گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 117
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 قضيه‌اي راجع به يكي از اساتيد و مرد روستايي. 2 بين صور علميه در علم عنائي و بين اشياء خارجي حدّ فاصلي وجود ندارد. 3 گذشته و آينده براي كساني كه پرده از جلوی چشمانشان برداشته شده است معنا ندارد زيرا مطالب را در خود به نحو علم حضوري مي‌يابند. 4 استصحاب حكم نسبت به آتي، از مواردي است كه بايد روي آن بحث شود. 5 آنچه را كه بعضي در توجيه كلام افلاطون گفته‌اند كه مراد از مُثُل، كلّي طبيعي است كه در وعاء علم الهي مانند كلي ذهني به نحو مطلق وجود دارد، اين توجيه ناتمام است چنانچه مرحوم آخوند مي‌فرمايند. 6 مقصود از مُثُل، كلي سِعي مي‌باشد كه وجود خارجي و عيني دارد، چنانچه در روايات و آيات و نحوه توفّي ملائكه و مراتب آن اين مسئله به چشم مي‌خورد. 7 آنچه را كه ما در مورد توفّي ملائكه گفتيم و برداشت مُثُل افلاطونيه از آن نموديم، همين مسئله را افلاطون در مورد انسان و حيوان و ساير موجودات قائل است كه داراي يك حقيقت كليه هستند كه آن حقيقت باعث نزول تمام مقيدات خارجي مي‌شود. 8 نفس مبارك پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم و امام معصوم عليه‌السلام و همين طور وليّ خدا به ماسوي الله احاطه علم حضوري دارند و با اين معنا علم غيب امام كنار مي‌رود بلكه معنا دقيق‌تر و رقيق‌تر مي‌شود زيرا تماماً حضور است و بس. 9 مسئله مثل افلاطونيه را در روايات به صور مختلف مي‌توان يافت. 10 افلاطون مي‌فرمايد: مُثُل، سعه و اطلاق دارند (وجود خارجي سعي، نه وجود خارجي جزئي و محدود)
01:01':20''
278
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 كلام مرحوم علامه طهراني رضوان الله تعالي عليه: بركت در نشستن روي زمين است. 2 جلوس در زمين هنگام مطالعه يك امر اعتباري نيست بلكه يك واقعيت است و آن ربط انسان با حقيقت و نزول اسم عليم حق در ذهن است. 3 نكاتي چند در مورد وصيت اميرالمؤمنين عليه‌السلام در حاضرين پيرامون زنان. 4 شعائر ديني بايد طبق سنت و روش بزرگان باشد و امام حسين عليه‌السلام نبايد از صراطیت به موضوعيت تبديل شود. 5 در معناي سفينة النجاة و صراطيّت امام حسين عليه‌السلام. 6 تمام حركات امام حسين عليه‌السلام حساب دارد قيام و قعودش، حركت و وقوفش؛ چنانچه ده سال با معاويه نجنگيد. 7 داد و فرياد زدن در عزاداري و هيئات و گِل بر سر زدن و پابرهنه دويدن در روش اولياء دین نبوده و نيست. 8 آنچه در روايات داريم مقتل خواندن و بكاء و تباكي و ابكاء است و بس و نبايد احساسات مخاطبين را در اختيار گرفت و به هر نحو ممكن مجلس را منقلب نمود زيرا گريه بايد از روي فهم باشد نه احساس. 9 اشعار در مجالس مصيبت نبايد موجب وهن امام عليه‌السلام شود بلكه باید حكايت از ارزشهاي والاي حضرت كند. 10 كلام مرحوم علامه طهراني رضوان الله تعالي عليه: اگر سيدالشهداء در صحراي محشر بدن پاره پاره علي ‌اكبرش را در دست بگيرد و بگويد: من براي شما و دين و عدالت چنين كردم، شما براي صلاح و هدف خود چكار كرديد، ما چه جوابي داريم؟! 11 در منزل امام رضا عليه‌السلام هنگام صرف غذا وقتي سفره پهن مي‌شد تمامي افراد يكسان بودند و سر يك سفره مي‌نشستند؛ درجه يك و دو نداشت تا جدا شوند.
01:17':59''
3903
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 مقصود از علوم استناره قلب و اناره به خلق است. 2 انسان در مسير ضلالت به جائي مي‌رسد كه شيطان براي اغواء او كم مي‌آورد و از شيطنت او در عجب مي‌ماند. 3 علومي كه انسان فرا مي‌گيرد بايد در قلب تمكن پيدا كند و الاّ هيچ فايده‌اي ندارد و نقل قضيه‌اي در همين راستا. 4 آن كسي كه حقيقت در قلب او رسوخ نكرده با یک فرد يهودي تفاوتي ندارد، گرچه دعوت به نور و هدايت كند. 5 نقل قضيه‌اي از مرحوم هداية الله غروي تبريزي راجع به شيخ علي هندي از معدود مجتهدين نجف. 6 معاصي منحصر به ظاهر نيست. ابوحنيفه و عمر سعد و امثال اينها به مراتب آلوده‌ترند، زيرا باطن را آلوده كردند. 7 كلام مرحوم علامه طهراني رضوان الله عليه در وقتي كه عده‌اي پيشنهاد مي‌دادند براي عمل جراحي به خارج برويد: من چگونه از پيشگاه امام رضا عليه‌السلام بيرون بروم و در بلاد كفر خود را به دست يك مشت افراد بي‌دين و شراب‌خوار بسپارم در حالتي كه مُبلّغ دين هستم، فرداي قيامت جواب امام صادق عليه‌السلام را چه بدهم؟! 8 سفر مرحوم علامه طباطبائي رضوان الله عليه به همراه مرحوم مطهري به خارج از باب تقاضاي مرحوم مطهري بود و الاّ شخص ايشان مايل نبودند؛ البته اگر مرحوم علامه طهراني رضوان الله عليه بودند، با وجود تقاضا نمي‌پذيرفتند.
01:20':28''
160
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در بحث علم به اینجا رسیدیم که نفس علم عنائی مساوی با معلوم خارجی است و آنها که از مقام علم حضرتِ اجمال در قبال مقام تفصیل که معلوم خارجی است تعبیر آورده‌اند در واقع اثبات جهل کرده‌اند. 2 علم بدون معلوم خارجی معنا ندارد. 3 علم عنائی حق به تمام امور و نفس تحقق خارجی مادیات و زمانیات تعلق می‌گیرد و علم به عدم و معدوم هم مستحیل است. 4 رویت خارجی اشیاء چه در مرتبه مثال و چه در مقام شهادت و ماده به یک میزان است و احساس واقعیت در هر دو به نسق واحد است. 5 تصرف ولی خدا در اشیاء در واقع در جنبه مثالی آنهاست و انعکاس این تصرف در خارج و ماده ظاهر می‌شود. 6 برای شخص رائی، برزخ و خارج یکی است و یک وجود است و بین انسان و صورت برزخی و حقیقت خارجی، وحدت برقرار می‌شود و این اتحاد بیرون آمدن از قانون زمان است. 7 علم حق به اشیاء از نفس خود اشیاء جدا نیست یعنی بین علم حق به موجود با خود موجود جدایی وجود ندارد پس غلط است بگوئیم خدا به اشیاء علم دارد لذا اجمال و ابهام در علم حق راه ندارد. 8 مقصود حافظ علیه الرحمة از این شعری که می‌فرماید: "این همه عکس می و نقش مخالف که نمود یک فروغ رخ ساقیست که در جام افتاد" تمام موجودات اعم از ماده و مجرد است که به یک اراده تحقق یافتند. 9 توالی اراده و تعدد آن در ذات حق مستحیل است. 10 تمام نظام عالم حکم واحد و مجموعه واحدی را دارد که به علم واحد در علم عنائی قرار دارد و علم او هم ازدیاد ندارد
01:08':23''
96
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در مورد انیّت صرفه نفس، می‌توان به قاعدۀ "حقیقة الشئ بصورته لا بمادته" اشاره کرد که مراد از صورت فصل اوست و جنس که ابهام دارد بدون تشخص و استقلال خارجی می باشد زیرا ابهام با تشخص منافات دارد. 2 تمام اعمال و رفتار ملائکه و تصرفات آنها در انزال مراتب فیض به موجودات طبق روایات در حال سکون و طمأنینه صورت می‌گیرد. 3 آیۀ «لایسبقونه بالقول و هم بامره یعملون» یعنی پشت تقدیر و مشیت الهی حرکت می‌کنند، و جلو نمی‌افتند. 4 شیاطین دائماً در حال اضطراب و تشویش هستند. 5 ما به این دنیا نیامده ایم تا ظهور حضرت را درک کنیم بلکه برای کمال آمده ایم. 6 آن انیّتی که مرحوم آخوند می‌فرمایند یعنی نظره انسان به همان حقیقت وجود است و وجود هم که نور محض است لذا ماهیات کنار می‌روند و نمی‌توانند آن نور و حقیقت را محبوس و مخفی کنند. 7 تمام عالم، حیّ و عاقل و ناطقند و حیّ از صفات ذاتی و لاینفک ذات است. بین حیّ و احدیّت فاصله‌ای نیست، به عکس علم و قدرت که لازمۀ ذات اند اما جنبۀ معلولی دارند و اسم حیّ بالاتر و قوی‌تر است و آثاری هم دارد که بر اسماء علیم و قدیر مترتّب نیست. 8 اولیاء الهی در مقام مراعات کثرت و ادب، مطالب را به اساتید خود منسوب می‌کردند. 9 قضیه‌ای در رابطه با شیخ محمدعلی کاظمی شاگرد مرحوم نائینی و قهر و غضب او نسبت به استاد خویش. 10 تأدّب مولانا نسبت به شمس و قضیه‌ای در همین راستا.
01:15':44''
114
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 مبانی مرحوم آخوند به واسطه غلبه حال و انکشاف نفس در حالات مختلف بوده است و این مسئله بسیار قابل دقت است که چطور غلبه حالات نفسانی در کیفیت تفکّر انسان تأثیر می‌گذارد؟! 2 ادراک انسان نسبت به حقایق علمیّه مخصوص فلسفه و عرفان، ناشی از کیفیت تشکّل نفس است؛ لذا بزرگان دستور به مراقبه داده‌اند، زیرا مراقبه برای شخص یک حالت استعداد و تهیّو در تلقّی معارف ایجاد می کند. 3 مرحوم حکیم در استمرار عدالت بعد از مرجعیّت، قائل به تبدّل موضوع هستند. 4 مرحوم آقای شیخ حسین حلّی روایت معروف (و اما من کان من الفقهاء...) را حاکی از مراتب عالیه طهارت می‌دانستند. 5 مرحوم علامه طباطبائی رضوان الله علیه می‌فرمودند: هر روز که مراقبه‌ام بیشتر می‌شود فکرم نسبت به مطالب تغییر می‌کند و این حرف را اواخر عمر می‌زدند. 6 تا انسان از مراتب توحید افعال و صفات عبور نکند و به عالم عماء و نور اسود نرسد به حقیقت وجود نخواهد رسید و اینجاست که بزرگان برای هر کدام از ائمه علیهم‌السلام خصوصیتی ممتاز از یکدیگر قائلند. 7 رشد مالک اشتر در کشتن معاویه نبود؛ لذا حضرت به او فرمود برگرد و اقدام نکن! 8 کمال امیرالمؤمنین علیه‌السلام در کشتن عبدود نبود بلکه در وقتی بود که همه ترسیدند و او خوف به خود راه نداد. 9 دشمن هم به صدق و صفای امیرالمؤمنین علیه‌السلام اذعان داشت. 10 ملاک مشروعیت حکومت امیرالمؤمنین علیه‌السلام خواست مردم نبود، زیرا درخواست، مشروعیت نمی‌آورد بلکه در مقام اجراء احکام و به دست گرفتن، تکلیف‌آور است آن هم نه برای هر فردی به بهانۀ تکلیف.
01:33':55''
85
0
جلسه بیست و یکم سخنرانی «استاد حسین انصاریان» پیرامون «راه سعادت» | رمضان1439 ه.ق - 1397 ه.ش | تهران - حسینیه همدانی ها
55':40''
140
0
جلسه 181 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«باید علت سستی در عبادات مخصوصا مستحبات را پیدا کنیم و در این زمینه دعای ابوحمزه ثمالی چند فراز دارد که برای انسان سالک کارگشاست. اساس همه امور به توحید بر می گردد. یک حقیقت بیش نیست و آن حق است و بقیه همه به سوی او بر می گردند»
27':29''
279
0
کلیپ صوتی شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین"فروغی":«انتخاب انسان باید به اندازه سعه وجودش باشد. ما ابد در پیش داریم. باید همتمان هم در راستای ابدیت باشد. این حقیقت در رکربلا به ظهور کامل رسید. آسمان چهل روز در غم امام حسین علیه السلام خون گریست. چون جان عالم است»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
01':52''
335
0
جلسه سوم سخنراني حجت الاسلام والمسلمين ميرباقري در دفتر حضرت آيت الله مكارم شيرازي در ایام فاطمیه(س): «سير در وادي نور از بيوت النور فاطمه(س) آغاز مي شود. اگر از وادي ظلمات خارج شديم، سير در وادي نور آغاز مي شود تا به معدن عظمت برسيم. كسي نمي تواند بي حجاب، خداي متعال را درك كند. ما تنها مي توانيم به مثَل ها برسيم. كمال معرفت اين است كه انسان حقيقت معرفت را از مثَل نور دريافت كند و اين همان اوج مقام انبياست»
42':17''
421
1
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 23 :«معرفت اسماء وافعال خداوند برای انسان در چند صورت میسر است ولی حقیقت ذات و کنه صفات او برای هیچ کسی امکان ندارد و کسی احاطه علمی بر ذات او ندارد. حتی به کنه فعل الهی نیز نمی شود پی برد. فقط بعضی مفاهیم ذهنی را می شود تصور کرد.»
28':46''
308
0
جلسه 34 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 26 بهمن ماه سال 92 : «در این جلسه ایشان بیان می دارند که کلام خداوند سه قسم است که یک قسم آن مختص خداوند و امناء الهی است و قسم دیگر آن مختص کسانی است که شرح صدر دارند و قسم سوم آن مخصوص عالم و جاهل است. انسان برای این که بتواند به حقایق قرآن راه پیدا کند باید صفای باطنی و شرح صدر داشته باشد و این کار ممکن نیست مگر برای شخصی که به حقیقت بندگی رسیده باشد. همه معارف قرآن نزد نبی اکرم و اهل بیت ایشان است و راه رسیدن به آن شاگردی نزد ائمه است و روایات کلید فهم قرآن است.»
47':20''
1519
5
0
سخنرانی «شیخ حسین انصاریان» در حسینیه هدایت تهران شب هشتم محرم الحرام 1395 با موضوع عشق حقیقی :«سوگندهای قرآن اگر در آنها تدبر کنیم، راه‌گشای به چند حقیقت است، یکی راه توحید را به سوی قلب باز می‌کند، چرا که بخشی از این سوگندها سوگند به عناصر و مخلوقات جهان هستی است، راه را برای زدودن شرک باز می‌کند، متدبر اگر بیمار شرک باشد شرک را که ظلم عظیم است یعنی معبودی را کنار خدا قرار دادن، در حالی که حق معبودیت فقط با خداست، پاک می‌کند،یک دل صافی به انسان می‌دهد. آئینه روشنی می‌کند دل را برای تابش تجلی توحید و صیقلی است برای پاک کردن غبار شرک از این آئینه.»
59':09''
507
0
دومین جلسه سخنرانی آیت الله «سید محمد مهدی میرباقری» در دهه اول محرم الحرام سال 95 در حسینیه حضرت زهراء(سلام الله علیها) با موضوع: بررسی جریان وحی و هدایت انسان :« ربوبیت خداوند متعال نسبت به پیامبر اکرم (ص) محور ربوبیت نسبت به سایر مخلوقات است. اگر کسی جریان ربوبیت خداوند نسبت به پیامبر اکرم را محور و اصل ربوبیت سایر مخلوقات نداند، دچار طغیان می شود. خداوند به وسیله ربوبیتِ برای نبی اکرم، مخلوقات و انسان را خلق و علم الهی را به واسطه قلم -که حقیقت آن انبیاء عظام می باشد- به انسان آموخت تا او را از طغیان نجات دهد.»
50':56''
456
1
0
نامه دوم از کتاب گویای «آینه جمال؛ مجموعه نامه های عرفانی امام خمینی»؛ مقدمه خانم دکتر طباطبایی؛ ناشر: موسسه نشر آثار امام خمینی (ره)؛ گویا شده در موسسه معارف امام رضا (ع) با همکاری موسسه نشر آثار امام خمینی (ره)؛ گوینده: عباس سلیمی «نامه عرفانی به سید ابراهیم خوئی: در حقیقت، انسان میان سایر موجودات به لطیفه ربانی و نفخه روحی الهی و فطرت سلیم روحانی ممتاز است. معلوم است که حصول این منزلت و وصول به این مرتبت، ممکن نیست مگر به ریاضتهای عقلانی- پس از طهارت نفس و تزکیه آن و وجهه اراده و سمت و سوی همت را متوجه به معارف الهیه داشتن، در پی تطهیر باطن و خالی داشتنش از ما سِوا»
12':59''
1459
1
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «رابطه انسان با خدا چگونه است؟ آیا مثال دریا و موج صحیح است؟»منبع: رادیو معارف
11':18''
702
0
«آدمی اسیر دلتنگی ابرهای بی چراغ، از انسان و فکرهای آسمانی اش اسکلتی مانده بود. دهانش انباشته از خاکستر حروفی نه آبی نه سبز، سرخ سرخ میراث قابیل. بی حدوث عاشورا دروازه های رویا فرصت برای عشق ورزیدن، نشستن کنار ذات گل سرخ، همگامی با حقیقت آب و آزادی، بازهم بسته می ماند و در کف دستهای هیج گس نه ماه سیم گون و نه ماه و نه خورشید بی تن پوش»: با صدای استاد «عبدالعظیم صاعدی» و انتخاب موسیقی دکتر محسن جلیلی؛ از مجموعه عاشورای سپید
01':50''
752
0
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مردم آذربایجان شرقی بیان کردند: «مردم شجاع تبریز و مبارزان حقیقی و راستین، چهلم شهدای قم را چنان بر سر دست گرفتند که در حقیقت انقلاب را به حرکت درآورد...شمن مایل نیست اهداف و مقاصد خیانت‌آمیز و جنایتبار خود را برای ملتها تشریح کند. لذا از دور شعارهای انسان دوستی، حقوق بشر، دمکراسی و غیره را بر سرِ دست میکند...» 27/بهمن/1381(24:35)
24':35''
328
0
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار کارگزاران حج‌ بیان کردند: «آنچه انسان را به خدا، و در سایه ی توجه به خدا، به خود و حقیقت خود و نیاز خود و دل خود متوجه می کند، دعا و عبادت و تضرع است...ادب حج، مسالمت و مداراست...سوغات، معنویتی است که شما در خودتان ذخیره می کنید و می آورید؛ اخلاق و روحیاتی است که با خودتان می آورید...» 30/آذر/1383(20:56)
20':56''
135
0
نواهنگی زیبا از سخنان «استاد رضا محمدی» درباره «حقیقت شیطان همزاد یا همراه با انسان»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(2:54)
02':54''
1725
2
0
سخنان جناب حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «عوامل رشد و رکود» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون« تقليد نابجا، كتمان حقيقت، سانسور ، استعمار، تعصب بي‌جا، غرور كاذب و اظهار محبت بي‌جا از جمله موانع رشد انسان و جامعه». 58/08/16
25':47''
1355
0
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای مجلس خبرگان بیان کردند: «مجلس خبرگان در حقیقت یک پشتوانه‌ی عظیمی برای نظام است...مجلس خبرگان را نباید تضعیف کرد...ما امروز در زمینه‌های سیاست خارجی تحرک و نشاطمان خوب است و انسان این تحرک و نشاط و فعالیت وسیع را میبیند که هست...» 09/شهریور/1385(30:18)
30':19''
126
0
آیه 172 سوره اعراف با تلاوت «عبدالله بصفر»: «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»و [به یاد آر] هنگامی را که پروردگارت از صلب بنی آدم نسلشان را پدید آورد، و آنان را [در ارتباط با پروردگاریش] بر خودشان گواه گرفت [و فرمود:] آیا من پروردگار شما نیستم؟ [انسان ها با توجه به وابستگی وجودشان و وجود همه موجودات به پروردگاری و ربوبیّت حق] گفتند: آری، گواهی دادیم. [پس اقرار به پروردگاری خود را در این دنیا از شما گرفتیم] تا روز قیامت نگویید: ما از این [حقیقت آشکار و روشن] بی خبر بودیم. (00:32)
00':32''
254
0
نواهنگی زیبا و شنیدنی از سخنان «شهید مصطفی چمران» درباره «حقیقت خلقت انسان و سیر انسان از خدا به سوی خدا»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(2:07)
02':07''
5147
1
0
بخش نهم از کتاب صوتی «ارزش میراث صوفیه»؛ نویسنده: «عبدالحسین زرین کوب»؛ پیرامون، «شریعت در نظر صوفی، انسان کامل از دیدگاه صوفیه، معنای سلوک عرفانی، جایگاه مرشد، اهمیت ولایت و ولی در صوفیه و...» (5858)
58':58''
2775
0
بخش شانزدهم از کتاب صوتی «اندیشه های ماندگار»؛ نویسنده: «وین دایر»؛ مترجم: محمدرضا آل یاسین»؛ پیرامون، «معرفی اندیشه های بودا، منابع شکل گیری باورها و اعتقادات در افراد، تعیین واقعیات هستی بر اساس ارتباط و تجربه آن و...» (12:03)
12':03''
1085
1
0
فصل هفدهم از کتاب صوتی «ذهن ناآرام»؛ نویسنده: «هادی بیگدلی»؛ گوینده: «هادی بیگدلی»؛ پیرامون، «حقیقت ذهن از دیدگاه آیات قرآن، فراقت حقیقی ذهن، موانع رهایی آن، منشا خطاها و اشتباهات آدمی، خروجی های ذهن بیمار، لزوم بازبینی محتویات ذهنی و...» (09:59)
09':59''
3648
0
بیانات آیت الله جوادی آملی درباره تاثیر غذا بر عمل انسان و عدم فهم علم طب از اين حقيقت (8:28)
08':28''
13176
10
0
بخش ششم از کتاب صوتی «4 اثر از فلورانس اسکاول شین»؛ نویسنده: «فلورانس اسکاول شین»؛ مترجم: «گیتی خوشدل»؛ پیرامون، «رهایی از قید و محدودیت، عصای معجزه گر انسان، تفسیر فراوانی، شناخت حقیقت، رویارویی با فقدان ها و ...» (34:23)
34':23''
8582
1
0
بخش نخست سخنرانی «حضرت آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «حقيقت روح انسان چيست ؟» در تاریخ 1358/04/25 برابر 3 رمضان المبارک 1400 (26:54)
26':54''
405
0
بخش پایانی سخنرانی «حضرت آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «حقيقت روح انسان چيست ؟» در تاریخ 1358/04/25 برابر 3 رمضان المبارک 1400 (27:19)
27':19''
428
1
0
بخش نخست سخنرانی «حضرت آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «حق و تطابق آن با سرشت انسان» (14:22)
14':22''
488
0
بخش دوم سخنرانی «حضرت آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «روایات مرتبط با حق و تطابق آن با سرشت انسان» (17:05)
17':05''
527
0
سخنرانی حضرت «آیت الله جوادی آملی» درباره اینکه «قرآن برای تعلیم و تزکیه جان و روح آدمی است و و در مکتب الهی تمام حقیقت انسان روح اوست» (6:51)
06':51''
3916
4
0
سخنرانی حضرت «آیت الله جوادی آملی» درباره «حقیقت انسان که نه مذکر است و و نه مونث و اینکه از نظر قرآن کریم حقیقت انسان را روح او تشکیل می دهد نه بدن او» (8:44)
08':44''
6850
1
0
سخنرانی «حضرت آیت الله جوادی آملی» پیرامون «ارزش داشتن روح انسان و اینکه فرق مکتب الهی با مکاتب الحادی این است که آنها تمام حقیقت انسان را بدن و جسم او می دانند» (7:48)
07':48''
4180
0
بخش دوم سخنرانی «حضرت آیت الله جوادی آملی» پیرامون اینکه «اگر کسی حقیقت انسان را نشناسد نه مرد را می شناسد و نه زن را، لذا زن نیز در مسیر کمال سهمی دارد» (10:36)
10':36''
1012
0
سخنرانی استاد صفایی حائری(عین. صاد) پیرامون «آسیب شناسی سیر و سلوک؛ تا دگرگونی اساسی در انسان ایجاد نشود و تا اندازه های وجودی واقعی نمایان نگردد سیر و سلوک به معنای اصلی خود محقق نمی گردد» (27:29)
27':29''
724
0
بیانات استاد صمدی آملی پیرامون حقیقت اعمال، ملکه شدن اعمال در وجود انسان و رابطه آن با نفس انسانی (09:01)
09':01''
5478
1
0
سخنان حاج آقا صمدی آملی پیرامون آفرینش انسان و اینکه برای رسیدن به کمال، خود شناسی و خدا شناسی ضروری است و نیز اشاره به حقیقت انسانیت در عالم (10:16)
10':16''
1686
0
بیانات استاد صمدی آملی درباره اینکه انسان با تلاش و تقوا میتواند به ملکوت عالم برسد و اشاره به نفس مضطرب و رابطه اش با حقیقت انسانی و بیان نکته ای لطیف پیرامون پاکی دل مومن (10:26)
10':26''
3519
0
سخنان «استاد صمدی آملی» پیرامون اینکه «قلب به عنوان یکی از شئون حقیقت انسان است و حقیقت توحید و باطن وجود انسان ارتباط مستقیم با هم دارند» (11:36)
11':36''
2381
0
بیانات استاد صمدی آملی درباره حقیقت توحید و اینکه در حریم قرب الهی، ملاک شخصیت افراد نیست بلکه ملاک تقوای الهی است با اشاره به مقام عند اللّهی انسان کامل (10:47)
10':47''
2974
1
0
سخنان حاج آقا صمدی آملی پیرامون اینکه انسان باید در همه امور موحد باشد و اینکه حقیقت توحید چیست؟ و اشاره به اینکه باید در انتخاب مسیر علمی دقت داشت (11:21)
11':21''
2542
0
بیانات استاد صمدی آملی درباره حقایق ملکوتی و اینکه انسان برای رسیدن به طهارت باطنی باید خیالات فکری خود را کنترل کند و اشاره ای به حقیقت وجودی فرشتگان (16:37)
16':37''
3377
0
بیانات استاد صمدی آملی درباره مقام حقیقت توحید و اینکه توحید صمدی به چه معناست، اشاره به توحید عددی و تفاوت آن با توحید صمدی و اینکه انسان باید طهارت مراتب وجودی داشته باشد تا به حقیقت برسد (10:26)
10':26''
2200
0
بیانات استاد صمدی آملی درباره اینکه طهارت باطنیه همان طهارت حقیقت انسانی است و اینکه انسان باید تعلقات دنیائی را از خود دور کند تا به حقیقت انسانی برسد (11:21)
11':21''
1415
1
0
سخنان حاج آقا صمدی آملی پیرامون اینکه باید مؤدب به آداب الهی باشیم، انسان آیینه تمام نمای تجلیات الهی است و بحثی درباره حقیقت محمدیه (10:13)
10':13''
1663
0
بیانات استاد صمدی آملی درباره حقیقت انسانی و اینکه مراتب وجودی انسان ربط مستقیم به مراتب بندگی دارد و اشاره به اصطلاح سرّ در عرفان و مراتب باطنی انسان (11:09)
11':09''
2173
0
سخنان حاج آقا صمدی آملی پیرامون شهود آیات قرآنی برای انسان کامل، حقیقت حروف مقطعه چیست؟ و اشاره به نفس مجرد در عالم آفرینش (11:39)
11':39''
1974
0