گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
بسیاری از خوانندگان حرفه ای از چگونگی فرایند تولید صدا در انسان ، ساختار حنجره و از این دست مباحث مربوط به علوم پزشکی و آناتومی اطلاعات لازم را میدانند. علت این مساله ، لزوم شناخت سیستمی است که با آن سرو کار دارند و میخواهند از آن استفاده نمایند. بنابراین دانستن مکانیزم تولید صوت در انسان و شناخت ماهیچه ها ، غضروف ها و سایر اعضای بدن انسان که در تولید صوت نقش اساسی دارند ضروریست. پس از این شناخت و با تکیه بر آن میتوان از علم آواسازی و تشدید صوت یا همان صداسازی و روش های آن بهره برد و پس از تمرین و تحقیق بیشتر و همچنین به کار بردن دانسته ها در عمل ،میتوان یک خواننده حرفه ای شد. تولید صوت یا صدا در انسان یکی از مکانیزم های بسیار پیچیده است. صوت در حنجره تولید می شود. صوت یا صدایی که در حنجره تولید می شود صدایی ضعیف، زمخت و ناخوشایند و در یک کلام خام است. این صدا پس از عبورو برخورد با فضای دهان و اندام های گفتاری دچار تغییراتی می شود که صدا را شنیدنی میکند. منظور از صدای شنیدنی صدای یک خواننده که برای مثال در کنسرت در حال آواز خوانی است نمی باشد، منظور صدایی است که از سایر انسان های اطرافمان در حین صحبت کردن و غیره می شنویم. مرحله ی اول تولید صوت ، دم می باشد. در این مرحله انسان از هوای اطراف خود برای تولید صوت استفاده میکند. (همانطور که میدانیم در فضای خلا ، در خارج از جو هیچ صدایی با گوش غیر مسلح قابل شنیدن نیست.) ، هوایی که در اطرافمان وجود دارد را تنفس میکنیم و عمل دم را انجام میدهیم . در مرحله ی بعد هوایی که در ریه های ما قرار دارد به صورت کنترل شده(بوسیله ی ماهیچه های بین دنده ای و ماهیچه ی دیافراگم) خارج می شود. همزمان با این عمل تارهای صوتی شروع به حرکت کردن و برخورد با یکدیگر میکنند. هوایی که از راه نای در حال خروج می باشد ، با حنجره و تارهای صوتی ، که در قسمت بالای نای قرار دارد (لازم است ساختار حنجره را به یاد آوریم) برخورد میکند و آن هوا حامل صوتی می شود که به صورت خام توسط حنجره ایجاد شده است و همچنان در حال خروج از راه مستقیم خود به سمت بیرون میباشد. در مرحله ی بعد این هوا با نرم کام ، سخت کام ، فضای سینونسی ، فضای دهان و به طورکلی سایر اندامهای گفتاری برخورد کرده و قابل شنیدن می شود ، پس از آن بسته به نوع برخوردی که با فضاهای گفتاری داشته و همچنین شکل و حال دهان و لب ها ، حالت فک و یا ... از بینی ، یا بین دندان ها و یا بین لب ها عبور میکند و خارج می شود . و در مرحله ی آخر به گوش شنونده می رسد. این بیان ساده فرآیند تولید صوت و صحبت کردن در انسان می باشد. حال باید بدانیم که خوانندگان چگونه از این دانش استفاده میکنند و به طور کلی چه میکنند. در صداسازی و فنون تربیت صدا ، اصلی ترین چیزی که یک خواننده می آموزد کنترل بر صداست. خواننده طی تمرینات وکالیز یا همان صداسازی می آموزد. در کدام دانگ صدای خود ، هوای حامل صوت را از کدام ناحیه ی تشدید کننده صوتی خارج نماید تا تقویت شود و به گوش شنونده برسد. یکی از تفاوت اصلی خواننده و غیر خواننده در این نکته مشخص می شود. البته خواننده بودن فقط این موضوع نیست و نکته های ریز و درست بسیار دیگری دارد. خواننده خوب ، تنفس صحیحی دارد ، از ماهیچه دیافراگم خود به درستی استفاده میکند ، حنجره ی سالمی دارد و پرده های صوتی را تمیز اجرا میکند از تشدید کننده های صوتی به خوبی استفاده میکند و احساس خوبی را به شنونده منتقل می نماید .
09':55''
252
0
روضه جانسوز از «حجت الاسلام و المسلمین فلسفی» در مورد «فرازهایی از زیارت ناحیه مقدسه و سلام بر امام حسین علیه السلام»
01':54''
807
2
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٦١٧: اگر بترسند كه دشمن قبر ميت را بشكافد و بدن او را بيرون آورد و گوش يا بينی يا اعضای ديگر او را ببرد، چنانچه ممكن باشد بايد به طوری كه در مساله پيش گفته شد، او را به دريا بيندازند.
00':17''
157
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨١١: اگر نجس بودن چيزی را فراموش كند و بدن يا لباسش با رطوبت به آن برسد و در حال فراموشی نماز بخواند و بعد از نماز يادش بيايد، نماز او صحيح است. ولی اگر بدنش با رطوبت به چيزی كه نجس بودن آن را فراموش كرده برسد و بدون اينكه خود را آب بكشد غسل كند و نماز بخواند، غسل و نمازش باطل است. و نيز اگر جايی از اعضای وضو با رطوبت به چيزی كه نجس بودن آن را فراموش كرده برسد و پيش از آنكه آن جا را آب بكشد وضو بگيرد و نماز بخواند، وضو و نمازش باطل می باشد.
00':40''
39
0
توصیه های «آیت الله تبریزیان» پیرامون «همه به خوبی می‌دانیم اهمیت سلامت این عضو از بدن به اندازه‌ای است که پزشکان سلامت دهان و دندان را کلید سلامتی تمام اعضای بدن می‌دانند.»
01':28''
390
0
نسخه های حکیم «حسین خیراندیش» پیرامون «درد های بدن در واقع درد هایی که در تک تک اعضای داخلی و خارجی بدن ما موجب ناراحتی می شوند را با روش های مناسب برای همان قسمت مورد نظر درمان کنید»
02':09''
907
1
0
توصیه های «آیت الله تبریزیان» پیرامون «بدن انسان می‌تواند ناهنجاری‌های آناتومیک غیر پاتولوژیک را نشان بدهد. فیزیولوژی بر روی سیستم اعضای بدن و عملکردشان تمرکز دارد. سیستم‌ها و مکانیزمشان در راستای حفظ هومئوستاز بدن عمل می‌کنند.»
07':33''
466
0
سخنان دکتر «میرغضنفری» (متخصص فیزیولوژی و پژوهشگر طب سنتی) پیرامون «مزاج ها اساس و پایه طب را تشکیل می دهند و به قول ابن سینا کسی که طبایع و مزاج ها را بلد نباشد، پزشک نیست انسان ها به دلیل طبایعی که دارند متمایز از یکدیگر بوده و دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی می باشند که در برخورد و رفتار با آنها و نیز در درمان بیماری ها طبع ویژه هر کس باید مدنظر قرار گیرد.» منبع: شبکه آموزش
01':30''
530
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «چرا در محکمه الهی، اعضا و جوارح انسان مجازات می شوند در حالیکه تمام اینها فقط ابزار هستند؟ و آیا خداوند، روح خود را که در انسان دمیده، عذاب می کند؟»منبع: رادیو سراسری معارف
08':17''
375
1
0
پاسخ «حجت الاسلام محمد حسین شریفی» به این پرسش که «خانم مؤمنه ای می خواهد وصیت کند که بعد از مرگش بدن وی را در دانشگاه علوم پزشکی تشریح کنند، آیا چنین کاری جایز است؟»؛ منبع: رادیو سراسری معارف
00':59''
610
0
سخنان غذایی دکتر «میر غضنفری» پیرامون «یکی از مهمترین اعضای بدن که یکی از ورودی های بدن است و در روایات نیز به این توجه زیاد شده به طوری که به عنوان عامل اصلی همه مریضیها شمرده شده. مزاج معده تمایل دارد که به سمت سردی برود» منبع: رادیو سراسری معارف
14':11''
1443
0
سخنان غذایی دکتر «میر غضنفری» پیرامون «کبد یکی دیگر از اعضای مهم بدن است که مزاج آن در مزاج کل بدن تاثیر گذار است و این عضو اخلاط چهارگانه بدن را تولید می کند» منبع: رادیو سراسری معارف
11':59''
920
1
0
سخنان غذایی دکتر «میر غضنفری» پیرامون «برخی از اعضای بدن به عنوان اعضای رئیسه در طب سنتی نام برده شده اند و اعضای دیگر در اهمیت کمتری هستند» منبع: رادیو سراسری معارف
11':54''
1000
0
سخنان غذایی دکتر «میر غضنفری» پیرامون «هر کدام از اعضای بدن نیز مزاج خاصی برای خود در طب سنتی دارد که به عنوان علوم پایه طب سنتی می باشند و باید در سلامت بدن هم مورد توجه شود» منبع: رادیو سراسری معارف
13':37''
755
0
سخنان حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «سخن امام كاظم(عليه‌السلام) درباره شناخت خدا؛ شناخت خلقت خدا و خواسته‌های خدا؛ تسريع در ازدواج، بيمه دين و روان جوانان؛ ثبت همه اعمال انسان در دنيا؛ اعضای بدن و اجزای هستی، گواهان قيامت؛ فقر واقعی در هنگام محاسبه اعمال؛ استمداد پيروان از پيشوايان در قيامت؛ لعن به شيطان و استمداد از فرشتگان»
30':24''
606
1
0
پاسخ «حجت الاسلام جواهری» به این پرسش که «اینکه گفته می شود آب وضو باید روی اعضای بدن جریان داشته باشد، به چه معناست؟»؛ (طبق نظر آیت الله شبیری زنجانی) منبع: رادیو سراسری معارف (00:39)
00':39''
956
0
نواهنگی روشنگر و شنیدنی از سخنان «حجت الاسلام والمسلمین عالی» پیرامون «لشگریان خداوند و شهادت دادن اعضای بدن علیه انسان در روز واپسین»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(3:17)
03':17''
4718
3
0
سرود شاد و خوب «چشمها» برای بچه های نازنین «دو گوی کوچکند این چشمهای ما / مثل دو آینه روشن برای من» منبع: ایران صدا (1:55)
01':55''
3484
2
0
پاسخ «حجت الاسلام محسن عباسی ولدی» کارشناس مسائل خانواده، به این سؤال که «جوانی که نمی تواند ازدواج کند، چگونه می تواند در این جامعه خود را از گناه حفظ کند؟» منبع: رادیو سراسری معارف (30:37)
30':37''
6756
2
0
پاسخ «حجت الاسلام محسن عباسی ولدی» کارشناس مسائل خانواده، به این سوال که «چرا اينقدر به جوانان توصيه می شود که چشم و گوشتان را کنترل کنيد و چرا به فکر راهکار دهی به اينها نيستيم؟» منبع: رادیو سراسری معارف (16:07)
16':07''
2710
0
مسأله 617 از احکام میت رساله امام خمینی(ره): اگر بترسند که دشمن قبرمیت را بشکافد و بدن او را بیرون آورد و اعضای او را ببرد، اگر ممکن باشد باید در دریا انداخته شود (0:16)
00':16''
556
0
مسأله 703 از احکام تیمم رساله امام خمینی(ره): برای آنکه یقین کند تمام پشت دست را مسح کرده باید مقداری بالاتر از مچ را هم مسح نماید، ولی مسح بین انگشتان لازم نیست. (0:11)
00':11''
449
0
سرود کودکانه زیبا برای بچه های خوب «دست دست دست، دست مى زنم با دستام / پا پا پا، پا مى کوبم با دو پام / خوش خوش خوش، خوشحال و شاد و خندون / داد مى زنم، آهای آهای من اینجام / چه خوب چه خوب که دست دارم / هر چى بخوام برمیدارم» (2:42)
02':42''
122697
2
0
ترانه كودكانه « با چشمت! با چشمم دنیا را می بینم، اینجا را آنجا را می بینم / با پایت! با پایم در دنیا می گردم، در اینجا در آنجا می گردم / با دستام دنیا را می گیرم، اینها را آنها را می گیرم» (2:35)
02':35''
111928
15
0
پرسش و پاسخ تربیتی توسط استاد دهنوی در حوزه مسائل كودك و نوجوان پیرامون «کنجکاوی کودکان در مورد اعضای بدن» (3:35)
03':35''
4280
0
توضیحات حجت الاسلام رضایی اصفهانی درباره معرفی سوره مباركه فصلت و شرح مفردات آن «این سوره مكی می باشد و در آن با آیات آفاقی و انفسی توحید را یادآوری می كند، در ادامه نیز با آیاتی به مقام رستاخیز و عظمت آن و همچنین مقام شهادت اعضای بدن در قیامت اشاره می نماید.» (15:14)
15':14''
2218
0
پرسش و پاسخ قرآنی توسط حجت الاسلام ملکی «چرا نوع مجازات خداوند با مجازات فرعون كه قطع اعضای بدن به صورت برعكس می باشد، یکی است؟» (9:14)
09':14''
1617
0
حکایتها و تنبیهات اخلاقی استاد فروغی به زبان آذری پیرامون« شهادت اعضای بدن در محضر خداوند» (1:12)
01':12''
994
0
تفسیرترتیبی قرآن، تفسیر سوره نحل، حضرت آیت الله جوادی آملی، جلسه هشتاد و نهم، بخش هفتم
00':00''
34
0