گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 179
مداحی محرم 97 با صدای «سید رضا نریمانی» [شب دوم] [زمینه]
06':37''
170
0
مداحی محرم 97 با صدای «سید رضا نریمانی» [شب اول] [مناجات]
08':12''
479
0
مداحی به مناسبت عید سعید غدیر خم با صدای «سید مجید بنی فاطمه» | هیئت ریحانه الحسین(سلام الله علیهما) سال 1396 [مدح]
04':09''
855
0
[فصل اول] داستان صوتی «هفت کروتزر» با صدای «امید زندگانی»؛ مادر فقیر و فرزند کوچکش در حال جست وجو برای پیداکردن چهار سکه هستند. آنان کشوی میزها و جیب های لباس ها را خالی می کنند و موفق می شوند سه سکه بیابند. مادر و فرزند تنها یک سکه کم دارند تا هفت سکه شان کامل شود و بتوانند با آن صابون بخرند و لباس های چرک را بشویند. هرچه می گردند سکه ای نمی یابند. شب فرامی رسد، یک نفر در می زند....
09':57''
375
0
داستان صوتی با موضوع «انسانیت و کمک به فقیر» با صدای «شقایق کریمی» و تدوین «ميعاد شيخي»
03':32''
318
0
داستانی عبرت آمیز از حجت الاسلام و المسلمین«سید حسین مومنی»«هم مباحثه ای ما در ایام جوانی یک طلبه ای بود که خیلی فقیر بود. روزی نان در خانه نداشت و مادر خانم و پدر خانم هم مهمانشان شدند. همان لحظه بالای پشت بام به سمت جمکران به امام زمان(عج) توسل کرد و حضرت آبرویش را همان شب خرید»
02':57''
2523
1
0
حکایتی زیبا از حجت الاسلام و المسلمین«سید حسین مومنی»«حضرت زهراء سلام الله علیها در شب عروسی خودشان لباس عروسی شان را به فقیر انفاق کردند»
02':43''
2622
0
موعظه ای عبرت آمیز از «آیت الله شهید دستغیب» در مورد «سید نعمت الله جزائری چنان فقیر بود که چراغ برای مطالعه نداشت و در نور مهتاب مطالعه می کرد تا چشمانش کم سو شد. متوسل به تربت امام حسین علیه السلام و آب باران شد و نور چشمانش به برکت سرمه ای که از تربت امام حسین علیه السلام بر چشمانش کشیده بود، برگشت»
02':45''
1443
0
داستانی عبرت آمیز از «حجت الاسلام و المسلمین کافی» :«قارون پسرعموی حضرت موسی بود. آنقدر ثروت داشت تا جایی که هشت شتر کلیدهای خزانه اش را حمل میکردند. در ابتدا آنقدر فقیر بود که روزانه فقط یک وعده غذا می توانست بخورد. روزی به موسی شکایت کرد و حضرت موسی دعا کرد و زندگی اش کاملا از این رو به آن رو شد»
23':16''
9378
0
مولودی با نوای «سید مجید بنی فاطمه» به مناسبت میلاد حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام«گدای شیر یزدانم / فقیر شاه مردانم / نمک پرورده ی سلطان عالم / پیر سلمانم» [مدح] [سال 1396]
04':00''
565
2
0
مولودی با نوای «سید مجید بنی فاطمه»؛ «گدای شیر یزدانم فقیر شاه مردانم / نمک پروده ی سلطان عالم پیر سلمانم / گهی مانند جبریل است و گاهی همچو پیغمبر(صلوات الله) / از این گونه تجلّی های او عمریست حیرانم» به مناسبت میلاد حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام؛ [مدح] [سال 1396]
04':13''
755
0
داستانی جالب و شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» :«جوانی که شراب خورده و مست شده بود در حال خواب بود که ماری می خواست نیشش بزند ولی عقربی خودش را رساند و مار را نیش زد و جوان را نجات داد. آن جوان قبل از خواب به مادر و یک عالم و یک فقیر احسان و نیکی کرده بود»
03':29''
790
0
حکایتی شنیدنی از «شیخ حسین انصاریان» :«وقتی امام حسین علیه السلام تازه از سفر حج به مدینه برگشته بودند، فقیری به در منزل ایشان آمد و چند بیت شعر خواند که یعنی به من کمک کنید. حضرت به قنبر فرمود هرچه که از سفر حج اضافه آمده بیاور و در این عبا بریز و حضرت از بالای در آن عبا را به او دادند تا چهره فقیر را نبیند و خجالت زده نشود»
05':04''
558
0
حکایتی شنیدنی از «شیخ حسین انصاریان» :«حضرت موسی فقیر برهنه ای را دید که به او گفت وقتی با خدایت مناجات می کنی به او بگو قلم تقدیرش را نسبت به من تغییر دهد ولی خطاب آمد همینی که هست به صلاحش هست. ولی موسی عرض کرد روی ما را زمین نینداز و اجابت کن. بعد از سه روز کاری که نباید بشود، شده بود و همان فقسر طغیان کرده و چندین نفر را کشته و مجروح کرده بود»
02':49''
282
0
حکایتی زیبا و شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» :«ابوطلحه انصاری در حالی که مشرک بود، به خواستگاری ام سلیم که مادر انس بن مالک بود، رفت و گفت هر مهریه ای بگویی قبول است. ام سلیم با اینکه فقیر بود گفت مهریه ام اسلام آوردن تو است»
02':28''
829
0
مداحی به مناسبت عید سعید غدیر خم؛ «گدای شیر یزدانم / فقیر شاه مردانم / نمک پرورده سلطان عالم پیر سلمانم / گهی مانند جبریل است گاه مانند پیغمبر » با صدای «سید مجید بنی فاطمه» هیئت مکتب الزهرا (س) [سال 1396] [مدح]
05':45''
1072
0
کلیپ صوتی مناجات با عنوان «آشفته دل» با صدای «سید هادی گرسویی»؛ تتظیم: مسعود بقایی از آلبوم «فصل نیایش»؛ «دلم آشفته و حالم مشوش قلبم پر آتش / به درگاه پناه آورده ام من زین نفس سرکش / فقیر و بی نوا اششکو الیک / اسیر و مبتلا اشکو الیک» تولید: معاونت شهرداری تهران
04':41''
2979
1
0
مولودی «رو سیاه آمدم فقیر توام/ تشنه جامی از غدیر تو ام / در دو عالم شریف محترمم /تازمانی که من حقیر تو ام» به مناسبت ولادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام با صدای «حمید علیمی» [1395]
06':31''
649
1
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام «سید حسین مومنی»؛ «حضرت زهرا سلام الله علیها در همان شب عروسی خود، لباس تازه را به فقیر انفاق کرد. به رسول خدا (ص) عرض کرد از شما یاد گرفتم که آنچه را می پسندید همان را انفاق کنید»
02':43''
505
1
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٦٣٦: اگر مرد در مرگ زن يا فرزند، يقه يا لباس خود را پاره كند، يا اگر زن در عزای ميت صورت خود را بخراشد، به طوری كه خون بيايد يا موی خود را بكند، بايد يك بنده آزاد كند يا ده فقير را طعام دهد و يا آنها را بپوشاند. و اگر نتواند، بايد سه روز روزه بگيرد. بلكه اگر خون هم نيايد، بنابر احتياط واجب به اين دستور عمل نمايد.
00':31''
88
0
موعظه ای شنیدنی از آیت الله «حسین مظاهری» : «در زمان امام صادق علیه السلام از یک شخصی بسیار تعریف می کردند. تا اینکه حضرت دید از مغازه یک نانوایی چند تا نان و انار و .. دزدید و برد مخفیانه به چند فقیر داد. حضرت فرمود...»
03':38''
377
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٦٦٠_ كسی كه كفاره روزه رمضان بر او واجب است، بايد يك بنده آزاد كند يا به دستوری كه در مساله بعد گفته می شود، دو ماه روزه بگيرد يا شصت فقير را سير كند يا به هر كدام، يك مد كه تقريبا ده سير است، طعام يعنی گندم يا جو و مانند اينها بدهد، و چنانچه اينها برايش ممكن نباشد، هر چند مد كه می تواند به فقرا طعام بدهد و اگر نتواند طعام بدهد بايد استغفار كند، اگر چه مثلا يك مرتبه بگويد: «استغفرالله»، و احتياط واجب در فرض اخير آن است كه هر وقت بتواند، كفاره را بدهد.
00':48''
79
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٦٦٥_ اگر به چيز حرامی روزه خود را باطل كند، چه آن چيز اصلا حرام باشد مثل شراب و زنا، يا به جهتی حرام شده باشد مثل نزديكی كردن با عيال خود در حال حيض، بنا بر احتياط كفاره جمع بر او واجب می شود، يعنی بايد يك بنده آزاد كند و دو ماه روزه بگيرد و شصت فقير را سير كند، يا به هر كدام آنها يك مد كه تقريبا ده سير است گندم يا جو يا نان و مانند اينها بدهد، و چنانچه هر سه برايش ممكن نباشد، هر كدام آنها را كه ممكن است بايد انجام دهد.
00':37''
81
1
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مسأله ١٦٧٢_ اگر نذر كند كه روز معينی را روزه بگيرد، چنانچه در آن روز عمدا روزه خود را باطل كند، بايد يك بنده آزاد نمايد، يا دو ماه پی در پی روزه بگيرد،يا به شصت فقير طعام دهد.
00':19''
77
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٦٨٦_ كسی كه بايد برای كفاره يك روز شصت فقير را طعام بدهد، اگر به شصت فقير دسترسی دارد، نبايد به هر كدام از آنها بيشتر از يك مد كه تقريبا ده سير است طعام بدهد، يا يك فقير را بيشتر از يك مرتبه سير نمايد، ولی چنانچه انسان اطمينان داشته باشد كه فقير طعام را به عيالات خود می دهد يا به آنها می خوراند، می تواند برای هر يك از عيالات فقير اگرچه صغير باشند يك مد به آن فقير بدهد.
00':35''
41
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٦٨٧_ كسی كه قضای روزه رمضان را گرفته، اگر بعد از ظهر عمداً كاری كه روزه را باطل می كند انجام دهد، بايد به ده فقير هر كدام يك مد كه تقريبا ده سير است طعام بدهد، و اگر نمی تواند بنابر احتياط واجب بايد سه روز پی در پی روزه بگيرد.
00':20''
28
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٠٣_ اگر به واسطه مرضی روزه رمضان را نگيرد و مرض او تا رمضان سال بعد طول بكشد، قضای روزه هايی را كه نگرفته بر او واجب نيست، و بايد برای هر روز يك مدكه تقريبا ده سير است طعام، يعنی گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد.ولی اگر به واسطه عذر ديگری، مثلا برای مسافرت روزه نگرفته باشد و عذر او تا رمضان بعد باقی بماند، روزه هايی را كه نگرفته، بايد قضا كند، و احتياط مستحب آن است كه برای هر روز يك مد طعام هم به فقير بدهد.
00':37''
49
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٠٥_ اگر در ماه رمضان به واسطه عذری روزه نگيرد و بعد از رمضان عذر او برطرف شود و تا رمضان آينده عمدا قضای روزه را نگيرد، بايد روزه را قضا كند و برای هر روز يك مد گندم يا جو و مانند اينها هم به فقير بدهد
00':20''
25
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٠٦_ اگر در قضای روزه كوتاهی كند تا وقت تنگ شود و در تنگی وقت عذری پيدا كند، بايد قضا را بگيرد و برای هر روز يك مد گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد، بلكه اگر موقعی كه عذر دارد، تصميم داشته باشد كه بعد از برطرف شدن عذر روزه های خود را قضا كند، و پيش از آن كه قضا نمايد در تنگی وقت عذر پيدا كند، بايد قضای آن را بگيرد، و احتياط واجب آن است كه برای هر روز هم يك مد غذا به فقير بدهد.
00':36''
46
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٠٧_ اگر مرض انسان چند سال طول بكشد، بعد از آن كه خوب شد اگر تا رمضان آينده به مقدار قضا وقت داشته باشد، بايد قضای رمضان آخر را بگيرد و برای هر روز از سالهای پيش يك مد كه تقريبا ده سير است، طعام يعنی گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد
00':22''
53
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٠٨_ كسی كه بايد برای هر روز يك مد طعام به فقير بدهد، می تواند كفاره چند روز را به يك فقي بدهد.
00':11''
53
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٠٩_ اگر قضای روزه رمضان را چند سال تاخير بيندازد، بايد قضا را بگيرد و برای هر روز يك مد طعام به فقير بدهد.
00':11''
48
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧١٠_ اگر روزه رمضان را عمدا نگيرد، بايد قضای آن را به جا آورد و برای هر روز دو ماه روزه بگيرد، يا به شصت فقير طعام بدهد، يا يك بنده آزاد كند. و چنانچه تا رمضان آينده قضای آن روزه را به جا نياورد، برای هر روز نيز دادن يك مد طعام لازم است.
00':24''
43
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٢٥_ كسی كه به واسطه پيری نمی تواند روزه بگيرد، يا برای او مشقت دارد،روزه بر او واجب نيست، ولی در صورت دوم بايد برای هر روز يك مد كه تقريبا ده سير است گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد.
00':18''
36
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٢٧_ اگر انسان مرضی دارد كه زياد تشنه می شود و نمی تواند تشنگی را تحمل كند،يا برای او مشقت دارد، روزه بر او واجب نيست. ولی در صورت دوم بايد برای هر روز يك مد گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد. و احتياط واجب آن است كه بيشتر از مقداری كه ناچار است آب نياشامد، و چنانچه بعد بتواند روزه بگيرد، بنابر احتياط واجب بايد روزه هايی را كه نگرفته قضا نمايد.
00':31''
41
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٢٨_ زنی كه زاييدن او نزديك است و روزه برای حملش ضرر دارد، روزه بر او واجب نيست، و بايد برای هر روز يك مد طعام، يعنی گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد. و نيز اگر روزه برای خودش ضرر دارد، روزه بر او واجب نيست. و بنابر احتياط واجب بايد برای هر روز يك مد طعام به فقير بدهد، ودر هر دو صورت روزه هايی را كه نگرفته بايد قضا نمايد.
00':33''
75
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٢٩_ زنی كه بچه شير می دهد و شير او كم است، چه مادر بچه يا دايه او باشد، يا بی اجرت شير دهد، اگر روزه برای بچه ای كه شير می دهد ضرر دارد، روزه براو واجب نيست و بايد برای هر روز يك مد طعام، يعنی گندم يا جو و مانند اينها به فقير بدهد. و نيز اگر برای خودش ضرر دارد، روزه بر او واجب نيست، و بنابر احتياط واجب بايد برای هر روز يك مد طعام به فقير بدهد.
00':49''
466
0
رساله گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ احکام روزه؛ مساله ١٧٤٨_ روزه تمام روزهای سال غير از روزه های حرام و مكروه كه گفته شد مستحب است. و برای بعضی از روزها بيشتر سفارش شده است، كه از آن جمله است: ١- پنجشنبه اول و پنجشنبه آخر هر ماه، و چهارشنبه اولی كه بعد از روز دهم ماه است.و اگر كسی اينها را بجا نياورد مستحب است قضا نمايد، و چنانچه اصلا نتواند روزه بگيرد، مستحب است برای هر روز يك مد طعام يا ٦/١٢ نخود نقره به فقير بدهد. ٢- سيزدهم و چهاردهم و پانزدهم هر ماه. ٣- تمام ماه رجب و شعبان و بعضی از اين دو ماه اگر چه يك روز باشد.»
01':44''
69
0
داستانی زیبا از حجت الاسلام و المسلمین «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«عربی در کنار کعبه به رسول خدا(ص) عرض کرد گناهانم خیلی بزرگ است از کوه ها و آسمان و زمین و ... بزرگ تر است. رسول خدا فرمود: مگر گناه تو از کرم خدای متعال هم بزرگ تر است؟ عرض کرد خدای متعال اعظم از هر چیز است. گناهم بخل و خسیسی است. رسول خدا(ص) فرمود از من دور شو که آتش تو من را هم می گیرد»
04':19''
455
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«در محضر رسول خدا(ص) صحابه نشسته بودند و یک نابینای فقیر آمد کنار شخصی ثروتمند نشست و شخص ثروتمند عبای خودش را جمع کرد. رسول خدا(ص) خیلی ناراحت شد...گناه قفل دل آدمی است و نور الهی بر دل انسان گنه کار وارد نمی شود»
03':29''
248
0
حکایتی شنیدنی و آموزنده از حجت الاسلام و المسلمین «فلسفی» :«شخصی که بخاطر فقر مالی ادعای نبوت کرد ولی در پایان عمر، از ادعایش برگشت ولی هوادارانش آنقدر بیشعور بودند که قبول نمی کردند که او دروغ می گفت. خدای متعال هم توبه او را قبول نکرد مگر اینکه تمام کسانیکه منحرف کرده بود را به راه راست برگرداند»
02':51''
55
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«جریان خریدن کاهو های پلاسیده توسط سید علی آقا قاضی طباطبایی برای حفظ عزت فروشنده فقیر»
01':10''
283
0
قطعه طنز آمیز و خنده دار با موضوع «توی کوچه دزدها حمله می کنند به شنگول!» برنامه رادیویی «جمعه ایرانی»
00':52''
13242
0
قطعه طنز آمیز و خنده دار با موضوع «صفای گدایی از زبان سرگروه گدایان شهر!» برنامه رادیویی «جمعه ایرانی»
00':58''
490
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «فایده نماز استیجاری برای اموات چیست؟ اگر کسی فقیر باشد و پول نداشته باشد که برایش نماز قضا خوانده شود، مورد رحمت خدا نخواهد بود؟» منبع: رادیو سراسری معارف
06':17''
469
1
0
سینه زنی با نوای «عبدالرضا هلالی» در شهادت حضرت امام حسین علیه السلام؛ «ما را به نام هيچ کس قنبر نگردان / يعنى غلام خانه ديگر نگردان / معطل کن و چيزى نده، بگذار باشيم / ما را فقير اين در و آن در نگردان» [واحد]
08':42''
1266
3
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «حج، چه مقدار وجوب دارد؟ اگر کسی همسایه و آشنای فقیر دارد چرا باید حج برود و به آنها کمک نکند؟» منبع: رادیو سراسری معارف
11':59''
220
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «کسانی که در این دنیا از برخی نعمتهای دنیوی بی بهره اند، آیا در قیامت از نعمتها بهره مند می شوند؟»منبع: رادیو سراسری معارف
04':04''
469
0
قطعه طنز آمیز و خنده دار با موضوع «دلسوزی خسیسانه جناب جون دوست!» از برنامه رادیویی «جمعه ایرانی»
00':24''
211
0
سخنان «حجت الاسلام دکتر عباس پسندیده» پیرامون این موضوع که «برای افزایش حس رضامندی در زندگی، نگاه ما به زندگی دنیایی چگونه باید باشد؟»(برنامه تلویزیونی گلبرگ)
10':04''
2676
0