گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 249
دانلود و پخش آنلاین سوره قیامة با تلاوت قاری عرب زبان؛ خالد الجليل.
03':41''
745
0
دانلود و پخش آنلاین ترتیل جزء بیست و نهم قرآن کریم توسط حنانه خلفی، نخبه نوجوان؛ شامل سوره‌ های مُلک، قلم، حاقه، معارج، نوح، جن، مزمل، مدثر، قیامت، انسان و مرسلات.
54':59''
2017
0
کتاب صوتی «انّ ربک لبالمرصاد» برگرفته از کتاب «آن سوی مرزها» حاوی اطلاعاتی است درباره‌ معاد، آخرت و جهان پس از مرگ «شیخ طبرسى، رحمة الله علیه، در تفسیر آیه‌ی انّ ربک لبالمرصاد (سوره فجر / ۱۵) نوشته است: یعنى راه بندگان خدا در روز قیامت از مرصاد، کمین‌گاه ویژه، مى‌گذرد و کسى نیست که از آن عبور نکند… » نویسنده محمد تقی ناطقی
25':25''
2273
0
مداحی «مهدی سلحشور» به مناسبت ماه محرم الحرام «آیه ها سوره ها شرحی از نور تو / کوچه ها، تکیه ها پر شد از نور تو / شور شعر عالم شکوه ارباب قیامت اعظم محرم تو / هر دل شیدا به روز عاشورا فدا کند جان را به مقدم تو » [شب پنجم ، عبدالله بن حسن(ع)] [محرم 96] [نوحه] [هیأت فاطمیون قم ]
06':14''
314
0
کتاب گویا ترجمه منظوم قرآن کریم؛ ترجمه «سوره قیامت»؛ با صدای «امید مجد»؛ شاعر: «امید مجد»
05':40''
1193
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 91.07.16 : « سوره واقعه، تماما مربوط به قیامت است. جزء سوره هایی است که اگر مداومت به آن شود، تذکر خوبی برای انسان می باشد و باعث حیات قلبی انسان می شود و از زمره غافلین خارج می شود.»
49':59''
734
3
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 91.07.16 : « سوره واقعه، تماما مربوط به قیامت است. جزء سوره هایی است که اگر مداومت به آن شود، تذکر خوبی برای انسان می باشد و باعث حیات قلبی انسان می شود و از زمره غافلین خارج می شود.»
49':59''
843
0
جلسه 58 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 8 شهریورماه 93 :«محور سوره تکاثر بحث از نعیم و مسئولیت ما در مقابل این نعیم است و در نقطه‌ی مقابلش تکاثری است که موجب غفلت ما از بهره برداری از این نعمت می‌شود. درباره سؤال از نعمت که در سوره آمده تفاسیر متعددی است که باهم منافاتی ندارد و جمع آن ها به این صورت است که خداوند متعال در قیامت در عین اینکه از همه چیز از ما سؤال می کند تنها یک سؤال می پرسد، اگر جواب ما درست بود کار ما هم درست می شود وگرنه ما به خاطر تک تک کارهایمان در دنیا مورد بازخواست قرار می گیریم. آن سوالاساسی، نعمت ولایت است»
46':11''
289
2
0
هفتمین قسمت از سخنرانی شیخ «حسین انصاریان» در مسجد هدایت بازار تهران در دهه سوم محرم 1394 با موضوع معارف اسلامی: « ویژگی های دوستان خدا و متعلق ایمان اولیاء الله در قرآن : متعلق باورشان خداوند است قیامت است، فرشتگان است، انبیاست، و کتاب الهی است، قرآن مجید. کیفیت باورشان را هم از سوره حجرات شنیدید باوری است که شک و تردید و وسوسه در این باور راه ندارد، إِنَّمَا اَلْمُؤْمِنُونَ اَلَّذِينَ آمَنُوا بِاللّٰهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ يَرْتٰابُوا...»
38':48''
301
0
هفتمین قسمت از جلسات سخنرانی شیخ حسین انصاریان دهه اول محرم 1394 در حسینیه هدایت: عشق حقیقی قدرت فوق العاده‌ای است که هر انسانی که از آن بهره‌مند است او را از عالم خاک به عالم پاک می‌رساند. مرکب این راه قرآن مجید در سوره فاطر می‌فرماید عمل صالح است، عمل صالح محصول سه حقیقت است، ایمان به خدا و قیامت، معرفت به حقایق الهیه، و نیت خالص.
56':49''
322
0
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «تمسخر ديگران، بلای فرد و جامعه؛ طرد تمسخر كنندگان در قيامت؛ خطر تمسخر مقدسات دينی؛ نزول يك سوره به خاطر تمسخر نابينا؛ تحقير ديگران به خاطر حسادت؛ دوری از بيان نقاط ضعف خود برای ديگران و انصاف در برخورد با عيوب ديگران»
27':26''
0
0
تلاوت آیه 53 سوره «فصلت» توسط «محمود خلیل الحصری»: «سَنُرِيهِمْ آيَاتِنَا فِي الْآفَاقِ وَفِي أَنفُسِهِمْ حَتَّىٰ يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ ۗ أَوَلَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ»: ما آیات (قدرت و حکمت) خود را در آفاق جهان و نفوس بندگان کاملا هویدا و روشن می‌گردانیم تا ظاهر و آشکار شود که خدا (و آیات حکمت و قیامت و رسالتش همه) بر حق است. آیا همین حقیقت که خدا بر همه موجودات عالم پیدا و گواه است کفایت (از برهان) نمی‌کند؟ (00:49)
00':49''
1833
0
آیه بیست و هشتم با مضمون سوال خدا از مردم؛ سوره «فصلت»، آیه 53: «سَنُرِيهِمْ آيَاتِنَا فِي الْآفَاقِ وَفِي أَنفُسِهِمْ حَتَّىٰ يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ ۗ أَوَلَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ»: ما آیات (قدرت و حکمت) خود را در آفاق جهان و نفوس بندگان کاملا هویدا و روشن می‌گردانیم تا ظاهر و آشکار شود که خدا (و آیات حکمت و قیامت و رسالتش همه) بر حق است. آیا همین حقیقت که خدا بر همه موجودات عالم پیدا و گواه است کفایت (از برهان) نمی‌کند؟ با تلاوت «سعود شریم» (00:15)
00':15''
255
0
آیه 172 سوره «اعراف» با تلاوت «محمود خلیل الحصری»: «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»:و هنگامى را كه پروردگارت از پشت فرزندان آدم، ذريه آنان را برگرفت و ايشان را بر خودشان گواه ساخت كه آيا پروردگار شما نيستم؟ گفتند: «چرا، گواهى داديم». برای اینکه مبادا روز قيامت بگوييد ما از اين [امر] غافل بوديم. (01:03)
01':03''
1165
0
سیزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»: و چون پروردگارت زاد و رود بنی‌آدم را از پشتهای ایشان برگرفت، و آنان را بر خودشان گواه گرفت [و پرسید] آیا پروردگار شما نیستم؟ گفتند چرا، شهادت می‌دهیم. این گئاهی برای این بود که مبادا روز قیامت بگویید ما از این [حقیقت‌] بی‌خبر بودیم‌. آیه 172 سوره اعراف با تلاوت «مشاری العفاسی» (00:34)
00':34''
771
1
0
آیه 172 سوره اعراف با تلاوت «عبدالله بصفر»: «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»و [به یاد آر] هنگامی را که پروردگارت از صلب بنی آدم نسلشان را پدید آورد، و آنان را [در ارتباط با پروردگاریش] بر خودشان گواه گرفت [و فرمود:] آیا من پروردگار شما نیستم؟ [انسان ها با توجه به وابستگی وجودشان و وجود همه موجودات به پروردگاری و ربوبیّت حق] گفتند: آری، گواهی دادیم. [پس اقرار به پروردگاری خود را در این دنیا از شما گرفتیم] تا روز قیامت نگویید: ما از این [حقیقت آشکار و روشن] بی خبر بودیم. (00:32)
00':32''
254
0
سیزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم: «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»: و پروردگار تو از پشت بنى‌آدم فرزندانشان را بيرون آورد. و آنان را بر خودشان گواه گرفت و پرسيد: آيا من پروردگارتان نيستم؟ گفتند: آرى، گواهى مى‌دهيم. این گواهی را گرفتیم تا در روز قيامت نگوييد كه ما از آن بى‌خبر بوديم. آیه 172 سوره اعراف با تلاوت «سعد الغامدی» (00:27)
00':27''
175
0
سیزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ سوره اعراف، آیه 172: «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»:و هنگامى را كه پروردگارت از پشت فرزندان آدم، ذريه آنان را برگرفت و ايشان را بر خودشان گواه ساخت كه آيا پروردگار شما نيستم؟ گفتند: «چرا، گواهى داديم» تا مبادا روز قيامت بگوييد ما از اين [امر] غافل بوديم. با تلاوت «سعود شریم». (00:24)
00':24''
114
0
دوازدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ آیه 32 سوره اعراف: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: [اى پيامبر] بگو: «زيورهايى را كه خدا براى بندگانش پديد آورده، و [نيز ] روزيهاى پاكيزه را چه كسى حرام گردانيده؟» بگو: «اين [نعمتها] در زندگى دنيا براى كسانى است كه ايمان آورده‌اند و روز قيامت [نيز ]خاصّ آنان مى‌باشد.» اين گونه آيات [خود] را براى گروهى كه مى‌دانند به روشنى بيان مى‌كنيم». با تلاوت استاد «محمد صدیق منشاوی» (1:03)
01':03''
12783
0
آیه 32 سوره اعراف توسط «عبدالباسط»(دوازدهمین مورد از سوال خداوند کریم از مردم): «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: (ای پیامبر!) بگو: «زیورهای خدایی را که برای بندگانش پدید آورده -و (نیز) روزی‌های پاکیزه را- چه کسی حرام گردانیده‌؟» بگو: «این (نعمت)ها در زندگی دنیا برای کسانی است که ایمان آورده‌اند، در حالی که روز قیامت ویژه‌ی آنان می‌باشد». ما این‌گونه آیات (خود) را برای گروهی که می‌دانند جداسازی و روشن می‌کنیم. (01:04)
01':04''
1193
0
آیه 32 سوره اعراف با تلاوت «محمود خلیل الحصری»: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: بگو چه کسی زینت الهی و رزق پاکیزه را که برای بندگانش پدید آورده، حرام کرده است؟ بگو اینها در زندگانی دنیا برای مؤمنان [و نامؤمنان‌] است و در روز قیامت نیز خاص مؤمنان است. ما بدین‌سان آیات خود را برای اهل معرفت به روشنی بیان می‌کنیم‌. (00:58)
00':58''
3911
0
دوازدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ(ای محمّد! زشتی کارِ افتراء تحلیل و تحریم را بدیشان خاطرنشان ساز و به آنان) بگو: چه کسی زینتهای الهی را که برای بندگانش آفریده است و همچنین مواهب و روزیهای پاکیزه را تحریم کرده است؟ بگو: این (نعمتها و موهبتهای حلال و) چیزهای پاکیزه، برای افراد باایمان در این جهان آفریده شده است (و دیگران نمی‌بایست از آن استفاده کنند. ولی در این دنیا بر این خوان یغما چه دشمن چه دوست، و این هم از رحمت واسعه‌ی خدا و لطف او است. امّا) در روز قیامت اینها همه در اختیار مؤمنان قرار می‌گیرد (و دیگران به کلّی از آن محروم می‌گردند). این چنین آیات (خود را درباره‌ی احکام حلال و حرام) برای کسانی توضیح و تشریح می‌کنیم که آگاهند و می‌فهمند. آیه 32 سوره اعراف با تلاوت «مشاری العفاسی» (00:30)
00':30''
587
0
آیه 32 سوره اعراف توسط «محمد ایوب»: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: بگو: چه كسى زينت الهى را كه خدا براى بندگانش پديد آورده و روزى‌هاى پاكيزه و مطبوع را حرام كرده است؟ بگو: اين نعمت‌ها در زندگى دنيا براى كسانى است كه ايمان آورده‌اند [هر چند ديگران نيز استفاده مى‌كنند] ولى روز قيامت مخصوص ايشان است. ما اين گونه، آيات را برای کسانی توضیح و تشریح می‌کنیم که آگاهند و می‌فهمند. (00:29)
00':29''
1112
0
آیه 32 سوره اعراف با تلاوت «عبدالله بصفر»: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: بگو: زینت های خدا و روزی های پاکیزه ای را که برای بندگانش پدید آورد، چه کسی حرام کرده؟! بگو: این [زینتها و روزی های پاکیزه] در زندگی دنیا برای کسانی است که ایمان آورده اند [البته اگر چه غیر مؤمنان هم با آنان در بهرهوری شریکند، ولی] در قیامت فقط ویژه مؤمنان است؛ ما این گونه آیات خود را برای گروهی که می دانند [و اهل دانش و بصیرت اند] بیان می کنیم. (00:29)
00':29''
229
0
تلاوت آیه 32 سوره «اعراف» توسط «علی الحذیفی»: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: بگو: چه كسى لباسهايى را كه خدا براى بندگانش پديد آورده، و خوردنيهاى خوش‌طعم را حرام كرده است؟ بگو: اين چيزها در اين دنيا براى كسانى است كه ايمان آورده‌اند و در روز قيامت نيز خاص آنها باشد. آيات خدا را براى دانايان اينچنين به تفصيل بيان مى‌كنيم. (00:27)
00':27''
217
0
آیه 32 سوره اعراف با تلاوت «شاطری»: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتىِ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ فىِ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَالِكَ نُفَصِّلُ الاْيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ»: بگو: «چه کسی زینتهای الهی را که برای بندگان خود آفریده، و روزیهای پاکیزه را حرام کرده است؟!» بگو: «اینها در زندگی دنیا، برای کسانی است که ایمان آورده‌اند؛ (اگر چه دیگران نیز با آنها مشارکت دارند؛ ولی) در قیامت، خالص (برای مؤمنان) خواهد بود.» این گونه آیات (خود) را برای کسانی که آگاهند، شرح می‌دهیم!. (00:26)
00':26''
273
0
تلاوت آیه 139 سوره نساء توسط «محمد ایوب»: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا» خداوند کسی است که خدایی جز او نیست، همو شما را در روز قیامت که در [فرارسیدن‌] آن شکی نیست، گرد می‌آورد، و کیست از خدا راستگوتر؟. (00:23)
00':23''
303
0
تلاوت آیه 87 سوره نسا توسط «محمد ایوب»: اللَّهُ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلىَ‏ يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا رَيْبَ فِيهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثًا» خداوند کسی است که خدایی جز او نیست، همو شما را در روز قیامت که در [فرارسیدن‌] آن شکی نیست، گرد می‌آورد، و کیست از خدا راستگوتر؟. (00:18)
00':18''
403
0
تلاوت آیه 87 سوره نساء توسط «علی الحذیفی»: «اللَّهُ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلىَ‏ يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا رَيْبَ فِيهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثًا»:خداست که هیچ معبودی جز او نیست. مسلماً شما را [از گورهایتان] به سوی [دادگاهِ حسابرسی] روز قیامت که هیچ شکی در آن نیست گرد می آورد؛ و راستگوتر از خدا در گفتار کیست؟ . (00:17)
00':17''
759
0
آیه 87 سوره نسا با تلاوت «شاطری»: «اللَّهُ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلىَ‏ يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا رَيْبَ فِيهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثًا»خدای یگانه، هیچ خدایی جز او نیست؛ محققاً همه شما را در روز قیامت که شک در آن نیست جمع آورد، و کیست که راست‌تر از خدا سخن گوید؟ . (00:15)
00':15''
252
0
نهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ سوره نسا، آیه 87: «اللَّهُ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ لَيَجْمَعَنَّكُمْ إِلىَ‏ يَوْمِ الْقِيَامَةِ لَا رَيْبَ فِيهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ حَدِيثًا»الله خدايى است كه هيچ خدايى جز او نيست. به تحقيق همه شما را در روز قيامت -كه هيچ شكى در آن نيست- گرد مى‌آورد و چه كسى از خدا به گفتار راستگوى‌تر است؟. با تلاوت «سعود شریم». (00:13)
00':13''
430
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «حامد شاکرنژاد» (3:27)
03':27''
987
1
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «کریم منصوری» (3:45)
03':45''
775
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «محمد عبدالکریم» (2:59)
02':59''
225
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «حسن ابراهیم هاشم» (3:58)
03':58''
221
0
سخنرانی «حجت الاسلام حسینی قمی» پیرامون «وجه تسمیه روز قیامت به یوم تبلی السرائر با استناد به سوره طارق»(34:02)
34':02''
8284
2
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «خالد بن عبداله القحطانی» (3:38)
03':38''
325
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «عبدالخالق علی» (4:14)
04':14''
151
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای شیخ «سعود بن ابراهیم الشریم» (2:39)
02':39''
183
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «عبدالباری محمد» (4:08)
04':08''
97
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «توفیق الصایغ» (3:04)
03':04''
87
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «علی عبدالله جابر» (2:54)
02':54''
152
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «محمدحسین سبزعلی» (3:26)
03':36''
156
0
تلاوت تحدیر سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «معتز آقایی» (2:06)
02':06''
8043
2
0
تلاوت تحدیر جزء 29 قرآن کریم توسط «معتز آقایی»؛ از ابتدای سوره «مـلک» تا انتهای سوره «مرسلات»(33:18)
33':18''
59518
19
0
قرائت قرآن كريم سوره «قیامت» با صدای استاد «مصطفی اسماعیل» (3:53)
03':53''
2387
0
قرائت سوره های مدثر و قیامت با صدای استاد مصطفی اسماعیل (28:17)
28':17''
611
2
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «احمد خلیل شاهین» (3:37)
03':37''
521
3
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «عبدالمنعم عبدالمبدی» (3:43)
03':43''
256
0
تلاوت ترتیل سوره مبارکه «قیامت» با صدای استاد «ابراهیم الاخضر» (4:11)
04':11''
328
1
0