گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 160
سخنرانی حجت الاسلام صالحی خوانساری با موضوع «نشانه انکار نعمت الهی» با استناد به کلام امام صادق (علیه السلام)
02':18''
199
0
برنامه «یک آیه، یک قصه» با حضور استاد مریم نشیبا راوی به یادماندنی قصه‌های كودك و نوجوان| این داستان «کدامیک از نعمت‌های خداوند را انکار می‌کنید؟»؛
05':56''
3273
0
دانلود آهنگ «وقتی دلت شکست» با صدای سیامک عباسی با کیفیت 320؛ وقتی دلت شکست/ تنها و بی هدف/ شب پرسه میزنی /از هر کدوم طرف/ روزای خوبتو انکار می کنی/این واقعیتو تکرار می کنی/ اطرافیانتو از دست میدیو/افسرده میشیو ... .
03':14''
386
0
سخنرانی حجت الاسلام حاج ابوالقاسم با موضوع «انکار ولایت اولیا خدا»
02':26''
60
0
رینگتون احساسی و باکلام «چرا انکار میکنی؟»؛ (برداشتی آزاد از آلبوم «سورپرایز» با صدای «محمد علیزاده») تولید گنجینه صوتی تبیان
00':25''
604
0
مداحی «حمید علیمی» به مناسبت ماه محرم الحرام «آنچه درمکتب ما کودک ویرانه نشین داشته / صد پیر خرابات ندارند / همه جا گشتم دیدم کمی از معرفتش را / همه ارض سماوات ندارند / چه کسی با چه خیالی به بلندای وجودش دم انکار زده» [شب سوم، حضرت رقیه(سلام الله)] [محرم 96] [واحد] [هیئت مکتب الحسین(ع)]
06':28''
718
0
حکایتی زیبا از حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» :«آقا سید احمد زنجانی، پدر آیت الله شبیری زنجانی کتابی دارند به نام الکلام یجر الکلام که در آن حکایتی از مرحوم چاپلقی آورده اند که یکی از اشخاصی که زکات نمی داد در حال احتضار بود و در حین تلقین او ...»
02':53''
182
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 37 :«وقتی پیامبر اکرم(ص) مبعوث شدند، فرقه ها و ادیان و نحله های مختلفی بودند، ولی عرفان فطری و توحیدی هم داشتند ولی خدا را انکار می کردند. چون برایشان سنگین بود و باید از خیلی از داشته هایشان دست بر دارند»
26':38''
93
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «افرادی هستند که وجود خدا را انکار می کنند و ثابت می کنند که جهان با یک انفجار بزرگ (بیگ بنگ) به وجود آمده است. چه پاسخی به این افراد بدهیم؟» منبع: رادیو سراسری معارف
07':47''
1749
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 90.10.11 : «حساب رسی در قیامت بر اساس کتاب و نامه اعمال انسان خواهد بود. نامه اعمال، فیلم و تصویر و نوشته اعمال ما نیست بلکه خود عمل حاضر می شود و امکان انکار آن وجود ندارد. ریز و درشت هرچه از انسان سر زده و حتی در ذهنش خطور کرده، حاضر خواهد شد»
49':46''
1276
3
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 90.05.09 :« سوال قبر چیست و چرا می پرسند؟ در چه زمانی می پرسند؟ در روایت هست که اگر کسی سه چیز را انکار کند، از شیعیان ما نیست: معراج، سوال قبر، شفاعت. در سوال قبر از عقاید خواهد بود و دو ملک بنام نکیر و منکر یا بشیر و مبشر آن سوالات را طبق عقاید و علایق قلبی در دنیا ظاهر شده و می پرسند. و زمانش همان ابتدای ورود به عالم برزخ خواهد بود. و فلسفه اش نیز مشخص است که چیست.»
51':03''
2555
3
0
جلسه 84 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 16 اسفندماه سال 93 : «انکار معاد معمولا از جانب سران کفر و جبهه باطل بوده است و انسانهای عادی عموماً معاد را انکار نمی کنند. دلیل دیگر برای ایجاد خشیت و خضوع در مومنان است. اگر کسی به خشیت رسید عبرت هایی برای او هست و الا اگر به خشیت نرسید و کارش به این جا کشید از این داستان نمی تواند عبرت بگیرد»
45':38''
243
0
هجدهمین قسمت از سخنرانی آیت الله محمد شجاعی (ره) پیرامون وقایع مربوط به عاشورا و شهادت سید الشهداء (ع) و علل و عواملی که باعث شد افرادی که همراه حضرت بودند یا صدای نصرت خواهی حضرت را شنیدند، دو قسم شدند: بعضی ها دعوت حضرت را لبیک گفته و جزء سعدا و شهدای کربلا شدند و بعضی ها هم انکار کرده و از حضرت جدا شدند و خود را در زمره اشقیا وارد کردند. در ادامه به تحلیل و بررسی شخصیت دو تن از شهدای بزرگوار کربلا یعنی حبیب بن مظاهر و حر بن یزید ریاحی می پردازند.
25':55''
1249
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «دوری از گناه، بهترين عمل در ماه رمضان؛ خواری و ذلّت، در اثر ارتكاب گناه؛ بدعاقبتی گنهكار در دنيا؛ انكار آيات الهی، در اثر تكرار گناه؛ تكذيب قيامت، به دنبال اصرار بر گناه؛ ارتكاب حرام، مانع رسيدن به حلال؛ تمسخر مؤمنان توسط گنهكاران و قيامت، روز تحقير و تمسخر گنهكاران»
26':31''
1644
-1
0
کلام حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «مقايسه افراد مذهبی با افراد غير مذهبی؛ اعتراف به گناه، بستر آمرزش الهی؛ مسخ شدن فكر انسان، در اثر تكرار گناه؛ باز كردن راه حلال، پيش از بستن راه حرام؛ لزوم هجرت روحانيان به مناطق نيازمند؛ تكرار گناه، بستر كفر و انكار حقايق؛ دوری از قضاوت عجولانه درباره مردم»
24':27''
253
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «يازده سوگند الهی برای اهميت اخلاق؛ خطر تكبّر و خود بزرگ بينی در كفر و انكار؛ خطر تملّق و ستايش بی جا؛ عزّت، دست خداست نه مردم؛ ايمان و تقوا، عامل رسيدن به عزّت؛ صداقت با مردم، نه فريب وتزوير»
27':01''
677
0
روضه خوانی به مناسبت وفات بانوی کربلا حضرت زینب(س)؛ «انکار خدای ازلی نتوان کرد، تفریق رسول از ولی میتوان کرد، ماتم که علی را به چه تشبیه کنم، تشبیه علی به جز علی نتوان کرد» با نوای «حسن خلج» (4:13)
04':13''
722
0
امام خامنه ای در دیدار جمعى از کارگران سراسر کشور بیان کردند: «حل مشکلات مجموعه‌ی اقتصادی کشور را در درون کشور باید پیدا کرد؛ ستون فقرات هم عبارت است از تولید؛ ستون فقرات اقتصاد مقاومتی که ما عرض کردیم، عبارت است از تقویت تولید داخلی...کلید حل مشکلات اقتصادی در "لوزان"، "ژنو" و "نیویورک" نیست..."دزد دزد" گفتن فایده‌ای ندارد، مسئولان جلوی فساد را به معنای واقعی کلمه بگیرند...بنده انکار نمیکنم که این تحریمهای ظالمانه‌ای که دشمنان ملّت ایران و دشمنان انقلاب بر ملّت ایران تحمیل کرده‌اند تأثیر دارد؛ بلاشک بی‌تأثیر نیست، منتها این را من انکار میکنم که این تحریمها بتواند جلوی یک تلاش عمومی سازمان‌یافته‌ی برنامه‌ریزی‌شده برای رونق تولید را بگیرد؛ این را من قبول ندارم...» 09/اردیبهشت/1394(34:24)
34':24''
4003
5
0
داستان کودکانه با نام «زره حضرت علی(ع)» تقدیم به بچه های خوب «آورده اند كه در خلافت امیر المؤمنین علی (علیه السلام) زره حضرت گم شد و بعد از مدتی حضرت آن را در دست یک مسیحی دید و فرمود که این زره برای من است. اما مرد مسیحی این را انکار کرد و با همدیگر نزد قاضی رفتند...» (1:59)
01':59''
10855
9
0
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان و نخبگان سراسر کشور بیان کردند: «این جلسه نماد ما میتوانیم است...من با کار نمایشی و - به قول شماها - ویترینی به‌هیچ‌وجه موافق نیستم. البته نمایش شأنی دارد؛ ویترین جایی دارد؛ نمیشود اهمیت و ارزش نمایش و ویترین و نمایشگاه را انکار کرد؛ اما منحصر شدن در این، خسران دنیا و آخرت را در پی خواهد داشت...» 03/مهر/1384(14:26)
14':26''
253
0
رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی حرم رضوی در ابتدای سال 1389 بیان کردند: «اولین شاخص بین نظام اسلامی و نظام های دیگر وجود دارد آن ایمان به خداست...نقش دشمن را نمی توان انكار كرد...نتیجه قانونی انتخابات را میخواهند با خشونت عوض کنند...امیددشمنان این بود که میخواستند جنگ داخلی راه بیندازند » (01/فروردین/1389(67:31)
01:07':31''
287
0
مدیحه سرایی؛ «انکار خدای ازلی نتوان کرد، تفریق رسول از ولی نتوان کرد، ماتم که علی را به چه تشبیه کنم، تشبیه علی به جز نتوان کرد» با مداحی «حسن خلج» به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) (3:15)
03':15''
2567
0
نوزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ آیه 71 سوره «نحل»: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: و خدا بعضى از شما را در روزى بر بعضى ديگر برترى داده است. و[لى‌] كسانى كه فزونى يافته‌اند، روزىِ خود را به بندگان خود نمى‌دهند تا در آن با هم مساوى باشند. آيا باز نعمت خدا را انكار مى‌كنند؟. تلاوت استاد «محمد صدیق منشاوی» (01:46)
01':46''
4778
0
آیه 71 سوره «نحل» توسط «عبدالباسط»: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: و خدا بعضی از شما را در روزی بر بعضی دیگر فزونی داد. پس کسانی که (در روزیشان) فزونی یافته‌اند، روزی خود را به زرخریدان خود نمی‌دهند تا در آن با هم برابر باشند. پس آیا با نعمت خدا (او را) انکار می‌کنند؟ (00:55)
00':55''
515
0
آیه 71 سوره «نحل» با تلاوت «محمود خلیل الحصری»: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: و خداوند بعضی از شما را بر بعضی دیگر در روزی برتری داده است، و برتری یافتگان بازگرداننده روزیشان به ملک زیردستانشان نیستند، تا در آن برابر شوند پس آیا به نعمت خداوند انکار می‌ورزند؟. (00:47)
00':47''
2430
0
نوزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: خداوند برخی از شما را بر برخی دیگر از نظر روزی برتری داده است (چرا که استعدادها و تلاشهایتان متفاوت است). آنان که روزی فراوانی بدیشان داده شده است حاضر نیستند که روزی (و ثروت) خود را به بردگان خود بدهند و ایشان را با خود در دارائی (شریک و) مساوی گردانند؛ آیا نعمت خدا را انکار می‌کنند؟!. آیه 71 سوره «نحل» با تلاوت «مشاری العفاسی» (00:28)
00':28''
418
0
آیه 71 سوره «نحل» با تلاوت «عبدالله بصفر»: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: و خدا رزق بعضی از شما را بر بعضی دیگر فزونی داده، آنان که رزقشان افزون شده (زیادی) رزقشان را به زیردستان و غلامان نمی‌دهند تا باهم مساوی شوند (لیکن مقام خدایی را به بتی یا بشری می‌دهند تا با خدا شریک و مساوی دانند، زهی جهل و ناسپاسی!) آیا نعمت ایمان به خدا را (به عصیان و شرک) باید انکار کنند؟! (00:26)
00':26''
3792
-1
0
نوزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»:مَثَل (این) خدا روزى بعضى از شما را از بعضى ديگر افزون كرده است. پس آنان كه فزونى يافته‌اند از روزى خود به زیردستان خويش نمى‌دهند تا همه در روزى يكسان شوند. آيا نعمت خدا را انكار مى‌كنيد؟. آیه 71 سوره «نحل» با تلاوت «سعد الغامدی» (00:23)
00':23''
159
0
آیه 71 سوره «نحل» توسط «علی الحذیفی»: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»:خداوند بعضی از شما را بر بعضی دیگر از نظر روزی برتری داد (چرا که استعدادها و تلاشهایتان متفاوت است)! اما آنها که برتری داده شده‌اند، حاضر نیستند از روزی خود به بردگانشان بدهند و همگی در آن مساوی گردند؛ آیا آنان نعمت خدا را انکار می‌نمایند (که شکر او را ادا نمی‌کنند)؟! (00:25)
00':25''
203
0
آیه 71 سوره «نحل» با تلاوت «شاطری»: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: و خداوند برخى از شما را در روزى بر برخى فزونى داد پس كسانى كه فزونى داده شده‌اند بر آن نيستند كه روزى خويش به زيردستان و بردگان خود باز دهند تا همه در روزى برابر و يكسان گردند- پس چرا بندگان و آفريدگان خدا را با او انباز مى‌گيرند و در عبادت به آنها روى مى‌آورند؟! زهى نادانى و ناسپاسى!- پس آيا نعمت خداى را انكار مى‌كنند؟! (00:21)
00':21''
176
0
نوزدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ سوره «نحل»، آیه 71: «وَ اللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَكمْ عَلىَ‏ بَعْضٍ فىِ الرِّزْقِ فَمَا الَّذِينَ فُضِّلُواْ بِرَادِّى رِزْقِهِمْ عَلىَ‏ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُمْ فَهُمْ فِيهِ سَوَاءٌ أَ فَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يجْحَدُونَ»: و خدا بعضى از شما را در روزى بر بعضى ديگر برترى داده است. و[لى‌] كسانى كه فزونى يافته‌اند، روزىِ خود را به بندگان خود نمى‌دهند تا در آن با هم مساوى باشند. آيا باز نعمت خدا را انكار مى‌كنند؟ . با تلاوت «سعود شریم». (00:18)
00':18''
183
0
نواهنگی شنیدنی از سخنان «استاد حجت الاسلام شهاب مرادی» درباره «وظیفه ما در قبال دیدن خطاهای دیگران چیست؟ انکار؟ توجیه؟ غیبت؟ خطاپوشی؟ یا... ؟»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(3:45)
03':45''
12821
-2
0
بخش پانزدهم از کتاب صوتی «اصول فلسفه و روش رئالیسم (جلد سوم)»؛ نویسنده: علامه «سید محمد حسین طباطبایی»؛ مقدمه و پاورقی: شهید «مرتضی مطهری»؛ پیرامون، «ضرورت علی و معلولی و رابطه آن با آزادی و اختیار انسان، انکار کلی قانون ضرورت علی و معلولی جهت اثبات اختیار و...» (30:13)
30':13''
1622
0
بخش یازدهم از کتاب صوتی «اصول فلسفه و روش رئالیسم (جلد دوم)»؛ نویسنده: علامه «سید محمد حسین طباطبایی»؛ مقدمه و پاورقی: شهید «مرتضی مطهری»؛ پیرامون، «اصل امتناع تناقض و نسبت آن با سایر اصول منطقی، ادله انکار این اصل در منطق مادیین و منطق دیالکتیک و...» (30:12)
30':12''
1826
0
بخش پنجم از کتاب صوتی «اصول فلسفه و روش رئالیسم (جلد اول)»؛ نویسنده: علامه «سید محمد حسین طباطبایی»؛ مقدمه و پاورقی: شهید «مرتضی مطهری»؛ پیرامون، «شرح مُثل افلاطونی، تعرف ایده، مسلک ایده آلیسم، وجود خارجی صور، اقسام ایده آلیسم، اثبات ذهنی بودن عالم در این مکاتب و...» (29:56)
29':56''
1324
0
اين سخنرانى «امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام)» پس از جنگ صفین در شهر كوفه و در سال 38 هجرى ايراد شد؛ «سوگند به خدا، معاويه از من سياستمدارتر نيست، امّا معاويه حيله‏ گر و جنايتكار است ، اگر نيرنگ ناپسند نبود من زيرك‏ترين افراد بودم، ولى هر نيرنگى گناه، و هر گناهى نوعى كفر و انكار است، روز رستاخيز در دست هر حيله‏ گرى پرچمى است كه با آن شناخته مى‏ شود...»؛ گوینده: «یاسر دعاگو»؛ (برگرفته از سایت رسمی موسسه شراب بهشتی)(1:21)
01':21''
3396
1
0
حکایت عده ای که از امام سجاد (ع) خواستند که حدیثی از پیامبر (ص) نقل فرماید (8:13)
08':13''
4126
2
0
بیانات استاد «رحیم پور ازغدی» درباره اینکه کسانی می‌توانند گفتگو و استدلال اخلاقی را مطرح کنند که معتقد باشند حقیقت معرفت پذیر الهی که ذاتاً وحدت داشته باشد و انکار نشود. (دانشگاه فردوسی مشهد، بهار 1384) (29:25)
29':25''
1375
0
مناجات و راز و نیاز با خدا «هر که شد مَحرَمِ دل در حرم یار بماند/وآن که این کار ندانست در انکار بماند/جز دلم کو زِ اَزَل تا به ابد عاشق رفت/جاودان کس نشنیدم که درین کار بماند»؛ شاعر: «حافظ» (05:15)
05':15''
1338
0
مناجات با خدا «هر که شد مَحرَمِ دل در حرم یار بماند/وآن که این کار ندانست در انکار بماند/اگر از پرده برون شد دل من، عیب مکن!/شُکر ایزد که نه در پردهٔ پندار بماند»؛ شاعر: «حافظ» (02:53)
02':53''
1015
0
حکایت «عده ای که از امام سجاد(ع) خواستند که حدیثی از پیامبر(ص) نقل فرماید» بوسیله «آیت الله شهید دستغیب» (8:13)
08':13''
514
0
آهنگ تلفن همراه شاد و ورزشی، توليد اختصاصی گنجينه صوتي تبيان؛ تقديم به کاربران گرامي (0:21)
00':31''
678
0
بیانات حجت الاسلام رضایی اصفهانی درباره معرفی سوره مباركه ماعون و شرح مفردات آن «محور اصلی در این سوره یادآوری معاد و آثار انكار آن می باشد كه از جمله آثارش؛ بی توجهی به كودكان و سهل انگاری در مورد نماز است» (15:48)
15':48''
1761
0
بیان حکایات و تنبیهات اخلاقی توسط آیت الله شهید دستغیب درباره عده ای که از امام سجاد (ع) خواستند که حدیثی از پیامبر (ص) نقل فرماید (8:13)
08':13''
643
0
پاسخ حجت الاسلام ملکی به این سوال که «منظور از (إِلاَّ لِمَنِ ارْتَضی) در آیه 27 از سوره انبیاء چیست؟ و آیا ممکن است که پیامبری باشد که خداوند از آن راضی نباشد؟» (5:08)
05':08''
420
0
پاسخ حجت الاسلام ملکی به پرسشی درباره «طبق آیه 82 سوره نمل منظور از کسانی که به آیات الهی ایمان نمی آورند چه كساني هستند؟» (10:05)
10':05''
539
0
جواب استاد ملکی به این پرسش که «چرا اکثر یاران پیامبران فقراء بودند؟ و آیا ثروت از دیدگاه اسلام مورد انکار است؟» (17:44)
17':44''
736
0
مجموعه "بعثت خون" فصل بی وفایی «کوفیان به امام نامه نوشتند و او را دعوت کردند اما بعد همه آن نامه ها را انکار کردند»(تولید سایت حضرت آیت الله خامنه ای) (4:00)
04':00''
3417
1
0
سخنرانی آیت الله مصباح یزدی درباره این که مبغوض ترین انسانها کسانی هستند که خدا آنها را به خودشان واگذار کرده است (13:38)
00':00''
572
0
پاسخ استاد دهنوی ‌به اين سوال كه در برابر انكار و پرخاش آقايان چه بايد كرد؟ (8:07)
00':00''
925
0