گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 116
دانلود صوت داستان کوتاه لالایی با عنوان «انتخاب شجاع ترین حیوان جنگل» از برنامه شب بخیر كوچولو و اجرای مریم نشیبا.
14':38''
1563
0
یوزپلنگ و پلنگ هر دو دارای طول بدنی برابر با هم هستند. اگرچه بسیاری از مردم یوز را با پلنگ اشتباه می‌گیرند اما تفاوت بارز این دو گونه در شکل خال‌هایشان است. در یوز خال‌ها توپر و گرد است، در حالی که خال‌های پلنگ درشت و توخالی و گل مانند است.
01':31''
905
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 قضيه‌اي راجع به يكي از اساتيد و مرد روستايي. 2 بين صور علميه در علم عنائي و بين اشياء خارجي حدّ فاصلي وجود ندارد. 3 گذشته و آينده براي كساني كه پرده از جلوی چشمانشان برداشته شده است معنا ندارد زيرا مطالب را در خود به نحو علم حضوري مي‌يابند. 4 استصحاب حكم نسبت به آتي، از مواردي است كه بايد روي آن بحث شود. 5 آنچه را كه بعضي در توجيه كلام افلاطون گفته‌اند كه مراد از مُثُل، كلّي طبيعي است كه در وعاء علم الهي مانند كلي ذهني به نحو مطلق وجود دارد، اين توجيه ناتمام است چنانچه مرحوم آخوند مي‌فرمايند. 6 مقصود از مُثُل، كلي سِعي مي‌باشد كه وجود خارجي و عيني دارد، چنانچه در روايات و آيات و نحوه توفّي ملائكه و مراتب آن اين مسئله به چشم مي‌خورد. 7 آنچه را كه ما در مورد توفّي ملائكه گفتيم و برداشت مُثُل افلاطونيه از آن نموديم، همين مسئله را افلاطون در مورد انسان و حيوان و ساير موجودات قائل است كه داراي يك حقيقت كليه هستند كه آن حقيقت باعث نزول تمام مقيدات خارجي مي‌شود. 8 نفس مبارك پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم و امام معصوم عليه‌السلام و همين طور وليّ خدا به ماسوي الله احاطه علم حضوري دارند و با اين معنا علم غيب امام كنار مي‌رود بلكه معنا دقيق‌تر و رقيق‌تر مي‌شود زيرا تماماً حضور است و بس. 9 مسئله مثل افلاطونيه را در روايات به صور مختلف مي‌توان يافت. 10 افلاطون مي‌فرمايد: مُثُل، سعه و اطلاق دارند (وجود خارجي سعي، نه وجود خارجي جزئي و محدود)
01:01':20''
278
0
یوزپلنگ و پلنگ هر دو دارای طول بدنی برابر با هم هستند. اگرچه بسیاری از مردم یوز را با پلنگ اشتباه می‌گیرند اما تفاوت بارز این دو گونه در شکل خال‌هایشان است. در یوز خال‌ها توپر و گرد است، در حالی که خال‌های پلنگ درشت و توخالی و گل مانند است. قطعه ی صوتی که خواهید شنید از برنامه ی قطار قطار ستاره انتخاب شده است. در این قطعه ی صوتی شما با نکات جالب و آموزنده ای درباره ی یوزپلنگ ها آشنا خواهید شد.
01':31''
391
0
داستانی زیبا از «آیت الله مظاهری»: «شخصی که اهل دل بود و در بیابان ها زندگی می کرد می گفت هر وقت گرگ و حیوان درنده به من حمله کند می گویم ان ضررتنی فخصمک علی بن ابی طالب و حیوان فرار می کند»
01':50''
146
1
0
موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» :«گربه ای یک زنی را اذیت می کرد. آن زن گربه را زندانی کرد تا از گرسنگی مرد. خبر به رسول خدا (ص) رسید و خیلی ناراحت شدند و فرمودند در قیامت این زن را در جهنم به همین صورت عذابش خواهند کرد»
00':33''
563
1
0
حکایتی شنیدنی از «آیت الله مظاهری»: « یک بیابانگردی رفیق خدا بود و در بیابان ها زندگی می کرد وقتی از او پرسیدند که وقتی با شیر و گرگ برخورد می کنی چی کار میکنی؟ گفت تا می گویم ان ضررتنی فخصمک علی بن ابی طالب، آن حیوان درنده فرار می کند»
01':50''
39252
0
«آیت الله مظاهری»: « یک بیابانگردی رفیق خدا بود و در بیابان ها زندگی می کرد وقتی از او پرسیدند که وقتی با شیر و گرگ برخورد می کنی چی کار میکنی؟ گفت تا می گویم ان ضررتنی فخصمک علی بن ابی طالب، آن حیوان درنده فرار می کند»
01':50''
531
0
جلسه 232 سخنرانی «آیت الله عباس تبریزیان» پیرامون «در روایات ما از 700 حیوان که مسخ شده هستند پرهیز داده شده و ...» تدریس کتاب «دراسۀ فی طب الرسول المصطفی (ص)» در استان اصفهان سال 91-90
49':25''
3414
1
0
جلسه 235 سخنرانی «آیت الله عباس تبریزیان» پیرامون «یکی از امور تذکیه حیوانات با شکار با حیواناتی مانند سگ و عقاب است که این نیز نوعی ذبح برای حیوان شکار شده حساب می شود...» تدریس کتاب «دراسۀ فی طب الرسول المصطفی (ص)» در استان اصفهان سال 91-90
38':08''
1592
1
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «رحمت خداوند چگونه با شکار دردناک حیوانات بوسیله حیوانات دیگر قابل توجیه است؟» منبع: رادیو سراسری معارف
04':01''
7583
2
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٩٨: لباس نمازگزار شش شرط دارد: اول: آنكه پاك باشد. دوم: آنكه مباح باشد. سوم: آنكه از اجزای مردار نباشد. چهارم: آنكه از حيوان حرام گوشت نباشد.پنجم و ششم: آنكه اگر نمازگزار مرد است، لباس او ابريشم خالص و طلاباف نباشد.و تفصيل اينها در مسايل آينده گفته می شود.
00':27''
85
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢١: لباس نمازگزار بايد از اجزای حيوان مرده ای كه خون جهنده دارد، يعنی حيوانی كه اگر رگش را ببرند، خون از آن جستن می كند، نباشد. بلكه اگر از حيوان مرده ای كه مانند ماهی، خون جهنده ندارد لباس تهيه كند، احتياط واجب آن است كه با آن نماز نخواند.
00':24''
55
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٤: لباس نمازگزار بايد از حيوان حرام گوشت نباشد. و اگر مويی ازآن هم همراه نمازگزار باشد نماز او باطل است.
00':16''
50
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٥: اگر آب دهان يا بينی يا رطوبت ديگری از حيوان حرام گوشت مانند گربه بربدن يا لباس نمازگزار باشد، چنانچه تر باشد، نماز باطل و اگر خشك شده و عين آن برطرف شده باشد، نماز صحيح است.
00':18''
124
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٧: اگر شك داشته باشد كه لباسی از حيوان حلال گوشت است يا حرام گوشت،چه در داخله تهيه شده باشد چه در خارجه، نماز با آن خواندن مانعی ندارد.
00':14''
69
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٨: اگر انسان احتمال دهد تكمه صدفی و مانند آن از حيوان است، نماز خواندن با آن مانعی ندارد. و اگر بداند صدف است و احتمال بدهد صدف گوشت نداشته باشد، نماز خواندن با آن مانع ندارد.
00':18''
72
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٣٠: اگر با لباسی كه نمی داند كه از حيوان حرام گوشت است نماز بخواند،نمازش صحيح است. ولی اگر فراموش كرده باشد، بنابر احتياط واجب بايد آن نماز را دوباره بخواند.
00':15''
48
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٤١: اگر غير از لباسی كه از حيوان حرام گوشت تهيه شده لباس ديگری ندارد چنانچه در پوشيدن لباس ناچار باشد می تواند با همان لباس نماز بخواند و اگر ناچار نباشد بايد به دستوری كه برای برهنگان گفته شد نماز را بجا آورد، و بنابر احتياط واجب يك نماز ديگر هم با همان لباس بخواند.
00':24''
84
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٤٧: كسی كه بايد خوابيده نماز بخواند، اگر برهنه باشد و لحاف يا تشك او نجس يا ابريشم خالص يا از اجزای حيوان حرام گوشت باشد، احتياط واجب آن است كه در نماز، خود را با آنها نپوشاند.
00':18''
49
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٥٥: اگر سر سوزنی خون حيض يا نفاس در بدن يا لباس نمازگزار باشد، نماز او باطل است، و بنابر احتياط واجب بايد خون استحاضه در بدن يا لباس نمازگزار نباشد. ولی خونهای ديگر مثل خون بدن انسان يا خون حيوان حلال گوشت، و خون سگ و خوك و كافر و مردار و حيوان حرام گوشت، اگر چه در چند جای بدن و لباس باشد، در صورتی كه روی هم كمتر از درهم باشد كه تقريبا به اندازه يك اشرفی می شود نماز خواندن با آن اشكال ندارد. ولی احتياط مستحب آن است كه از خون سگ و كافر و مردار و حيوان حرام گوشت، اجتناب كند.
00':42''
53
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٦١: اگر لباسهای كوچك نمازگزار مثل عرقچين و جوراب كه نمی شود با آنها عورت را پوشانده نجس باشد، چنانچه از مردار و حيوان حرام گوشت درست نشده باشد، نماز با آنها صحيح است. و نيز اگر با انگشتری نجس نماز بخواند، اشكال ندارد.
00':21''
61
0
موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام «ناصر رفیعی»؛ «زنی در مدینه گربه ای را حبس کرد تا از گرسنگی مرد. تا به رسول خدا(ص) خبر دادند، حضرت ناراحت شد و فرمود فردای قیامت این زن را ...»
00':33''
163
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٧١: كسی كه ناچار است نماز واجب را سواره بخواند، چنانچه حيوان سواری يا زين آن غصبی باشد، نماز او باطل است و همچنين است اگر بخواهد سواره نماز مستحبی بخواند.
00':15''
51
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٩٠٨: بنابر احتياط واجب مسجد را به طلا نبايد زينت نمايند. و همچنين نبايد صورت چيزهايی كه مثل انسان و حيوان روح دارد در مسجد نقش كنند، و نقاشی چيزهايی كه روح ندارد مثل گل و بوته، مكروه است.
00':17''
92
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٠٧٨: سجده بر چيزهايی كه از زمين می رويد و خوراك حيوان است مثل علف و كاه صحيح است.
00':10''
84
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٢٩٨ اگر سفر او سفر حرام نباشد ولی حيوان سواری يا مركب ديگری كه سوار است غصبی باشد نمازش شكسته است ولی اگر در زمين غصبی مسافرت كند بنابر احتياط واجب بايد نماز را هم شكسته و هم تمام بخواند.
00':21''
29
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«امیرالمومنین امام علی(ع) فرمود: مثل کسی که نسبت به خداوند متعال بی معرفت است همانند حیوانی است که دور آسیاب می بستند و چشمش را می بستند و دور خودش می چرخید.»
05':56''
216
0
قطعه طنز آمیز و خنده دار با موضوع «در ملل مختلف هر کدام از حیوانات نماد یک جیزی هستند! مانند لاک پشت که نماد...» برنامه رادیویی «جمعه ایرانی»
03':57''
325
0
قطعه طنز و آموزنده درباره موضوع «تفاوت اساسی انسان و حیوان!» از سخنان «استاد محسن قرائتی»(از مجموعه «خنده حلال»)
01':10''
628
1
0
داستان زیبای کودکانه تقدیم به فرزندان خوب ایران زمین (توی جنگل سرسبز، وقتی بهار اومده بود، همه تلاش می کردند که خانه هایشان را تمیز بکنند.)(تولید شبکه ماهواره ای هدهد)
04':51''
34122
50
0
توصیه های دکتر «آیت الله سید حسن ضیایی» پیرامون «هاری نوعی بیماری ویروسی است که ویروس آن از طریق بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن شده و به سمت اعصاب انتهایی در ماهیچه ها می‌رود و شروع به تکثیر می‌نماید. این ویروس در انسان و سایر پستانداران خونگرم قابلیت رشد و تکثیر دارد...» منبع: شبکه ولایت
01':46''
295
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا سر بریدن حیوانات، ظلم به آنها نیست؟»منبع: رادیو سراسری معارف
02':25''
364
0
قطعه طنز و آموزنده با عنوان ««حیوان انسان نما» درباره موضوع «سقوط اخلاقی برخی از انسانها» از سخنان «استاد محسن قرائتی»(از مجموعه «خنده حلال»)
00':50''
1095
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «تفاوت روح انسان با ملائکه و حیوان را توضیح دهید؟»منبع: رادیو سراسری معارف
06':21''
755
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «فطرت چیست؟ و جایگاه فطرت در شناخت تمایز بین انسان و دیگر موجودات کدام است؟»منبع: رادیو معارف
07':20''
645
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «درباره آثار دنیوی و اخروی حیوان آزاری توضیح دهید»منبع: رادیو معارف
03':27''
363
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «فلسفه خلقت جن و مأموریت آنها از سوی خداوند چه بوده است؟»منبع: رادیو معارف
04':49''
547
0
قصه زیبای کودکانه «قورباغه مغرور» تولید شده در ایران صدا «سال ها پیش چند حیوان با هم دوست و همسایه بودند. آن ها یک روز قرار گذاشتند که دسته جمعی به گردش بروند ولی وقتی به رودخانه رسیدند همه ایستادند...» برای بچه های خوب و نازنین
11':16''
32766
15
0
داستان قشنگ کودکانه با نام «یک آرزو» تولید شده توسط ایران صدا «در یک مزرعه کوچکی دهقان جوانی با زن و پسرش زندگی می کردند. آنها از زندگیشان راضی بودند تا اینکه یک روز که دهقان به خانه اش بر می گشت زن و شوهری را دید که خیلی پیر بودند و با آنها تا نزدیک ده رفت. دهقان وقتی از آنها جدا شد خیلی ناراحت بود چون...» تقدیم به بچه های خوب
08':44''
23060
10
0
داستان قشنگ کودکانه با نام «هدیه کلاغ» تولید شده توسط ایران صدا «در زمان های قدیم پیرزنی پسری داشت به اسم غلومی. غلومی در یک قصابی کار می کرد و دستمزدش تکه گوشتی بود. یک روز که غلومی گوشت را به خانه می برد کلاغ می آید و گوشت را می دزدد...» تقدیم به بچه های خوب
09':29''
14693
11
0
داستان قشنگ کودکانه با نام «سگ شکاری و صاحبش» تولید شده توسط ایران صدا «جوان روستایی بود که شکار کردن را دوست داشت تمام فکرش این بود که به شکار برود، او سگ شکاری هم داشت. روزی مرد جوان سگ را به دنبال آهویی می فرستد ولی مرد جوان و سگش موفق نمی شوند آهو را شکار کنند. جوان بعد از این که موفق نمی شود شکاری کند به خانه می آید و ...»
08':46''
44654
12
0
قسمت اول داستان زیبای کودکانه «دوستی کبک و شاهین» تولید شده توسط ایران صدا «این داستان از کتاب کلیله و دمنه است. روزگاری در کوهستانی کبک و شاهینی زندگی می کردند. کبک و شاهین با هم دوست بودند...»
09':42''
14652
-1
0
درس خارج فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث مسقطات خیار حیوان، جلسه سیزدهم، 14 مهـر 94. شواهد شیخ انصاری(رض) از نظرات علما برای تایید احتمال سوم(مطلق تصرف مسقط نیست و تصرف دال بر رضایت نوعی مسقط است) و نقد استاد عابدی بر آن.
38':48''
2876
-1
0
درس خارج اصول فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث استصحاب کلی نوع سوم(استصحاب عدم ازلی)، جلسه سیزدهم، 14 مهر 94. نظر امام خمینی(ره) درباره استصحاب عدم ازلی در مانحن فیه و نقد استاد عابدی بر آن
18':47''
2388
4
0
درس خارج فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث مسقطات خیار حیوان(مسقط سوم)، جلسه دوازدهم، 13 مهـر 94. استشهاد شیخ انصاری(رض) بر دلیل سوم، بررسی روایات مربوطه و جمع بندی بحث.
38':35''
2062
0
درس خارج اصول فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث استصحاب کلی نوع سوم، جلسه دوازدهم، 13 مهر 94. تطبیق نظرات علما بر قظایای حملیه و شرطیه با تمام اقسامشان و نظر استاد عابدی درباره ملاک صدق و کذب انواع قضایا.
19':59''
2116
1
0
درس خارج فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث مسقطات خیار حیوان، جلسه یازدهم، 12 مهـر 94. نقد دلیل شیخ انصاری(رض) برای قبول احتمال سوم (تسالم یا فهم احتمال سوم توسط فقها از روایات) و اشکالات آن و نظر مرحوم کمپانی(رض).
35':48''
2314
0
درس خارج اصول فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث استصحاب کلی نوع سوم، جلسه یازدهم، 12 مهر 94. سیر تاریخی ملاک صدق و کذب قضایا از زمان افلاطون، مُثـُل افلاطونی یا عقل فعال اسکندر افرودیسی، و نظر ابن سینا و علامه طباطبایی رضوان الله علیهما درباره عقل فعال.
21':49''
2562
0
درس خارج فقه استاد «احمد عابدی»؛ (حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها). بحث مسقطات خیار حیوان، جلسه دهم، 11 مهـر 94. بررسی روایات سه گانه باب خیارالحیوان و چهار احتمالی که شیخ انصاری(رض) در مساله بیان نموده اند.
31':40''
2148
1
0