گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 719
دانلود و پخش آنلاین ترانه کودکانه اندر آنجا؛اندر آنجا که باطل امیر است‏ اندر آنجا که حق سر بزیر است‏، اندر آنجا که دین و مروت‏ پایمال و زبون واسیر است
02':08''
202
0
دانلود و پخش آنلاین ترانه خستم با صدای مهدی دارابی؛ خستم از این زندگی که منو ول کرده، آرزوهای من دیوونه رو زده باطل کرده.
03':21''
111
0
حجت الاسلام والمسلمین حامد کاشانی شب هفتم محرم ۱۳۹۹چهارشنبه ۵ شهریور ماه ۱۳۹۹حسینیه ی ریحانه الحسین (س) واقع در پارک ارم، مهم اینست که دین را از چه ماخذی می گیریم و گرنه جای حق و باطل عوض می شود...
44':11''
544
0
سخنرانی آیت الله شهید دکتر بهشتی - حق و باطل ، بسیار زیبا و همه فهم در عین حال فلسفی
59':05''
264
0
سخنرانی آیت الله شهید دکتر بهشتی - حق و باطل ، بسیار زیبا و همه فهم در عین حال فلسفی
43':56''
106
0
سخنرانی آیت الله شهید دکتر بهشتی - حق و باطل ، بسیار زیبا و همه فهم در عین حال فلسفی
52':26''
177
0
سخنرانی آیت الله شهید دکتر بهشتی - حق و باطل ، بسیار زیبا و همه فهم در عین حال فلسفی
56':32''
154
0
[دمو]کتاب صوتی «حسین کرد شبستری»؛ با بازیگری: اسماعیل بختیاری، امیر زنده‌دلان، امیر فرحان نیا، بهرام سروری نژاد، بهروز مسروری، حبیب بختیاری، راضیه مومیوند، رضا خندان، سیامك صفری، صمد پل‌سنگی، عباس توفیقی، عباس شادروان، علی اصغر دریایی، علی زرینی، فریبا متخصص، كرامت رودساز، محمد آقامحمدی، محمد یگانه، محمدحسن عشقیان، مهدی صباغی، مهدی طهماسبی، نگین خواجه نصیر، نورالدین جوادیان و نوشین حسن زاده؛ قصه «حسین كُردِ شَبِستَری» قصه‌ای عامیانه به زبان فارسی است كه حكایت‌هایی از قهرمانی عیاران را نشان می‌دهد. در این داستان جنگ‌های افسانه‌آمیزی میان پهلوانان حق و باطل اتفاق می‌افتد... .
01':50''
45
0
[کل کتاب]کتاب صوتی «حسین کرد شبستری»؛ با بازیگری: اسماعیل بختیاری، امیر زنده‌دلان، امیر فرحان نیا، بهرام سروری نژاد، بهروز مسروری، حبیب بختیاری، راضیه مومیوند، رضا خندان، سیامك صفری، صمد پل‌سنگی، عباس توفیقی، عباس شادروان، علی اصغر دریایی، علی زرینی، فریبا متخصص، كرامت رودساز، محمد آقامحمدی، محمد یگانه، محمدحسن عشقیان، مهدی صباغی، مهدی طهماسبی، نگین خواجه نصیر، نورالدین جوادیان و نوشین حسن زاده؛ قصه «حسین كُردِ شَبِستَری» قصه‌ای عامیانه به زبان فارسی است كه حكایت‌هایی از قهرمانی عیاران را نشان می‌دهد. در این داستان جنگ‌های افسانه‌آمیزی میان پهلوانان حق و باطل اتفاق می‌افتد... .
03:00':37''
918
0
دانلود آهنگ «نرو» با صدای مهدی احمدوند با کیفیت 320؛ تو که رفتی من دق کردم دو سه شبم هق هق کردم انقده از عشق خوندم که همه رو عاشق کردم/ چرا منو ول کردی چرا دل دل کردی چرا دل و احساسو یهویی باطل کردی/ اصلا بذار اسممو دیوونه بذار هرکی نمیدونه بدونه که دیگه نمیتونه دل من بدونت/ انقدر از دست تو حرص خوردم ... .
04':05''
97
0
جلسه اول سخنرانی «استاد حسین انصاریان» پیرامون «مسئولیت پیامبر» | رجب1439 ه.ق - 1397 ه.ش | تهران_حسینیه همدانی ها
50':13''
133
0
دانلود آهنگ «نرو» با صدای مهدی احمدوند با کیفیت 320 [دمو]؛ تو که رفتی من دق کردم دو سه شبم هق هق کردم انقده از عشق خوندم که همه رو عاشق کردم/ چرا منو ول کردی چرا دل دل کردی چرا دل و احساسو یهویی باطل کردی/ اصلا بذار اسممو دیوونه بذار هرکی نمیدونه بدونه که دیگه نمیتونه دل من بدونت .... .
00':59''
115
0
سخنرانی استاد «حسین انصاریان» با موضوع «توحید»؛ روز هفتم محرم:تباهی دنیا و آخرت، پیامد پذیرفتن معبودان باطل ، تهران_بیت آیت الله علوی تهرانی، محرم 97
48':48''
126
0
جلسه 8 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«یکی از مهلکات که برای سالک خطرناک است خوض در باطل و صحبت اضافی و صحبت بی جا می باشد که صفت مقابل آن صمت است.»
42':41''
1858
0
جلسه 133 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«موانع سلوک بسیار است ولی در اینجا به ده مورد اشاره می کنیم مثل نشستن با اهل باطل، دروغ گفتن در محضر خدای متعال، قساوت دل، حقیر شمردن حق خدا، سبک شمردن عبودیت و ...»
49':02''
372
0
جلسه 134 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«یکی از سوالات اساسی در سلوک این است که چرا این همه مشتاق سیر و سلوک و رسیدن به توحید هستیم ولی حرکتی نمی توانیم بکنیم؟ دلایل بسیاری است و قساوت دل که بر اثر گناه و غفلت و دنیاطلبی حاصل شده، مهمترین مانع است»
36':41''
246
0
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی« میرباقری » در ایام فاطمیه:«درگیری حق و باطل تا قیامت ادامه دارد. فاطمه زهراء سلام الله علیها مصداق اتم و کامل نور حق است و دشمنان حضرت و کسانیکه مقابل حضرت ایستادند، مصداق کامل باطل هستند»
01:10':31''
2118
0
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین «علوی تهرانی» در ایام فاطمیه : «بعضی ها به بهانه اینکه نباید بهانه دست یهود و نصارا داد، منکر احیاء ایام فاطمیه می شوند و روایات و مطالب تاریخی در مورد فاطمیه را مطرح نمی کنند. در حالی که نمی شود مطلب حق را با باطل مخلوط کرد. و شیوه قرآن هم اظهار حق است»
59':17''
342
0
حکایتی عبرت آمیز از حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» :«شخصی در انتخاب فرقه مذهبی گرفتار شده بود. امام باقر علیه السلام شخصی را به دنبالش فرستاد. وقتی به محضر حضرت رسید. حضرت فرمود زیدیه و مرجئه و ... را رها کن. مذهب ما اهل بیت را بپذیر و رها نکن»
03':19''
246
0
موعظه ای زیبا از حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» :«عمر بن عبدالعزیز با اینکه غاصب خلافت بود ولی خدماتی به اسلام کرد مثلا منع نگارش حدیث را برداشت. سب و لعن امیرالمومنین امام علی علیه السلام را برداشت و منع کرد. وقتی محضر امام باقر علیهالسلام رسید حضرت چند نصیحت به او فرمودند. دنیا بازار است. سعی کن برای آخرتت سود کنی. سعی کن ایمانت را کامل کنی با سه خصلت: در حال خوشی به باطل گرایش نکند. وقتی عصبانی شد، از حق خارج نشود. وقتی قدرت پیدا کرد، مال دیگران را غصب نکند. بلافاصله عمربن عبدالعزیز فدک را به حضرت برگرداند»»
04':10''
439
0
دانلود مداحی شب ششم محرم 1396؛ (واحد) «ما سرباز کربلاییم / پیروان عاشوراییم / در نبرد حق و باطل / رو به دشمن با مولاییم» با نوای «سید مهدی میرداماد» [هیئت رزمندگان اسلام قم]
04':09''
2664
0
مداحی «مهدی سلحشور» به مناسبت ماه محرم الحرام « ما سرباز کربلاییم / پیروان عاشوراییم / در نبرد حق باطل / رو به دشمن با مولایم » [شب اول، حضرت مسلم] [محرم 96] [واحد] [هیأت فاطمیون قم ]
03':09''
1110
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «منظور از مذمت زنان نوحه خوان در برخی روایات، چیست؟» منبع: رادیو سراسری معارف
04':48''
7484
1
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٦٤٣ شكافتن قبر در چند مورد حرام نيست: اول: آنكه ميت در زمين غصبی دفن شده باشد و مالك زمين راضی نشود كه در آنجا بماند دوم: آنكه كفن يا چيز ديگری كه با ميت دفن شده غصبی باشد و صاحب آن راضی نشود كه در قبر بماند و همچنين است اگر چيزی از مال خود ميت كه به ورثه او رسيده با او دفن شده باشد و ورثه راضی نشوند كه آن چيز در قبر بماند ولی اگر چيز مختصری از مال او كه به ورثه به ارث رسيده مانند انگشتر و نحو آن با او دفن شده باشد در جواز نبش برای در آوردن آن تامل و اشكال است خصوصا اگر اجحاف به ورثه نباشد و اگر وصيت كرده باشد كه دعا يا قرآن يا انگشتری را با او دفن كنند در صورتی كه وصيتش بيشتر از يك سوم مال او نباشد برای بيرون آوردن اينها نمی توانند قبر را بشكافند. سوم: آن كه ميت بی غسل يا بی كفن دفن شده باشد، يا بفهمند غسلش باطل بوده، يا به غير دستور شرع كفن شده يا در قبر، او را رو به قبله نگذاشته اند. چهارم: آنكه برای ثابت شدن حقی بخواهند بدن ميت را ببيند. پنجم: آنكه ميت را در جايی كه بی احترامی به اوست مثل قبرستان كفار
02':01''
137
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٦٤٥: پيش از داخل شدن در حرم مكه شهر مكه مسجدالحرام خانه كعبه حرم مدينه شهر مدينه مسجد پيغمبر مستحب است انسان غسل كند و برای داخل شدن در حرم امامان عليهم السلام رجاءا غسل كند و اگر در يك روز چند مرتبه مشرف شود يك غسل كافی است و كسی كه می خواهد در يك روز داخل حرم مكه و مسجدالحرام و خانه كعبه شود اگر به نيت همه يك غسل كند كافی است و نيز اگر در يك روز بخواهد داخل حرم مدينه و شهر مدينه و مسجد پيغمبر صلی الله عليه و آله شود يك غسل برای همه كفايت می كند و برای زيارت پيغمبر و امامان از دور يا نزديك و برای حاجت خواستن از خداوند عالم و همچنين برای توبه و نشاط به جهت عبادت و برای سفر رفتن خصوصا سفر زيارت حضرت سيدالشهداء عليه السلام مستحب است انسان غسل كند و اگريكی از غسلهايی را كه در اين مساله گفته شد بجا آورد و بعد كاری كند كه وضو را باطل می نمايد مثلا بخوابد غسل او باطل می شود و مستحب است دوباره غسل را بجاآورد.
01':19''
149
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٤: اگر دو مرد عادل به داخل شدن وقت خبر دهند يا انسان يقين كند كه وقت نماز شده و مشغول نماز شود و در بين نماز بفهمد كه هنوز وقت داخل نشده، نماز او باطل است. و همچنين است اگر بعد از نماز بفهمد كه تمام نماز را پيش از وقت خوانده. ولی اگر در بين نماز بفهمد وقت داخل شده، يا بعد از نماز بفهمد كه در بين نماز وقت داخل شده، نماز او صحيح است.
00':30''
93
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٥: اگر انسان ملتفت نباشد كه بايد با يقين به داخل شدن وقت مشغول نماز شود، چنانچه بعد از نماز بفهمد كه تمام نماز را در وقت خوانده، نماز او صحيح است. و اگر بفهمد تمام نماز را پيش از وقت خوانده يا بفهمد كه در بين نماز وقت داخل شده است، نمازش باطل است.
00':23''
179
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٦: اگر يقين كند وقت داخل شده و مشغول نماز شود و در بين نماز شك كند كه وقت داخل شده يا نه، نماز او باطل است. ولی اگر در بين نماز يقين داشته باشد كه وقت شده و شك كند كه آنچه از نماز خوانده در وقت بوده يا نه، نمازش صحيح است.
00':20''
102
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٥٣: كسی كه مسايل نماز و شكيات و سهويات را نميداند و احتمال ميدهد كه يكی از اينها در نماز پيش آيد، بايد برای ياد گرفتن اينها نماز را از اول وقت تاخير بيندازد. ولی اگر اطمينان دارد كه نماز را به طور صحيح تمام می كند، می تواند در اول وقت مشغول نماز شود. پس اگر در نماز مساله ای كه حكم آن را نمی داند پيش نيايد، نماز او صحيح است. و اگر مساله ای كه حكم آن را نمی داند پيش آيد، می تواند به يكی از دو طرفی كه احتمال می دهد عمل نمايد و نماز را تمام كند. ولی بعد از نماز بايد مساله را بپرسد كه اگر نمازش باطل بوده، دوباره بخواند.
00':48''
84
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٥٥: انسان بايد نماز عصر را بعد از نماز ظهر، و نماز عشا را بعد از نماز مغرب بخواند. و اگر عمدا نماز عصر را پيش از نماز ظهر و نماز عشا را پيش از نماز مغرب بخواند، باطل است.
00':17''
119
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٥٧: اگر در بين نماز عصر يقين كند كه نماز ظهر را نخوانده است و نيت را به نماز ظهر برگرداند و داخل ركن شود و بعد يادش بيايد كه نماز ظهر را خوانده بوده، نمازش باطل است و بايد نماز عصر را بخواند. ولی اگر پيش از داخل شدن در ركن يادش بيايد، بايد نيت را به نماز عصر برگرداند و آنچه به نيت ظهر خوانده، دوباره به نيت عصر بخواند، و نمازش صحيح است.
00':34''
113
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٩١: اگر انسان عمدا در نماز عورتش را نپوشاند، نمازش باطل است. بلكه اگر از روی ندانستن مساله هم باشد، بنابر احتياط واجب بايد نمازش را دوباره بخواند.
00':15''
68
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٩٩: لباس نمازگزار بايد پاك باشد. و اگر كسی عمدا با بدن يا لباس نجس نماز بخواند، نمازش باطل است.
00':12''
56
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٠٠: كسی كه نمی داند با بدن و لباس نجس نماز باطل است و مقصر در ندانستن حكم مساله باشد، اگر با بدن يا لباس نجس نماز بخواند، نمازش باطل می باشد.
00':15''
86
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٠١: اگر به واسطه تقصير در ندانستن مساله، چيز نجسی را نداند نجس است، مثلا نداند عرق شتر نجاستخوار نجس است و با آن نماز بخواند، نمازش باطل است.
00':15''
101
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨١٠: هرگاه يقين كند خونی كه در بدن يا لباس اوست، خون نجسی است كه نماز باآن صحيح است، مثلا يقين كند خون زخم و دمل است، اگر چنانچه بعد از نماز بفهمد خونی بوده كه نماز با آن باطل است، نمازش صحيح است.
00':18''
62
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨١١: اگر نجس بودن چيزی را فراموش كند و بدن يا لباسش با رطوبت به آن برسد و در حال فراموشی نماز بخواند و بعد از نماز يادش بيايد، نماز او صحيح است. ولی اگر بدنش با رطوبت به چيزی كه نجس بودن آن را فراموش كرده برسد و بدون اينكه خود را آب بكشد غسل كند و نماز بخواند، غسل و نمازش باطل است. و نيز اگر جايی از اعضای وضو با رطوبت به چيزی كه نجس بودن آن را فراموش كرده برسد و پيش از آنكه آن جا را آب بكشد وضو بگيرد و نماز بخواند، وضو و نمازش باطل می باشد.
00':40''
39
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨١٦: كسی كه می داند پوشيدن لباس غصبی حرام است ولی نمی داند نماز را باطل می كند، اگر عمدا با لباس غصبی نماز بخواند، بايد آن نماز را با لباس غير غصبی بخواند.
00':15''
163
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٠: اگر با عين پولی كه خمس يا زكات آن را نداده لباس بخرد، نماز خواندن در آن لباس باطل است. و همچنين است اگر به ذمه بخرد و در موقع معامله قصدش اين باشد كه از پولی كه خمس يا زكاتش را نداده بدهد.
00':18''
71
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٤: لباس نمازگزار بايد از حيوان حرام گوشت نباشد. و اگر مويی ازآن هم همراه نمازگزار باشد نماز او باطل است.
00':16''
50
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٢٥: اگر آب دهان يا بينی يا رطوبت ديگری از حيوان حرام گوشت مانند گربه بربدن يا لباس نمازگزار باشد، چنانچه تر باشد، نماز باطل و اگر خشك شده و عين آن برطرف شده باشد، نماز صحيح است.
00':18''
124
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٣١: پوشيدن لباس طلاباف برای مرد حرام و نماز با آن باطل است. ولی برای زن در نماز و غير نماز اشكال ندارد.
00':12''
59
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٣٢: زينت كردن به طلا مثل آويختن زنجير طلا به سينه و انگشتر طلا به دست كردن و بستن ساعت مچی طلا به دست برای مرد حرام و نماز خواندن با آنها باطل است و احتياط واجب آن است كه از استعمال عينك طلا هم خودداری كند. ولی زينت كردن به طلا برای زن در نماز و غير نماز اشكال ندارد.
00':25''
66
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٣٥: اگر آستر تمام لباس يا آستر مقداری از آن ابريشم خالص باشد، پوشيدن آن برای مرد حرام و نماز در آن باطل است.
00':12''
35
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٣٧: دستمال ابريشمی و مانند آن اگر در جيب مرد باشد، اشكال ندارد، و نماز را باطل نمی كند.
00':09''
49
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٥٠: اگر خون بريدگی و زخمی كه به زودی خوب می شود و شستن آن آسان است، در بدن يا لباس نمازگزار باشد، نماز او باطل است.
00':18''
68
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٥٥: اگر سر سوزنی خون حيض يا نفاس در بدن يا لباس نمازگزار باشد، نماز او باطل است، و بنابر احتياط واجب بايد خون استحاضه در بدن يا لباس نمازگزار نباشد. ولی خونهای ديگر مثل خون بدن انسان يا خون حيوان حلال گوشت، و خون سگ و خوك و كافر و مردار و حيوان حرام گوشت، اگر چه در چند جای بدن و لباس باشد، در صورتی كه روی هم كمتر از درهم باشد كه تقريبا به اندازه يك اشرفی می شود نماز خواندن با آن اشكال ندارد. ولی احتياط مستحب آن است كه از خون سگ و كافر و مردار و حيوان حرام گوشت، اجتناب كند.
00':42''
53
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٥٦: خونی كه به لباس بی آستر بريزد و به پشت آن برسد، يك خون حساب می شود. ولی اگر پشت آن، جدا خونی شود، بنابر احتياط واجب بايد هر كدام را جدا حساب نمود. پس اگر خونی كه در پشت و روی لباس است، روی هم كمتر از درهم باشد نماز با آن صحيح، و اگر بيشتر باشد، نماز با آن نماز باطل است.
00':26''
50
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٥٧: اگر خون روی لباسی كه آستر دارد بريزد و به آستر آن برسد، و يا به آستر بريزد و روی لباس خونی شود، بايد هر كدام را جدا حساب نمود. پس اگر خون روی لباس و آستر كمتر از درهم باشد، نماز با آن صحيح، و اگر بيشتر باشد،نماز با آن باطل است.
00':21''
67
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٥٨: اگر خون بدن يا لباس كمتر از درهم باشد و رطوبتی به آن برسد، در صورتی كه خون و رطوبتی كه به آن رسيده، به اندازه درهم يا بيشتر شود و اطراف را آلوده كند، نماز با آن باطل است. بلكه اگر رطوبت و خون به اندازه درهم نشود و اطراف را هم آلوده نكند، نماز خواندن با آن اشكال دارد. ولی اگر رطوبت مخلوط به خون شود و از بين برود، نماز صحيح است.
00':31''
43
0