گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
دانلود و پخش آنلاین تیتراژ انیمیشن کودکانه «اوگی و سوسک ها»؛اوگی و سوسک‌ها یک انیمیشن بسیار خنده‌دار شبیه به جد خود تام و جری است با این تفاوت که بسیار امروزی‌تر شده و شخصیتهای آن تغییر پیدا کرده‌است
00':39''
359
0
صفات حروف ( قلقله ) تعریف صفت قلقله معنای لغوی قلقله عبارت است از تکان خوردن یا بی قراری اما معنای تجویدی آن، حرکت مختصر حرف ساکن می باشد. صفت قلقله که از صفات ذاتی و غیر متضاد است به پنج حرف ( ق ط ب ج د ) که به حروف مُقَلقَل نیز مشهور است، تعلق دارد. این حروف هرگاه ساکن شوند، چه در وسط کلمه یا در آخر، باید مختصری حرکت پیدا کنند که اگر رها نشوند، صدای این حروف به گوش نمی رسد. قلقله نباید به حرکت کامل ( فتحه، کسره، ضمه ) منجر شود که اشتباهی تجویدی است و لازم به ذکر است که مابقی حروف ( به جز حروف ۵ گانه ی قطب جد ) در حالت سکون، نباید قلقله به خود بگیرند. ۲ حرف ( ق ط ) به دلیل پرحجم بودن، حرکت مختصرشان متمایل به صدای ضمه می باشد. و سه حرف دیگر ( ب ج د ) به دلیل کم حجم بودنشان، صدایی متمایل به کسره دارند. مثال کلمه ای صفت قلقله یَقتُلُون طَریق صِرَاط کِتَاب إبرَاهیم حَجّ أجرًا حَمید بَعید
11':37''
1397
0
صفات حروف ( جهر ) تعریف صفت جهر جَهر در لغت به معنای صدای بلند و آشکار است و در علم قرائت قرآن به معنای صدای بلند حرف که در اثر ارتعاش تارهای صوتی، هنگام تلفظ برخی از حروف به وجود می آید گویند. این حروف عبارتند از: (عظم وزن قاری غض ذی طلب جد) که به حروف مجهوره نیز معروف اند و به هنگام تلفظ این حروف، تارهای صوتی بسیار به هم نزدیک و مرتعش می گردند. تعریف صفت همس همس در لغت به معنای مخفی کردن و در اصطلاح تلاوت قرآن، به معنای صدای آهسته حرف در نتیجه عدم ارتعاش تارهای صوتی در تلفظ حروف مهموسه: (فحثه شخص سکت) که این صفت دقیقاً ضد صفت جهر می باشد یعنی تارهای صوتی از همدیگر دورند و مرتعش نمی شوند.
10':07''
634
0
قلقله معنی لغوی: حرکت اصطلاحاً: آشفتگی در مخرج حرف و در هنگام تلفظ آن، و چنانچه حرف ساکن باشد به وضوح صدای فشار زیادی به گوش می رسد. حروف آن: پنج حرف، که در این عبارت ابن الجزری گردآمده اند: قطب جد. تمامی این حروف دارای صفت شدت و جهر می باشند. به وطریکه جهر جلوی جریان نفس را بند آورده و شدت از جریان صوت پیشگیری می نماید، برای همین جهت شنیده شدن و اظهار این حروف چاره ای جز قلقله ی آن ها نیست. قلقله از جمله صفات همراه حروف قطب جد می باشد، چه این حروف متحرک باشند، چه ساکن، جز آنکه این صفت در حالت سکون واضح تر می شود.
10':10''
364
0
موعظه ای آموزنده از «حجت الاسلام و المسلمین فلسفی» در مورد «لجبازی و ترشرویی ابوجهل هنگام مواجهه با رسول خدا(ص) ولی روزی بسیار خشرویی کرد و با رسول خدا(ص) دست داد و به دوستانش گفت من یقین دارم که میدانم محمد(ص) راست می گوید ولی ما کی دنباله رو عبدمناف(جد پیامبر) بوده ایم که حالا باشیم؟»
03':07''
732
0
حکایتی عبرت آمیز از حجت الاسلام و المسلمین«کافی» :«امام هادی(ع) به بشیر بن سلیمان فرمود جد تو به جد من ارادت داشت و یک خاطره ای از ماجرای آنها به تو نقل می کنم. وقتی رسول اکرم(ص) از مکه به مدینه هجرت کردند، جد تو ابو ایوب انصاری میزبان رسول اکرم(ص) شد. جده تو که مادر ابوایوب بود چشمانش کور بود و گریه می کرد که نمی تواند رسول خدا را ببیند. رسول خدا(ص) دعا کرد و چشمان مادر ابو ایوب بینا شد. ای بشیر فلان روز به بغداد کنیز برای فروش می آورند. باید فلان کنیز رومی را بخری و اینجا بیاوری.»
28':51''
766
0
کتاب صوتی «سرنوشت» بخش هایی از زندگی عبدالله(ع) پدر گرامی حضرت محمد (صل الله علیه وآله ) را بازگو می کند «جد بزرگ رسول خدا (ص) عبدالمطلب با خدا عهد می کند که اگر ده پسر داشته باشد یکی از آنها را در راه خدا قربانی کند .قرعه به نام عبدالله پدر بزرگوار پیامبر(ص) می افتد . اما مردم مکه با این کار مخالفت می کنند و به عبدالمطلب پیشنهاد می کنند که برای یافتن راه چاره به نزد زنی غیب گو به نام قطبه برود.» با سردبیری جهانشاه آل محمود و تهیه کنندگی نعمت رئوفی در مرکز هنرهای نمایشی رادیو تهیه و تولید شده است.
02:10':02''
4300
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٤١_ روزه مستحبی اولاد اگر اسباب اذيت پدر و مادر يا جد شود، جايز نيست، بلكه اگر اسباب اذيت آنان نشود، ولی او را از گرفتن روزه مستحبی جلوگيری كنند، احتياط واجب آن است كه روزه نگيرد.
00':18''
192
0
قطعه ای شنیدنی از زبان رهبر معظم انقلاب حضرت « آیت الله العظمی امام خامنه ای» پیرامون شخصیت حضرت زهرا(س) : « بصیرت حضرت زهراء(س) در زمانی که بسیاری ار انصار و یاران پیامبر فریب خوردند و یا تنبلی کردند و با جد و جهد تمام دنبال هدفش بود و مقاومت کرد » که در مسجد کرامت مشهد مقدس قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایراد فرمودند.
00':43''
448
0
بخش اول از کتاب گویای زندگینامه آیت الله سید عبدالکریم رضوی کشمیری «آیت الله سید عبدالکریم رضوی کشمیری در تاریخ 1346 هجری قمری در یک خانواده کاملا" روحانی در نجف اشرف چشم به جهان گشود. از طرف پدر به جد بزرگوارش اسوه علم و عرفان آیت الله سید حسن کشمیری و از طرف مادر به فقیه متبحر آیت سید محمد کاظم یزدی صاحب کتاب عروة الوثقی منتسب بود.» (35:43)
35':40''
2786
-3
0
بخش اول از فصل دوم كتاب صوتی «سیره پیشوایان»؛ نویسنده: مهدی پیشوائی؛ «شناخت مختصرى از زندگانى امام حسن علیه السلام؛ پيشواى دوم جهان تشيع كه نخستين ميوه پيوند فرخنده على (ع) با دختر گرامى پيامبر اسلام (ص) بود، در نيمه ماه رمضان سال سوم هجرت در شهر مدينه ديده به جهان گشود. حسن بن على ع از دوران جد بزرگوارش چند سال بيشتر درك نكرد زيرا او تقريبا هفت سال بيش نداشت كه پيامبر اسلام بدرود زندگى گفت» (17:42)
17':42''
1824
-1
0
سینه زنی؛ «چقدر شبیه حسین می مونه یهودی اون و خارجی می خونه، تموم تنش شده مثل زینب پر از نشونه» با نوای «سیدمجید بنی فاطمه» به مناسبت شهادت امام موسی الکاظم(ع) (3:55)
03':55''
8587
3
0
مداحی و نوحه سرایی «علی بهاری» در روز عاشورا «گواهی میدهد چشم تر من / که گردون ریخت خون در ساغر من / سنین کودکی را طی نکرده / زدنیا رفت جد اطهر من» (16:21)
16':21''
3163
6
0
ذکر مصیبت در شهادت امام حسین(ع) با مداحی «رضا تحویلدار»؛ «یابن الشبیب جد مرا سر بریده اند، پیش نگاه عمه ما سر بریده اند» (14:49)
14':49''
7496
0
مداحی؛ «خاطرم هست دم و سینه و زنجیر و علم، چایی تازه دم پیرزنی با قد خم» با صدای «محمود کریمی» به مناسبت ورود ماه عزای حسینی (12:18)
12':18''
2270
7
0
روضه امام رضا(ع) برای جد غریبش امام حسین(ع) با مداحی «محمدرضا طاهری» (6:14)
06':14''
2587
2
0
پاسخ حجت الاسلام والمسلمين فلاح زاده به اين سوال كه؛ اگر پدر و جد پدری فوت كرده باشد دختر می تواند بدون اذن برادر ازدواج كند؟ (01:12)
01':12''
1007
1
0
نوای «علی ای پسرم – چراغ شام و سحرم، ضیا قلب و بصرم، شبیه جد و پدرم» از آلبوم شمس ولایت با صدای علی شمس (5:34)
05':34''
11325
1
0
مرثیه خوانی حضرت زینب(س) با صدای ملا باسم كربلایی (3:17)
00':00''
1586
-1
0
مراسم سینه زنی به همراه مدح حضرت علی اکبر(ع) با مداحی حاج منصور ارضی
00':00''
28
0
نوحه حضرت علی اكبر، واعظی، به مدت 20:01
00':00''
4
0
مولودی حضرت رسول اكرم (ص)، سید جواد ذاكر، به مدت 01:13
00':00''
2458
0