم علامه طهرانی رضوان الله علیه در تفسیر سوره یس: (حدود 40 سال پیش) عن قریب تکنولوژی به جایی می‌رسد که از سلول پوست انسان یک انسان کامل درست می‌کنند.
01:36':47''
111
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در بحث علم به اینجا رسیدیم که نفس علم عنائی مساوی با معلوم خارجی است و آنها که از مقام علم حضرتِ اجمال در قبال مقام تفصیل که معلوم خارجی است تعبیر آورده‌اند در واقع اثبات جهل کرده‌اند. 2 علم بدون معلوم خارجی معنا ندارد. 3 علم عنائی حق به تمام امور و نفس تحقق خارجی مادیات و زمانیات تعلق می‌گیرد و علم به عدم و معدوم هم مستحیل است. 4 رویت خارجی اشیاء چه در مرتبه مثال و چه در مقام شهادت و ماده به یک میزان است و احساس واقعیت در هر دو به نسق واحد است. 5 تصرف ولی خدا در اشیاء در واقع در جنبه مثالی آنهاست و انعکاس این تصرف در خارج و ماده ظاهر می‌شود. 6 برای شخص رائی، برزخ و خارج یکی است و یک وجود است و بین انسان و صورت برزخی و حقیقت خارجی، وحدت برقرار می‌شود و این اتحاد بیرون آمدن از قانون زمان است. 7 علم حق به اشیاء از نفس خود اشیاء جدا نیست یعنی بین علم حق به موجود با خود موجود جدایی وجود ندارد پس غلط است بگوئیم خدا به اشیاء علم دارد لذا اجمال و ابهام در علم حق راه ندارد. 8 مقصود حافظ علیه الرحمة از این شعری که می‌فرماید: "این همه عکس می و نقش مخالف که نمود یک فروغ رخ ساقیست که در جام افتاد" تمام موجودات اعم از ماده و مجرد است که به یک اراده تحقق یافتند. 9 توالی اراده و تعدد آن در ذات حق مستحیل است. 10 تمام نظام عالم حکم واحد و مجموعه واحدی را دارد که به علم واحد در علم عنائی قرار دارد و علم او هم ازدیاد ندارد
01:08':23''
96
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلّم و حضرت امیر علیه‌السلام در جنگها از همه به دشمن نزدیک‌تر بودند. 2 مُثُل افلاطونی ریشه در علم عنائی حق دارد و آن عبارت است از تحقّق صور عینیۀ خارجیه به صورت علمیه در ذات حق در مقام اسم. 3 رؤیت در مثال و برزخ به قدری قوی است که گاهی رائی خَلط بین رؤیت ظاهر و باطن می‌کند. لذا مرحوم انصاری رضوان الله علیه فرمودند: اغلب حکایات مرحوم حاجی نوری در نجم‌الثاقب در مکاشفه رخ داده است. 4 در علم انسان به اشیاء خارجی، نفس تعین خارجی به عنوان یک علم حضوری برای انسان حاصل می‌شود گر چه منشأ آن به واسطۀ علم حصولی است. پس بنابراین مآل علم حصولی به علم حضوری خواهد بود. 5 چنانچه در علم به اعیان خارجیه مثال متصل انسان با اعیان خارجیه ارتباط برقرار می‌کند همانگونه که در وجود ذهنی گفته شد، در باب مکاشفات هم مطلب از همین قرار است. 6 در مکاشفات، نفس نیازی به عبور از ماده ندارد، دفعةً خود صورت را ادراک می‌کند یعنی آن مبدئیّت مادّی از اول منتفی است. 7 در هر دو قسم از ادراک ظاهری و باطنی، اتصال مثالین صورت گرفته است. 8 نفس می‌تواند خلق صور ذهنیه و نفسانیه کند و به عنوان وجود خارجی وانمود کند. بیان حکایتی از اختلاف فتوا در دو شرایط مختلف، در همین راستا. 9 مجتهد باید به عالم ملاکات رسیده باشد و نفس او به ملکوت متصل شده باشد. 10 قضیه‌ای در رابطه با شخصی که مدّعی رؤیت امام زمان علیه‌السلام بود. 11 کلام مرحوم حداد رضوان الله علیه: آن فردی نزدیک‌تر است که خود را به توحید نزدیک‌تر احساس کند. 12 علّت قرائت مرحوم حداد و انتخاب ایشان شعر مثنوی را در اولین ملاقات با مرحوم علامه طهرانی رضوان الله علیهما.
01:26':14''
77
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در مورد انیّت صرفه نفس، می‌توان به قاعدۀ "حقیقة الشئ بصورته لا بمادته" اشاره کرد که مراد از صورت فصل اوست و جنس که ابهام دارد بدون تشخص و استقلال خارجی می باشد زیرا ابهام با تشخص منافات دارد. 2 تمام اعمال و رفتار ملائکه و تصرفات آنها در انزال مراتب فیض به موجودات طبق روایات در حال سکون و طمأنینه صورت می‌گیرد. 3 آیۀ «لایسبقونه بالقول و هم بامره یعملون» یعنی پشت تقدیر و مشیت الهی حرکت می‌کنند، و جلو نمی‌افتند. 4 شیاطین دائماً در حال اضطراب و تشویش هستند. 5 ما به این دنیا نیامده ایم تا ظهور حضرت را درک کنیم بلکه برای کمال آمده ایم. 6 آن انیّتی که مرحوم آخوند می‌فرمایند یعنی نظره انسان به همان حقیقت وجود است و وجود هم که نور محض است لذا ماهیات کنار می‌روند و نمی‌توانند آن نور و حقیقت را محبوس و مخفی کنند. 7 تمام عالم، حیّ و عاقل و ناطقند و حیّ از صفات ذاتی و لاینفک ذات است. بین حیّ و احدیّت فاصله‌ای نیست، به عکس علم و قدرت که لازمۀ ذات اند اما جنبۀ معلولی دارند و اسم حیّ بالاتر و قوی‌تر است و آثاری هم دارد که بر اسماء علیم و قدیر مترتّب نیست. 8 اولیاء الهی در مقام مراعات کثرت و ادب، مطالب را به اساتید خود منسوب می‌کردند. 9 قضیه‌ای در رابطه با شیخ محمدعلی کاظمی شاگرد مرحوم نائینی و قهر و غضب او نسبت به استاد خویش. 10 تأدّب مولانا نسبت به شمس و قضیه‌ای در همین راستا.
01:15':44''
114
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 مبانی مرحوم آخوند به واسطه غلبه حال و انکشاف نفس در حالات مختلف بوده است و این مسئله بسیار قابل دقت است که چطور غلبه حالات نفسانی در کیفیت تفکّر انسان تأثیر می‌گذارد؟! 2 ادراک انسان نسبت به حقایق علمیّه مخصوص فلسفه و عرفان، ناشی از کیفیت تشکّل نفس است؛ لذا بزرگان دستور به مراقبه داده‌اند، زیرا مراقبه برای شخص یک حالت استعداد و تهیّو در تلقّی معارف ایجاد می کند. 3 مرحوم حکیم در استمرار عدالت بعد از مرجعیّت، قائل به تبدّل موضوع هستند. 4 مرحوم آقای شیخ حسین حلّی روایت معروف (و اما من کان من الفقهاء...) را حاکی از مراتب عالیه طهارت می‌دانستند. 5 مرحوم علامه طباطبائی رضوان الله علیه می‌فرمودند: هر روز که مراقبه‌ام بیشتر می‌شود فکرم نسبت به مطالب تغییر می‌کند و این حرف را اواخر عمر می‌زدند. 6 تا انسان از مراتب توحید افعال و صفات عبور نکند و به عالم عماء و نور اسود نرسد به حقیقت وجود نخواهد رسید و اینجاست که بزرگان برای هر کدام از ائمه علیهم‌السلام خصوصیتی ممتاز از یکدیگر قائلند. 7 رشد مالک اشتر در کشتن معاویه نبود؛ لذا حضرت به او فرمود برگرد و اقدام نکن! 8 کمال امیرالمؤمنین علیه‌السلام در کشتن عبدود نبود بلکه در وقتی بود که همه ترسیدند و او خوف به خود راه نداد. 9 دشمن هم به صدق و صفای امیرالمؤمنین علیه‌السلام اذعان داشت. 10 ملاک مشروعیت حکومت امیرالمؤمنین علیه‌السلام خواست مردم نبود، زیرا درخواست، مشروعیت نمی‌آورد بلکه در مقام اجراء احکام و به دست گرفتن، تکلیف‌آور است آن هم نه برای هر فردی به بهانۀ تکلیف.
01:33':55''
85
0
جلسه دوم سخنرانی «استاد حسین انصاریان» پیرامون «راه بندگی» | ذی القعده1439 ه.ق - 1397 ه.ش | تهران - حسینیه همدانی ها
42':54''
297
0
سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع «تبیین آثار گناه انسان در عالم و تاثیر مخرّب آن بر موجودات زنده»
02':39''
141
0
جلسه 124 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«برخی هدایتهای خاص الهی، مخصوص مجاهدین در راه حق است. مجاهدت علمی و عملی زمینه را برای دریافت آن هدایتها آماده می کند. اگر انسان اهلیت داشته باشد، برخی تجلیات بهشت و جهنم برزخی و تمثلات ان عالم را در همین دنیا مشاهده خواهد کرد»
26':48''
204
0
جلسه 126 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«یکی از سنتهای الهی، این است که تشریحی از ربوبیت در کل عالم سریان دارد که پرده ها را کنار می زند و آنچه در پشت پرده است به ظهور می رساند. انسان تنها موجودی است که صلاحیت خلیفة الهی را دارد و شرح صدر یکی از امتیازات ویژه و منحصر به فرد انسان در این مقام است»
32':38''
157
0
جلسه 168 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"در سال 1372 پیرامون«فطرت و دین فطری، دانه گندم به خلاف خلقت اولیه که در زیر خاک است ولی سنبل می شود و به سمت بالا رشد می کند. فطرت انسان نیز در ابتدا در عالم دنیا است ولی در اثر تربیت صحیح، رو به عالم ملکوت رشد می کند»
37':44''
160
0
موعظه ای عبرت آمیز از «حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیا»: «شخ جعفر شوشتری در عالم مکاشفه واقعه عاشورا را به او نشان دادند. در مکاشفه حبیب بن مظاهر را دید که با او گفتگو کرد و حلوایی به او دادند و از آن به بعد روضه هایش دل هر انسان مومنی را می سوزاند»
04':06''
832
0
کلیپ صوتی شنیدنی به زبان آذری از حجت الاسلام و المسلمین"فروغی" :«برای اقناع عقل، به برهان نیاز است. باید تمام مطالب به بدیهیات برگردد. در عالم، بدیهی ترین مطلب، انسان کامل است. آدمیت در انسان کامل به ظهور آمده است. ابزرار رسیدن به انسان کامل، عشق و محبت است (تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
02':17''
754
0
کلیپ صوتی شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین"فروغی":«انتخاب انسان باید به اندازه سعه وجودش باشد. ما ابد در پیش داریم. باید همتمان هم در راستای ابدیت باشد. این حقیقت در رکربلا به ظهور کامل رسید. آسمان چهل روز در غم امام حسین علیه السلام خون گریست. چون جان عالم است»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
01':52''
330
0
کلیپ صوتی شنیدنی از "امام خمینی":«همه عالم از خداست و جلوه خداست و به سوی او برخواهد گشت. پس چه بهتر انسان اختیار کند شهادت را برای خدا»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
01':16''
233
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار معلمان و فرهنگیان ۱۳۹۶/۰۲/۱۷؛ «در مورد معلّم، اهمّیّت او اینجا است که همه‌ی جامعه‌ی تحصیل‌کرده‌ی‌ کشور مدیون قشر معلّمند؛ این چیز خیلی‌ مهمّی است. شما هر انسان فرزانه، آگاه، عالم، تحصیل‌کرده و باسواد را که پیدا کنید، مدیون معلّم است؛ قشر معلّم یک‌ چنین جایگاهی دارد»
38':07''
663
1
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٦٤٤ غسلهای مستحب در شرع مقدس اسلام بسيار است و از آن جمله است: ١- غسل جمعه، و وقت آن از اذان صبح است تا ظهر، و بهتر است نزديك ظهر بجاآورده شود. و اگر تا ظهر انجام ندهد بهتر است كه بدون نيت ادا و قضا تا عصر جمعه بجا آورد. و اگر در روز جمعه غسل نكند، مستحب است از صبح شنبه تا غروب قضای آن را بجا آورد. و كسی كه می ترسد در روز جمعه آب پيدا نكند،می تواند روز پنجشنبه غسل را انجام دهد، بلكه اگر در شب جمعه غسل را به اميد آنكه مطلوب خداوند عالم است بجا آورد صحيح است. و مستحب است انسان در موقع غسل جمعه بگويد: "اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شريك له و ان محمدا عبده و رسوله اللهم صل علی محمد و آل محمد و اجعلنی من التوابين و اجعلنی من المتطهرين".
03':43''
110
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٦٤٥: پيش از داخل شدن در حرم مكه شهر مكه مسجدالحرام خانه كعبه حرم مدينه شهر مدينه مسجد پيغمبر مستحب است انسان غسل كند و برای داخل شدن در حرم امامان عليهم السلام رجاءا غسل كند و اگر در يك روز چند مرتبه مشرف شود يك غسل كافی است و كسی كه می خواهد در يك روز داخل حرم مكه و مسجدالحرام و خانه كعبه شود اگر به نيت همه يك غسل كند كافی است و نيز اگر در يك روز بخواهد داخل حرم مدينه و شهر مدينه و مسجد پيغمبر صلی الله عليه و آله شود يك غسل برای همه كفايت می كند و برای زيارت پيغمبر و امامان از دور يا نزديك و برای حاجت خواستن از خداوند عالم و همچنين برای توبه و نشاط به جهت عبادت و برای سفر رفتن خصوصا سفر زيارت حضرت سيدالشهداء عليه السلام مستحب است انسان غسل كند و اگريكی از غسلهايی را كه در اين مساله گفته شد بجا آورد و بعد كاری كند كه وضو را باطل می نمايد مثلا بخوابد غسل او باطل می شود و مستحب است دوباره غسل را بجاآورد.
01':19''
149
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ٩٤٣: انسان بايد نماز را به نيت قربت يعنی برای انجام فرمان خداوند عالم به جا آورد و لازم نيست نيت را از قلب خود بگذراند يا مثلا به زبان بگويد كه چهار ركعت نماز ظهر می خوانم قربه الی الله.
00':19''
41
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ٩٤٦: انسان بايد فقط برای انجام امر خداوند عالم نماز بخواند. پس كسی كه ريا كند يعنی برای نشان دادن به مردم نماز بخواند، نمازش باطل است، خواه فقط برای مردم باشد، يا خدا و مردم هر دو را در نظر بگيرد.
00':19''
53
0
موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«نیچه می گوید برای اینکه در عالم به آرامی زندگی کنید اطراف خود را با آهن پر کنید، یعنی همین بمب ها و موشک ها و .... انسان را ترغیب به قانون جنگل می کند ولی در روایات ما آمده است تنها چیزی که انسان را به آرامش می رساند یاد الله است»
01':29''
334
0
حکایتی آموزنده از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«در یکی از پروازها که دچار تاخیر شده بود، علتش را گفتند چون یک سوسک داخل موتور شده است و امکان دارد یک سیم را بجود و در پرواز اختلال ایجاد کند. ای انسان! گناهان کوچکی هستند که پرواز روح انسان را به عالم ملکوت دچار اختلال و تاخیر می کند»
00':54''
208
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«حضرت عیسی به حواریون گفته بود هرکس دوبار متولد نشود، به عالم ملکوت وارد نمی شود. عبودیت، تولد دوباره انسان است»
01':36''
201
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٠: لازم نيست انسان نيت روزه را از قلب خود بگذراند يا مثلا بگويد فردا را روزه می گيرم بلكه همين قدر كه برای انجام فرمان خداوند عالم از اذان صبح تا مغرب كاری كه روزه را باطل می كند انجام ندهد، كافی است و برای آن كه يقين كند تمام اين مدت را روزه بوده، بايد مقداری پيش از اذان صبح و مقداری هم بعد از مغرب از انجام كاری كه روزه را باطل می كند خودداری نمايد.
00':15''
161
1
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 26 :«شناخت هدف و توجه داشتن به آن، باعث می شود که صعوبت و سختی راه برای انسان سهل و شیرین شود. خدای متعال برای خلقت عالم، هدفی دارد و آن، افاضه رحمت و تجلی اسمائش است که نیازی به آن ندارد و نفعی نمی برد ولی در طول این هدف، اهداف میانه بیشماری هم هست.»
26':57''
223
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 28 :«خلقت کل عالم یک طرف و خلقت انسان طرف دیگر. خلقت کل عالم، برای عبودیت انسان است. اگر انسان نبود، خلقت عالم عبث بود. اگر انسان این مطلب را بفهمد، از عظمت وجود خود، عبودیت را رها نمی کند. در سایه این عبودیت، ظرفیت انسان برای دریافت رحمت واسعه الهی بسیار بیشتر می شود»
26':22''
282
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 33 :«بیان مراحل تقدیر عینی خلقت عالم و انسان و تقدیر حتمی آن در خطبه فدکیه. قاعده لطف و هدایت فطری بشر و ارسال رسل و انزال کتب برای سعادت بشر.»
29':12''
181
0
قطعه ای شنیدنی از زبان رهبر معظم انقلاب حضرت «آیت الله العظمی امام خامنه ای» پیرامون شخصیت حضرت زهرا(س): «زندگانی حضرت زهراء(س) برای هر انسان آزاده ای که اندک شناختی از او داشته باشد میتواند بهترین الگو باشد حتی رای غیر مسلمانان. ایشان نور درخشان عالم معنویت هستند»
02':03''
812
0
جلسه 7 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 12 مرداد ماه سال 92:« در این جلسه ایشان با بیان برکات ماه رمضان و باقی مانده آن به بحث فضل و اضطرار عبد در سلوک اشاره کردند و با اشاره به دعای پایان ماه مبارک به این فضا پرداختند. تنها سرمایه ای که ما داریم برای بهره مندی تکیه به فضل خداست اگر تکیه ما بر عمل خودمان باشد و بخواهیم با عمل خودمان این راه را برویم قطعا زمین گیر می شویم . ادعیه به انسان توجهاتی می دهند که مهم است. دعاهایی که به ما رسیده از مقام بالا تنزل پیدا کرده همه چیز از مقام بالا تنزل پیدا می کند همان طور که ارزاق مادی از عالم بالا می آیند ارزاق معنوی هم از عالم بالا می آیند. »
50':10''
1596
1
0
جلسه 20 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 18 آبان ماه سال 92:« در این جلسه ایشان اشاره داشتند که محرم فرصت بسیار مغتنمی است برای جداشدن از تعلقات و همراهی به موقع امام و یاری ایشان. قدم اول برای همراهی با ولی خدا، بزرگتر از دنیا شدن و اشتیاق به عالم آخرت است که برای رسیدن به این جایگاه باید نگاه ما به دنیا نگاه جامع و واسعی باشد. در این صورت راه غیب امام و محبت او بر ما گشوده می شود و ما هم همراه بلای ایشان می شویم. که همین راه است که اصحاب عاشورا طی کردند. اما برای ما راه میانبری وجود دارد و آن راه اشک بر سیدالشهداست که مطهر انسان است و ما را وارد وادی بلای امام حسین می کند و به مقام شفاعت او و ثبات قدم در راه او می رساند.»
52':22''
1098
0
جلسه 34 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 26 بهمن ماه سال 92 : «در این جلسه ایشان بیان می دارند که کلام خداوند سه قسم است که یک قسم آن مختص خداوند و امناء الهی است و قسم دیگر آن مختص کسانی است که شرح صدر دارند و قسم سوم آن مخصوص عالم و جاهل است. انسان برای این که بتواند به حقایق قرآن راه پیدا کند باید صفای باطنی و شرح صدر داشته باشد و این کار ممکن نیست مگر برای شخصی که به حقیقت بندگی رسیده باشد. همه معارف قرآن نزد نبی اکرم و اهل بیت ایشان است و راه رسیدن به آن شاگردی نزد ائمه است و روایات کلید فهم قرآن است.»
47':20''
1519
5
0
جلسه 39 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 2 فروردین ماه سال 93: «در این جلسه بحث در مورد بهار و رویش دوباره طبیعت است نکته اولی که در اینجا قابل ذکر است این است که نباید به بهار دل بست چون گذرا و رفتنی است بلکه باید به سرچشمه آن که حضرت حق است دل ببندیم چون او دائمی و صاحب همه این نعمت ها است. نکته دوم اینکه این بهار و رویش از آیات الهی برای عالم دیگر است. همان طور که درختان دوباره زنده می شوند انسان نیز پس از مرگ حیات دوباره دارد. نکته بعد اینکه این عالم بهاری دارد که آن ظهور حضرت حجت است که بهجت واقعی در آن زمان خواهد بود»
39':21''
283
1
0
جلسه 42 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 23 فروردین ماه سال 93 :«مقام بسم الله، مقام توحيد ناب و توحيد خالص است، كه انسان در همه عالم جز استعانت از حضرت حق نمي جويد و همه وسايل را وسايط مي بيند و براي آنها اصالتي قائل نيست. در ادامه جمله بسم الله دو صفت رحمان و رحیم هم بیان شده، که رحمان یعنی آن رحمت خدا که حتی شامل کافر هم می شود و منظور از رحیم آن رحمتی است که فقط مخصوص مومنین است. حال اگر انسان تلاش کرد و به مقام بسم الله رسید، در واقع به مقام خلت که مقام بسیار والایی است دست یافته است.»
50':24''
482
0
جلسه 55 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 11 مردادماه 93:«عصر انبیاء پرتو عصر نبی اکرم است و این عصری است که همه تاریخ را می پوشاند تا زمانی که به عصر ظهور می رسد. عصر ظهور نیز پرتویی از عصر نبی اکرم است. عصر ظلمت نیز در مقابل عصر نور است و حجاب این عصر می شود. خداوند به همین عصر پیامبر قسم می خورد. بنابراین وقتی خداوند چنین سرمایه های بی نهایت و چنین پیامبری قرار داده است، همه انسان ها خاسرند، مگر آن که به عصر انبیاء و عالم ملائکه و نور وارد شوند. »
52':25''
278
0
جلسه 68 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 17 آبان ماه سال 93 :«خوشی ها و ناخوشیهای ظاهری هر دو ابتلائات الهی و پنجره ای به سوی توحید هستند. اگر نگاه مادی باشد نعمتها و خوشیها به عنوان کرامت و سختی ها به عنوان تحقیر قلمداد می شود. اما در نگاه الهی و توحیدی برای انسان مومن هر دو راهی به عالم غیب و دریافت از توحید می باشد. سوره فجر که به سورة الحسین مشهور می باشد، سرانجام دیدگاه مادی را گرفتاری در کمین الهی و عذاب اخروی و نیز سرانجام دیدگاه توحیدی را دخول در بهشت جاودانه الهی و رسیدن به مقام نفس مطمئنه شمرده است...»
48':57''
127
0
جلسه 83 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری»در برنامه سمت خدا در تاریخ 9 اسفندماه سال 93 : «قرآن حالات اهل قیامت را در آن روز بیان می کند که وقتی این اتفاق می افتد و به تعبیر قرآن صیحه اول واقع می شود و همه عالم ما در خاموشی می رود و بعد از صیحه و رجفه دوم همه بر می خیزند، انسان ها در آن جا حالاتشان متفاوت است. گروهی حالت خشوع دارند و نگرانند که اینها همه از روی ترس است. گروهی هم هستند که شادان و خندان هستند. چهره های سپید دارند. رابطه ما با قیامت و زمان قیامت یک رابطه بسیار نزدیکی است یعنی واقعاً فاصله ما با قیامت دور نیست. اگر ما به نور قرآن نورانی شدیم و انوار قرآن در دل ما آمد و واقعاً از آن موضع وقتی نگاه کردیم، فاصله ها بسیار بسیار کوتاه است»
48':33''
368
1
0
جلسه 85 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 23 اسفندماه سال 93 : «یکی از خصوصیات قیامت بروز و آشکار شدن حقایقی است که در این دنیا مخفی بوده است و یکی از آنها جهنم است. در واقع کافران جهنم را از همین دنیا به همراه خود داشتند چراکه آتش باطن اعمال آنهاست و عذاب اضافه ای را خدای متعال در قیامت برایشان فراهم نمی کند؛ همینطور که بهشت هم باطن اعمال مومنان است. انسان در این عالم به هر چه غیر از خدا پناه ببرد، باطن این پناهگاه در قیامت آتش جهنم است.هرچه مراتب خوف بالاتر، خشیتی که نسبت به آن مقام در دل مومن ایجاد می شود بالاتر است»
49':52''
252
1
0
هشتمین جلسه سخنرانی آیت الله «سید محمد مهدی میرباقری» در شب هشتم محرم الحرام سال 95 در هیأت ثارالله قم (مدرسه فیضیه): « دو گونه حکومت در عالم وجود دارد حکومت خلیفه الهی که در مقام شفاعت و مقام محمود است و برای رهایی انسانها و عبودیت خدا دائماً در حال ایثار و تلاش و فداکاری است؛ اما در نقطه مقابل دستگاه طاغوت و شیطان است. دستگاه شیطان اول کاری که می کند این است که انسان را از توجه به حضرت حق باز می دارد و متوجه اسباب و وسائط و متوجه دنیا و امکانات دنیا می کند. تعلق به موجودهای محدود، در انسان، اسارت و محدودیت ایجاد می کند. دستگاه باطل از انسانها بهره کشی کرده و آنها رو چون برده برای پیشبرد اهدافش استفاده می کند.»
01:09':20''
350
0
سومین جلسه سخنرانی آیت الله «سید محمد مهدی میرباقری» در شب سوم محرم الحرام سال 95 در حسینیه حضرت الزهراء(سلام الله علیها) با موضوع: بررسی جریان وحی و هدایت انسان :«ادامه مباحث سوره علق: ربوبیت خاصه خداوند نسبت به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، محور ربوبیت عالم است و نیز عبادت و تقرب ایشان موجب تقرب تمام عوالم است. دشمنان ایشان از آنجا که از این امر آگاه اند، به مانع شدن از صلاه حضرت می پردازند تا هدایت ایشان فراگیر نشود. وظیفه شما این است که با سجده خود عالم را مقرب سازید...»
46':03''
355
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «شیطان تا کجا و تا چه زمانی بر انسان تسلط دارد؟ آیا در عالم برزخ هم شیطان بر انسان نفوذ دارد؟»منبع: رادیو سراسری معارف
05':42''
2662
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا امکان دارد که پس از مرگ، روح انسان به عالم بعدی نرود و وارد جسم دیگری بشود؟»منبع: رادیو سراسری معارف
05':29''
2523
0
بخش دهم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«ابعاد فرهنگی و سیاسی بحث نیت باید مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. فرق اساسی ما با تمدن غرب، فرق بین نگاه هاست. آنها نگاه اومانیسمی و ماتریالیستی دارند ولی جهان بینی ما، مربوط به عالم غیب و مجردات است. از اینجا روشن می شود که چرا باید رهبر انقلاب ما یک عارف الهی و عالم ربانی باشد»
01:12':06''
2955
1
0
هشتمین قسمت از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علوی تهرانی» در دهه اول محرم 1394 با موضوع آسیب شناسی علم بدون عمل :«شش پایه اساسی ایمان "یقین، صبر، رضا، تسلیم، توکل، تفویض" توضیح مقام رضا: رضا دو قسم است الرضا بالله و الرضا عن الله. آنچه در ایمان نقش دارد و یکی از پایه های آن است، الرضا عن الله است یعنی در عالم تکوینیات و تقدیر و قضای الهی و هرچه که خدای متعال برای انسان تقدیر می کند، از آن راضی باشد هرچند در ظاهر از آن کراهت داشته باشد»
49':28''
483
0
سومین جلسه از سخنرانی شیخ «حسین انصاریان» در دهه سوم محرم 1394 در حرم حضرت عبد العظیم حسنی شهر ری با موضوع شیطان: « اوامر الهی همه به نفع انسان است و هیچ گونه ضرری متوجه انسان نمی کند. نماز باعث دوری انسان از گناه و آتش جهنم می شود. باطن گناه آتش است و لازم نیست انسان منتظر قیامت شود بلکه در همین عالم هم اثرش را خواهد گذاشت»
51':33''
235
0
اولین قسمت از جلسات سخنرانی شیخ حسین انصاریان دهه اول محرم 1394 در حسینیه هدایت: راه رفتگان و سالکان الی الله فرمودند محبت کیمیاست، که این کیمیا مس وجود انسان را طلا می‌کند. می‌فرمایند کل عالم هستی براساس محبت به وجود آمده، دوست داشت به وجود آورد. ... این عشق به امام حسین پادرمیانی می‌کند، عند الحساب وقت رسیدگی به پرونده، عند الحساب، همانجا بفرمایید جا نیست ببخشید. عند الحساب آنجا بهتان می‌گویند که حوسب حسابا یسیرا، رسیدگی به حساب شما بسیار آسان است، مته لای خشخاش نمی‌گذارند برایتان، یک پارچه خوبی‌های دنیایتان را می‌بینند می‌گویند مهر بزنید، یکپارچه گناهانتان را می‌بینند و می‌گویند ببخشید، حوسب حسابا یسیرا، حساب آسان. حساب یسیر، این جای پنجم.
48':36''
495
0
سومین قسمت از جلسات سخنرانی شیخ حسین انصاریان دهه اول محرم 1394 در حسینیه هدایت: آن کس که تو را شناخت جان را چه کند، دنیا و عیال و خانمان را چه کند، دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی، دیوانه تو هر دو جهان را چه کند، در این محبت است که انسان جانش را، زن و بچه‌اش را، مالش را عاشقانه دنبال خدا می‌کشد، خب این محبت چگونه به وجود می‌آید؟ از درک زیبایی‌های محبوب به وجود می‌آید. چون زیبایی سازنده محبت است، وقتی که یک نفر می‌آید با انبیا پیوند می‌خورد، با وحی و قرآن پیوند می‌خورد پروردگار عالم را با تعلیمات انبیا و آیات قرآن در همه چیزش زیبای بی‌نهایت می‌بیند. کیست که رحمت او را درک بکند، غفران او را درک بکند کرم او را درک بکند، لطف او را درک بکند، احسان او را درک بکند، به او دل نبندد مگر می‌شود آدم زیبایی رادرک بکند و دلبسته نشود.
01:02':29''
227
0
ششمین جلسه سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی میرباقری در دهه اول محرم الحرام سال 94 که در حسینیه حضرت زهرا(س) -شجاع فرد- برگزار شده است. ایشان در این بحث با اشاره به آیات مهم سوره مبارکه طلاق بیان می کنند که این آیات وعده مهم خداست که تقوی باعث خروج انسان از بن بست ها می باشد و البته این خروج و وعده الهی به شکل های مختلف و در افق های مختلف قابل تفسیر است. در ادامه ایشان به بحث ارتباط تقوی و توکل پرداخته و با تعریف توکل بر خدا اشاره می کنند که برای رسیدن به تقوای الهی و متمسک نشدن به معاصی و اسباب و شرک، باید توکل در انسان روییده باشد تا با تکیه بر خدا انسان از ترس ها و... رها شده و به غیر طمعی نداشته باشد. در انتهای بحث نیز ایشان به توکل متعدی و شفاعت گونه الهی اشاره کرده و بیان می کنند که سیدالشهداء با توکل بر خدا بن بست های عالم را مرتفع کرده و راه رسیدن به نور و عصر ظهور را برای مومنین و موحدین باز کرده اند.
43':24''
866
1
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا معاد فقط در کره زمین اتفاق می افتد یا برای کل عالم هستی؟ و آیا معاد فقط درباره انسان است یا دیگر موجودات هم معاد دارند؟»منبع: رادیو معارف
08':35''
156
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «اگر گروهی در عالم ذر، با پیمان خداوند موافقت نکرده اند و بیعت نبسته اند، خدا چرا آنها را به این دنیا آورده است؟»منبع: رادیو معارف
05':15''
1706
1
0