گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 66
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٠: لازم نيست انسان نيت روزه را از قلب خود بگذراند يا مثلا بگويد فردا را روزه می گيرم بلكه همين قدر كه برای انجام فرمان خداوند عالم از اذان صبح تا مغرب كاری كه روزه را باطل می كند انجام ندهد، كافی است و برای آن كه يقين كند تمام اين مدت را روزه بوده، بايد مقداری پيش از اذان صبح و مقداری هم بعد از مغرب از انجام كاری كه روزه را باطل می كند خودداری نمايد.
00':15''
161
1
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥١: انسان می تواند در هر شب از ماه رمضان برای روزه فردای آن نيت كند بهتر است كه شب اول ماه هم نيت روزه همه ماه را بنمايد.
00':15''
134
1
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٢: از اول شب ماه رمضان تا اذان صبح، هر وقت نيت روزه فردا را بكند اشكال ندارد.
00':11''
147
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٣: وقت نيت روزه مستحبی از اول شب است تا موقعی كه به اندازه نيت كردن به مغرب وقت مانده باشد، كه اگر تا اين وقت كاری كه روزه را باطل می كند انجام نداده باشد و نيت روزه مستحبی كند، روزه او صحيح است.
00':21''
114
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٤: كسی كه پيش از اذان صبح بدون نيت روزه خوابيده است، اگر پيش از ظهر بيدار شود و نيت كند، روزه او صحيح است چه روزه او واجب باشد چه مستحب، و اگر بعد از ظهر بيدار شود، نمی تواند نيت روزه واجب نمايد.
00':21''
141
1
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٥: اگر بخواهد غير روزه رمضان، روزه ديگری بگيرد بايد آن را معين نمايد، مثلا نيت كند كه روزه قضا يا روزه نذر می گيرم، ولی در ماه رمضان لازم نيست نيت كند كه روزه ماه رمضان می گيرم، بلكه اگر نداند ماه رمضان است، يا فراموش نمايد و روزه ديگری را نيت كند، روزه ماه رمضان حساب می شود.
00':28''
76
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٦: اگر بداند ماه رمضان است و عمدا نيت روزه غير رمضان كند، نه روزه رمضان حساب می شود و نه روزه ای كه قصد كرده است.
00':13''
108
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله 1557: اگر مثلا به نیت روز اول ماه روزه بگیرد، بعد بفهمد روز دوم یا سوم بوده، روزه او صحیح است
00':11''
111
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٨: اگر پيش از اذان صبح نيت كند و بيهوش شود و در بين روز به هوش آيد، بنابر احتياط واجب بايد روزه آن روز را تمام نمايد و اگر تمام نكرد،قضای آن را بجا آورد.
00':17''
112
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٥٩: اگر پيش از اذان صبح نيت كند و مست شود و در بين روز بهوش آيد، احتياط واجب آن است كه روزه آن روز را تمام كند و قضای آن را هم بجا آورد.
00':15''
87
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٠: اگر پيش از اذان صبح نيت كند و بخوابد و بعد از مغرب بيدار شود، روزه اش صحيح است.
00':11''
118
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦١: اگر نداند يا فراموش كند كه ماه رمضان است و پيش از ظهر ملتفت شود،چنانچه كاری كه روزه را باطل می كند انجام نداده باشد، بايد نيت كند و روزه او صحيح است و اگر كاری كه روزه را باطل می كند انجام داده باشد، يا بعداز ظهر ملتفت شود كه ماه رمضان است، روزه او باطل می باشد ولی بايد تا مغرب كاری كه روزه را باطل می كند انجام ندهد و بعد از رمضان هم روزه آن روز را قضا نمايد.
00':32''
46
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٢: اگر بچه پيش از اذان صبح ماه رمضان بالغ شود، بايد روزه بگيرد، واگر بعد از اذان بالغ شود، روزه آن روز بر او واجب نيست.
00':13''
114
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٣: كسی كه برای به جا آوردن روزه ميتی اجير شده اگر روزه مستحبی بگيرد اشكال ندارد، ولی كسی كه روزه قضا يا روزه واجب ديگری دارد، نمی تواند روزه مستحبی بگيرد. و چنانچه فراموش كند و روزه مستحب بگيرد، در صورتی كه پيش از ظهر يادش بيايد، روزه مستحبی او به هم می خورد و می تواند نيت خود را به روزه واجب برگرداند. و اگر بعد از ظهر ملتفت شود، روزه او باطل است، و اگر بعداز مغرب يادش بيايد، روزه اش صحيح است، اگر چه بی اشكال نيست.
00':38''
90
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٤: اگر غير از روزه ماه رمضان، روزه معين ديگری بر انسان واجب باشد، مثلا نذر كرده باشد كه روز معينی را روزه بگيرد، چنانچه عمدا تا اذان صبح نيت نكند،روزه اش باطل است، و اگر نداند كه روزه آن روز بر او واجب است، يا فراموش كند و پيش از ظهر يادش بيايد، چنانچه كاری كه روزه را باطل می كند انجام نداده باشد، روزه او صحيح و گرنه باطل می باشد.
00':33''
57
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٥: اگر برای روزه واجب غير معينی مثل روزه كفاره، عمدا تا نزديك ظهر نيت نكند، اشكال ندارد. بلكه اگر پيش از نيت تصميم داشته باشد كه روزه نگيرد، يا ترديد داشته باشد كه بگيرد يا نه، چنانچه كاری كه روزه را باطل می كند انجام نداده باشد، و پيش از ظهر نيت كند، روزه او صحيح است.
00':27''
84
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٦: اگر در ماه رمضان پيش از ظهر كافر مسلمان شود و از اذان صبح تا آن وقت كاری كه روزه را باطل می كند انجام نداده باشد، نمی تواند روزه بگيرد و قضا هم ندارد.
00':16''
60
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٧: اگر مريض پيش از ظهر ماه رمضان خوب شود و از اذان صبح تا آن وقت كاری كه روزه را باطل می كند انجام نداده باشد، بايد نيت روزه كند و آن روز را روزه بگيرد، و چنانچه بعد از ظهر خوب شود، روزه آن روزه بر او واجب نيست.
00':20''
82
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٨: روزی را كه انسان شك دارد آخر شعبان است يا اول رمضان واجب نيست روزه بگيرد، و اگر بخواهد روزه بگيرد نمی ‌تواند نيت روزه رمضان كند، ولی اگر نيت روزه قضا و مانند آن بنمايد و چنانچه بعد معلوم شود رمضان بوده، از رمضان حساب می‌ شود.
00':24''
62
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٦٩: اگر روزی را كه شك دارد آخر شعبان است يا اول رمضان، به نيت روزه قضا يا روزه مستحبی و مانند آن روزه بگيرد، و در بين روز بفهمد كه ماه رمضان است بايد نيت روزه رمضان كند.
00':17''
92
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٧٠: اگر در روزه واجب معينی مثل روزه رمضان از نيت روزه گرفتن برگردد، روزه اش باطل است، ولی چنانچه نيت كند كه چيزی را كه روزه را باطل می كند بجا آورد در صورتی كه آن را انجام ندهد، روزه اش باطل نمی شود.
00':20''
104
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٥٧١: در روزه مستحب و روزه واجبی كه وقت آن معين نيست مثل روزه كفاره، اگر قصد كند كاری كه روزه را باطل می كند انجام دهد، يا مردد شود كه به جا آورد يا نه،چنانچه به جا نياورد و پيش از ظهر دوباره نيت روزه كند، روزه او صحيح است.
00':21''
55
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٦١٦_ اگر فراموش كند كه روزه است و به نيت غسل سر را در آب فرو برد، روزه و غسل او صحيح است.
00':12''
252
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٦١٧_ اگر بداند كه روزه است و عمدا برای غسل سر را در آب فرو برد،چنانچه روزه او روزه واجبی باشد كه مثل روزه كفاره وقت معينی ندارد، غسل صحيح و روزه باطل می باشد. ولی اگر واجب معين باشد، اگر به فرو بردن سر در آب قصد غسل كند، روزه او باطل است و بنابر احتياط واجب غسل او هم باطل است،مگر آن كه در زير آب يا در حال خارج شدن از آب نيت غسل كند، كه در اين صورت غسل او صحيح است. و اما اگر روزه ماه رمضان باشد، هم غسل و هم روزه باطل است،مگر آن كه در همان زير آب توبه نمايد و در حال خارج شدن از آب نيت غسل كند،كه در اين صورت غسل او صحيح است.
00':47''
74
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٦٨٨ در چند صورت فقط قضای روزه بر انسان واجب است، و كفاره واجب نيست:اول: آنكه روزه دار در روز ماه رمضان عمدا قی كند. دوم: آنكه در شب ماه رمضان جنب باشد و به تفصيلی كه در مساله گفته شد تا اذان صبح از خواب سوم بيدار نشود. . سوم: عملی كه روزه را باطل می كند بجا نياورد، ولی نيت روزه نكند يار يا كند، يا قصد كند كه روزه نباشد. چهارم: آنكه در ماه رمضان غسل جنابت را فراموش كند، و با حال جنابت يك روز يا چند روز روزه بگيرد. پنجم: آنكه در ماه رمضان بدون اين كه تحقيق كند صبح شده يا نه، كاری كه روزه را باطل می كند انجام دهد، بعد معلوم شود صبح بوده و نيز اگر بعد از تحقيق با اين كه گمان دارد صبح شده، كاری كه روزه را باطل می كند انجام دهد بعد معلوم شود صبح بوده قضای آن روزه بر او واجب است. ولی اگر بعد از تحقيق گمان يا يقين كند كه صبح شده و چيزی بخورد، و بعد معلوم شود صبح بوده، قضا واجب نيست، بلكه اگر بعد از تحقيق شك كند كه صبح شده يا نه و كاری كه روزه را باطل می كند انجام دهد بعد معلوم شود صبح بوده، قضا واجب نيست. ششم: آنكه كسی بگويد صبح نشده و
02':28''
98
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٦٩٦_ روزه ای كه از انسان به واسطه مستی فوت شده بايد قضا نمايد، اگرچه چيزی را كه به واسطه آن مست شده برای معالجه خورده باشد، بلكه اگر نيت روزه كرده و مست شده و در حال مستی روزه را ادامه داده تا از مستی خارج شده باشد، بنا بر احتياط واجب بايد روزه آن روز را تمام كند و بعدا قضا نمايد.
00':28''
47
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٦٩٩_ اگر قضای روزه چند رمضان بر او واجب باشد، و در نيت معين نكند روزه ای را كه می گيرد قضای كدام رمضان است، قضای سال اول حساب می شود
00':13''
68
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٣٩_ روزه عيد فطر و قربان حرام است، و نيز روزی را كه انسان نمی داند آخر شعبان است يا اول رمضان، اگر به نيت اول رمضان روزه بگيرد، حرام می باشد.
00':14''
98
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٥٠_ مستحب است روزه دار نماز مغرب و عشا را پيش از افطار كردن بخواند،ولی اگر كسی منتظر اوست يا ميل زيادی به غذا دارد كه نمی تواند با حضور قلب نماز بخواند، بهتر است اول افطار كند. ولی به قدری كه ممكن است نماز را در وقت فضيلت آن بجا آورد.
00':32''
71
0
سخنرانی «شیخ حسین انصاریان» دهه اول محرم 1395 شب هفتم در حسینیه حضرت قاسم تهران با موضوع امام حسین(ع): «قانت یعنی چی؟ یعنی مثل ابراهیم کسی که در همه جهات زندگیش عبد بود، عبادت فقط نماز و روزه نیست. خیررسانی به مردم در دین ما عبادت است، غذا خوردن به نیت اینکه خدایا می‌خورم توان بگیرم کار مثبت بکنم عبادت است. ازدواج در اسلام عبادت است زن و شوهر حق زناشویی همدیگر را رعایت بکنند عبادت است، پس زدن شوهر، پس زدن زن خلاف خداست.»
49':27''
287
0
سخنرانی استاد «مهدی قاسمی» درباره «روزه، نیت روزه و فلسفه برخی از احکام روزه» (30:26)
30':26''
471
0
سخنان «استاد نقویان» پیرامون«اخلاص؛ اخلاص چیست؟ چرا باید ما اخلاص داشته باشیم» (13:30)
13':30''
13102
8
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثرمرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش دوم مراقبات ماه رمضان؛ اقسام روزه داران از حیث نیت روزه؛ بحثی پیرامون نیت و شایستگی خداوند برای عبادت؛ انواع تغذیه روزه داران و بیان گوشه ای از آداب افطاری و سحری؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (17:23)
17':23''
4904
4
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثرمرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش سوم مراقبات ماه رمضان؛ بیان شرایط روزه صحیح؛ فضیلت ماه رمضان و تشریح نحوه شهادت حضرت علی(ع) در این ماه شریف از لسان حضرت محمد(ص)؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (18:29)
18':29''
6096
2
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثرمرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش چهارم مراقبات ماه رمضان؛ بیان راه های قرار گرفتن در مسیر بخشش های خداوند؛ عظمت و آداب قرائت قرآن و دعاهای معصومین و راه ها و موانع فهم مفهوم اصلی آنها؛ گوینده: خانم «دقیقی». ( 13:31)
12':31''
5185
3
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثرمرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش پنجم مراقبات ماه رمضان؛ ذکرنمونه ای از تدبر و فهم در قرآن کریم، موانع پیش رو و راه های غلبه بر این موانع؛ گوینده: خانم «دقیقی». (14:46)
14':46''
6365
2
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش ششم مراقبات ماه رمضان؛ تعریف دعا؛ شرایط دعا، رازهای عدم اجابت دعای خوبان و ضرورت توکل محض به خداوند در حل مشکلات و حاجات؛ گوینده: «خانم دقیقی»(14:24)
14':24''
7257
3
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر گرانقدر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش هفتم مراقبات ماه رمضان؛ تعریف مفهوم خوش گمانی به خداوند متعال و تفاوت آن با بی مبالاتی در دین؛ روایت مردی که گناهان او بیش از کارهای نیکش بود؛ ادامه بیان شرایط دعا و راه های استجابت دعا؛ گوینده: خانم «دقیقی». (16:14)
16':14''
7526
0
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش هشتم مراقبات ماه رمضان؛ فضیلت دوست داشتن دیگران در روایات و تاثیر آن در استجابت دعا؛ ادامه ذکر شرایط و راه های استجابت دعا؛ گوینده: خانم «دقیقی». (14:50)
14':50''
5526
2
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر با ارزش مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش نهم مراقبات ماه رمضان؛ تشریح برخی شرایط استجابت دعا از قبیل در دست داشتن انگشتر فیروزه هنگام دعا، تاثیر اوقات و مکان های خاص در اجابت دعا، حالت رقت قلب و خضوع هنگام دعا و چگونگی تحصیل آن؛ گوینده: خانم «دقیقی». (15:10)
15':10''
6739
3
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش دهم مراقبات ماه رمضان؛ بیان سایر مراقبت های ماه مبارک رمضان از قبیل: پاک کردن دل با توبه، پاکیزه کردن مال، دعاهای مخصوص، داشتن حضور قلب و توسل در شب اول ماه؛ گوینده: خانم «دقیقی». (20:46)
20':46''
5061
2
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش یازدهم مراقبات ماه رمضان؛ تشریح ملاکی برای انجام عمل به هنگام کسالت و شش عمل با اهمیت برای تقرب بیشتر در ماه مبارک رمضان؛ انواع افطار کنندگان و فضیلت افطاری دادن و قبول دعوت افطاری؛ گوینده: خانم «دقیقی». (20:14)
20':14''
2276
1
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش دوازدهم مراقبات ماه رمضان؛ نکاتی پیرامون امامت جماعت و وعظ؛ خصوصیات واعظ خوب و بد و آفات وعظ؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (22:06)
22':06''
2762
1
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش سیزدهم مراقبات ماه رمضان؛ بیان فضیلت شب قدر و مراتب آن و تاثیر این شب بر اعمال مومنین؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (13:29)
13':29''
3713
1
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش چهاردهم مراقبات ماه رمضان؛ توصیه هایی راهگشا جهت آمادگی و توفیق در شب قدر و اعمال وارده در این شب؛ گوینده: خانم «دقیقی». (13:20)
13':20''
3023
1
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش پانزدهم مراقبات ماه رمضان؛ ؛ روشی برای ایجاد رقت قلب و سایر اعمال وارده شب قدر؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (16:28)
16':28''
2809
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش شانزدهم مراقبات ماه رمضان؛ راه های بستن وسوسه های شیطان بر قلب انسان؛ تفاوت قضاوت در مورد عمل خود و دیگران؛ بیان و تفسیر دعایی در شب بیست و هفتم رمضان و چگونگی پایان دادن شب قدر؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (13:19)
13':19''
2465
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش هفدهم مراقبات ماه رمضان؛ بیان اعمال شب آخر ماه رمضان: عملی برای قبول شدن اعمال ماه رمضان، نماز وارده در این مورد و عملی از امام زین العابدین (ع) در این شب؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (17:07)
17':07''
2152
1
0
کتاب صوتی «المراقبات»؛ اثر گرانقدر مرحوم «آیت الله حاج میرزا جواد ملکی تبریزی»؛ بخش هجدهم مراقبات ماه رمضان در باب اعمالی مهم در شب آخر ماه مبارک رمضان از قبیل: محاسبه نفس و وداع با ماه رمضان و دعاهای وارده در این مورد؛ گوینده: خانم «دقیقی» (تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان). (18:46)
18':46''
2608
3
0
پاسخ حاج آقا «شریفی» به این سوال که «نیت در روزه مستحبی چطور باید باشد؟» (0:50)
00':50''
344
0