گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 344
داستانی شنیدنی از حجت الاسلام «علیرضا پناهیان»؛ «جوان بسیجی که در جبهه شیمیایی شده بود، دانشجوی رشته هنر شد و ما را به عنوان استاد راهنما و مشاور برای پایان نامه اش که رشته عکاسی بود انتخاب کرد ولی من گفتم بالاتر از 18 نمیدهم. ولی کارت باید آنقدر قوی باشد که همه کافران به من اعتراض کنند که نمره او 20 است شما اشتباه نمره دادی.»
03':28''
855
0
جلسه نهم سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین «شیخ حسین انصاریان» دهه اول فاطمیه 94 در مسجد محمدی تهران :«قرآن مجید جامعه انسانی را براساس روشهایی که برای زندگی انتخاب کردند گروه به گروه را نامگذاری کرده عناوینی مثل کافران، مشرکان، منافقان، مومنان، صالحان، اولیاء الله، در قرآن مجید دیده می‌شود.تمام انبیاء خدا و اولیاء الهی و ائمه طاهرین زحمت کشیدند که انسانها را از این گروه گروه بودن در شکل زندگی نجات بدهند و به توحید برسانند»
53':08''
197
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 90.08.29 :« فرق نفخه صور و صیحه آسمانی چیست؟ و یقولون متی هذا الوقت ان کنتم صادقین؟ ما ینظرون الا صیحة واحدة (سوره یس/48) کافران می گویند این وعده ای که می گویید چه موقع است؟ خداوند می فرماید فقط یک صیحه است که آنها با شنیدن آن صیحه قالب تهی کرده و می میرند.»
33':48''
1716
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا باید همه جزای کافران در آخرت اتفاق بیافتد و آیا اگر عذابشان در دنیا اتفاق بیافتد باعث تقویت ایمان مومنان نمی شود؟» منبع: رادیو سراسری معارف
07':14''
1036
0
جلسه 49 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 17 خرداد 93 : «نبی اکرم پرچمدار توحید و کافران و مشرکان هم پرچمدار کفر هستند. در ادامه ایشان به بیان فضائل ماه شعبان و آمادگی برای ورود به ماه مبارک رمضان پرداختند. رجبیون حقیقتاً آن كسانی هستند كه در ماه رجب نسیمی از ولایت امیرالمؤمنین به آنها وزیده است. در شب نیمه شعبان نسیمی از ناحیه حضرت می وزد. اگر كسی نیمه شعبان توانست خودش را به آن نسیم برساند، خودش را زنده كرده است. این همان احیا است. این بیداری مقدمه همان احیا و زنده شدن و به حیات طیبه رسیدن است؛ نسیم حیات طیبه می وزد و دیگر روزی كه همه می میرند، او زنده است...»
46':47''
457
0
جلسه 85 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 23 اسفندماه سال 93 : «یکی از خصوصیات قیامت بروز و آشکار شدن حقایقی است که در این دنیا مخفی بوده است و یکی از آنها جهنم است. در واقع کافران جهنم را از همین دنیا به همراه خود داشتند چراکه آتش باطن اعمال آنهاست و عذاب اضافه ای را خدای متعال در قیامت برایشان فراهم نمی کند؛ همینطور که بهشت هم باطن اعمال مومنان است. انسان در این عالم به هر چه غیر از خدا پناه ببرد، باطن این پناهگاه در قیامت آتش جهنم است.هرچه مراتب خوف بالاتر، خشیتی که نسبت به آن مقام در دل مومن ایجاد می شود بالاتر است»
49':52''
252
1
0
دومین جلسه سخنرانی آیت الله «سید محمد مهدی میرباقری» در شب دوم محرم الحرام سال 95 در هیأت ثارالله قم (مدرسه فیضیه) :«برای ورود به بهشت یک طهارت کاملی مورد نیاز است. باطن مومن همواره پاک و باطن کافر همواره ناپاک است لذا صفات نیک کافران و صفات بد مومنین طی جریان امتحانات الهی از آنها جدا خواهد شد؛ صفات و نسل و اخلاق همگی عاریه هستند. امر ظهور حضرت بقیة الله زمانی اتفاق خواهد افتاد که همه اختلاطها و آمیختگی ها از بین رفته باشد و آن ودیعه مومنین که در صلب کفار بودند و نیز کفاری که بناست از صلب مومنان به این عالم وارد شوند، اتفاق بیفتد زیرا دوران ظهور حضرت غلبه نهایی حق بر باطل خواهد بود و لذا نباید هیچگونه ناخالصی در جبهه مومنین باقی مانده باشد...»
54':55''
225
0
سومین قسمت از سخنرانی شیخ «حسین انصاریان» در مسجد هدایت بازار تهران در دهه سوم محرم 1394 با موضوع معارف اسلامی: «اَللّٰهُ وَلِيُّ اَلَّذِينَ آمَنُوا وَ ﴿البقرة، 257﴾ خدای متعال یک پاداشی که به مومنان و اولیایش می دهد همین است که يُخْرِجُهُمْ مِنَ اَلظُّلُمٰاتِ إِلَى اَلنُّورِ ... کی آخوند شیعه سر شما را کلاه گذاشت؟ آنها (کافران و منافقان) می‌گویند می‌گویند نرو دنبال این، نرو مسجد، نرو پای منبر، شاهکار حرف اینها این است لا تستمعوا هذا القرآن، گوش ندهید.»
39':27''
448
0
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون « وظيفه عالمان در برابر گناهان علنی؛ وظيفه، به مقدار توان و امكان؛ نهی از منكر، وظيفه همه مردم؛ خطر گناهان كليدی؛ شيطان وسوسه مي‌كند، نه اجبار؛ اضطرار، عامل رفع حرمت؛ نقش گناه، در تغيير فكر و عقيده؛ اميد بازگشت گنهكاران و كافران»
25':44''
338
0
صحبت های حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «همراهی مردان و زنان در كارهای خير؛ همسر فرعون الگوی همه مؤمنان و همسر نوح الگوی کافران؛ موعظه‌های لقمان در قرآن؛ نياز كودكان و نوجوانان به معلم قرآن؛ حضرت خدیجه سلام الله علیها همسر نمونه رسول الله صلوات الله علیه و الگوی مومنان»
25':09''
1176
0
پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث دینی، به این پرسش که «دنیای بعد از قیامت چه دنیایی خواهد بود؟ اینکه خداوند بعد از قیامت کل این دنیا را از بین ببرد، چگونه با حکمت خدا سازگار است؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (6:38)
06':38''
2366
2
0
پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث دینی، به این پرسش که «تکلیف، عذاب قبر، عذاب آخرت و پاداش افرادی که مسلمان نیستند و تابع ادیان دیگر هستند، چگونه خواهد بود؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (6:07)
06':07''
996
1
0
آیه 36 سوره «زمر» با تلاوت «عبدالله بصفر»: «أَلَيْسَ اللَّـهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ ۖ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِن دُونِهِ ۚ وَمَن يُضْلِلِ اللَّـهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ »: آيا خدا كفايت‌كننده بنده‌اش نيست؟ و [كافران‌] تو را از آنها كه غير اويند مى‌ترسانند و هر كه را خدا گمراه گرداند برايش راهبرى نيست. (00:19)
00':19''
563
0
یازدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ آیه 122 سوره انعام: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آیا آنکه مرداری بود پس زنده‌اش کردیم و قرار دادیم برای او روشنائی که راه رود بدان در مردم همانند آن است که در تاریکیها نیست برون آینده از آنها بدینسان آراسته شد برای کافران آنچه بودند می‌کردند. با تلاوت استاد «محمد صدیق منشاوی» (1:13)
01':13''
5743
1
0
آیه 122 سوره انعام توسط «عبدالباسط»(یازدهمین مورد از سوال خداوند کریم از مردم): «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آيا كسى كه [به دل‌] مرده- گمراه- بود پس [به ايمان‌] زنده‌اش كرديم و براى او نورى [از علم و معرفت‌] قرار داديم كه بدان در ميان مردم راه مى‌رود همانند كسى است كه در تاريكيهاست و از آن بيرون‌شدنى نيست؟ [همچنان كه ايمان در دل مؤمنان آراسته شده‌] همچنين براى كافران آنچه مى‌كردند آرايش يافته است. (00:52)
00':52''
832
1
0
آیه 122 سوره انعام با تلاوت «محمود خلیل الحصری»: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آيا كسى كه مرده‌[دل‌] بود و زنده‌اش گردانيديم و براى او نورى پديد آورديم تا در پرتو آن، در ميان مردم راه برود، چون كسى است كه گويى گرفتار در تاريكيهاست و از آن بيرون‌آمدنى نيست؟ اين گونه براى كافران آنچه انجام مى‌دادند زينت داده شده است. (00:47)
00':47''
1067
0
یازدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آیا و کسی که مرده (دل) بوده، پس زنده (دل)اش گردانیدیم و برای او نوری نهادیم تا در پرتو آن در میان مردمان راه برود، همچون کسی است که نمود و نمادش در تاریکی‌هاست (که) از آن‌ها بیرون آمدنی نیست‌؟ این‌گونه برای کافران آنچه را انجام می‌داده‌اند زینت داده شده است. آیه 122 سوره انعام با تلاوت «مشاری العفاسی» (00:31)
00':31''
1220
0
آیه 122 سوره انعام توسط «محمد ایوب»: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ» آیا کسی که مرده‌دل بود و زنده‌اش کردیم و نوری به او بخشیدیم که در پرتو آن در میان مردم راه می‌برد، همانند کسی است که گویی گرفتار ظلمات است و از آن بیرون آمدنی نیست، بدین‌سان در چشم کافران کار و کردارشان آراسته شده است‌ . (00:44)
00':44''
315
0
آیه 122 سوره انعام با تلاوت «عبدالله بصفر»: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آيا كسى كه مرده بود و زنده‌اش كرديم و برايش نورى پديد آورديم كه با آن در ميان مردم راه برود، مانند كسى است كه گويا در تاريكى‌هاست و از آن بيرون آمدنى نيست؟ بدين‌سان براى كافران اعمالى كه انجام مى‌دادند، جلوه يافته است. (00:34)
00':34''
123
0
یازدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آیا کسی که [از نظر عقلی و روحی] مرده بود و ما او را [به وسیله هدایت و ایمان] زنده کردیم، و برای وی نوری قرار دادیم تا در پرتو آن در میان مردم [به درستی و سلامت] حرکت کند، مانند کسی است که در تاریکی ها [یِ جهل و گمراهی] است و از آن بیرون شدنی نیست؟! این گونه برای کافران [به خاطر لجاجت و عنادشان] آنچه انجام می دادند، آراسته شد [تا گمان کنند اعمالی را که انجام می دهند نیکوست]. آیه 122 سوره انعام با تلاوت «سعد الغامدی» (00:23)
00':23''
185
0
تلاوت آیه 122 سوره «انعام» توسط «علی الحذیفی»: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»:و آیا کسی که مرده (جهل و ضلالت) بود ما او را زنده کردیم و به او روشنی (علم و دیانت) دادیم تا به آن روشنی میان مردم (سرافراز) رود مثل او مانند کسی است که در تاریکی‌ها (ی جهل) فرو رفته و از آن به در نتواند گشت؟ (آری) کردار بد کافران در نظرشان چنین جلوه‌گر شده است. (00:33)
00':33''
246
0
آیه 122 سوره انعام با تلاوت «شاطری»: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَ»: آيا آن كس كه مرده بود و ما زنده‌اش ساختيم و نورى فراراهش داشتيم تا بدان در ميان مردم راه خود را بيابد، همانند كسى است كه به تاريكى گرفتار است و راه بيرون‌شدن را نمى‌داند؟ اعمال كافران، در نظرشان اينچنين آراسته گرديده است. (00:29)
00':29''
267
0
یازدهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ سوره انعام، آیه 122: «أَ وَ مَن كاَنَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَ جَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشىِ بِهِ فىِ النَّاسِ كَمَن مَّثَلُهُ فىِ الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بخَارِجٍ مِّنهَا كَذَالِكَ زُيِّنَ لِلْكَفِرِينَ مَا كاَنُواْ يَعْمَلُونَا آیا کسی که (به سبب کفر و ضلال همچون) مرده‌ای بوده است و ما او را (با اعطاء ایمان در پرتو قرآن) زنده کرده‌ایم و نوری (از مناره‌ی ایمان) فرا راه او داشته‌ایم که در پرتو آن، میان مردمان راه می‌رود (و چشم او را روشنائی، گوش او را شنوائی، زبان او را توان گفتار، و دست و پای او را قدرت انجام کار می‌بخشد) مانند کسی است که به مَثَل‌گوئی در تاریکیها فرو رفته است (و توده‌های انباشته‌ی ظلمتکده‌ی کفر او را در خود بلعیده است و شبح بی‌جان و بی‌اندیشه و بی‌تکانی از او برجای نهاده است) و از آن تاریکیها نمی‌تواند بیرون بیاید؟ همان گونه (که خداوند ایمان را در دل ایمانداران آراسته است، کفر و ضلال را در دل ناباوران پیراسته است و) اعمال کافران در نظرشان زیبا جلوه داده شده است. با تلاوت «سعود شریم». (00:20)
00':20''
246
0
دهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ آیه 139 سوره نسا: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»:این منافقان کسانی هستند که کافران را به جای مؤمنان به سرپرستی و دوستی می‌گیرند. آیا عزّت را در پیش کافران می‌جویند؟ (چنین چیزی محال است) چرا که عزّت و شوکت جملگی از آن خدا است (و هر که از خدا عزّت جوید عزیز شود، و هر که از غیر او عزّت طلبد ذلیل گردد). با تلاوت استاد «محمد صدیق منشاوی» (00:47)
00':47''
3975
0
آیه 139 سوره نسا توسط «عبدالباسط»(دهمین مورد از سوال خداوند کریم از مردم): «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»:کسانی که کافران را به جای مؤمنان دوست خود می‌گیرند، آیا در نزد آنان عزت می‌جویند، در حالی که هر چه عزت است، نزد خداوند است‌. (00:40)
00':40''
462
0
آیه 139 سوره «نساء» با تلاوت «محمود خلیل الحصری»: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»: همانان که غیر از مؤمنان، کافران را اولیای خود می‌گیرند. آیا سربلندی را نزد آنان همی جویند؟ (این خیالی خام است.) پس همواره عزّت، همه از آن خداست. (00:36)
00':36''
1757
0
دهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»: همانان كه غير از مؤمنان، كافران را دوستان [خود] مى‌گيرند. آيا سربلندى را نزد آنان مى‌جويند؟ [اين خيالى خام است،] چرا كه عزت، همه از آنِ خداست. آیه 139 سوره نساء با تلاوت «مشاری العفاسی» (00:20)
00':23''
448
0
آیه 139 سوره نسا با تلاوت «عبدالله بصفر»: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»: آنان كه كافران را به جاى مؤمنان به دوستى مى‌گيرند آيا ارجمندى را نزد آنان مى‌جويند؟ پس [بدانند كه‌] همه ارجمندى از آنِ خداست. (00:21)
00':21''
151
0
دهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا» آنان که می‌گیرند کافران را دوستانی جز مؤمنان آیا نزد آنان عزت را جویند همانا عزت از آن خدا است همگی‌. آیه 139 سوره نساء با تلاوت «سعد الغامدی» (00:20)
00':20''
365
0
تلاوت آیه 139 سوره نسا توسط «علی الحذیفی»: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»: همانها که کافران را به جای مؤمنان، دوست خود انتخاب می‌کنند. آیا عزّت و آبرو نزد آنان می‌جویند؟ با اینکه همه عزّتها از آن خداست. (00:19)
00':19''
178
1
0
آیه 139 سوره نسا با تلاوت «شاطری»: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»: آن گروه که کافران را دوست گیرند و مؤمنان را ترک گویند، آیا نزد کافران عزّت می‌طلبند؟ عزّت همه نزد خداست. (00:19)
00':19''
216
0
دهمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ سوره نسا، آیه 139: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا»كسانى كه به جاى مؤمنان كافران را به دوستى برمى‌گزينند، آيا عزت و توانايى را نزد آنان مى‌جويند، در حالى كه عزت به تمامى از آن خداست؟. با تلاوت «سعود شریم». (00:15)
00':15''
181
0
هشتمین آیه با مضمون سوال خدا از مردم؛ آیه 51 سوره نسا: «وَ مَا محَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَ فَإِيْن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلىَ أَعْقَابِكُمْ وَ مَن يَنقَلِبْ عَلىَ‏ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضرَّ اللَّهَ شَيئا وَ سَيَجْزِى اللَّهُ الشَّاكِرِينَ» آیا ندیدی کسانی را که بهره‌ای از کتاب (خدا) به آنان داده شده، (با این حال)، به «جبت» و «طاغوت» [= بت و بت‌پرستان‌] ایمان می‌آورند، و درباره کافران می‌گویند: «آنها، از کسانی که ایمان آورده‌اند، هدایت یافته‌ترند»؟! . با تلاوت استاد «محمد صدیق منشاوی» (00:53)
00':53''
5805
0
تلاوت آیه 51 سوره نسا توسط «محمد ایوب»: «أَ لَمْ تَرَ إِلىَ الَّذِينَ أُوتُواْ نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ هَؤُلَاءِ أَهْدَى‏ مِنَ الَّذِينَ ءَامَنُواْ سَبِيلاً» آیا احوال کسانی را که بهره‌ای از کتاب آسمانی دارند، ندانسته‌ای که به "جبت" و "طاغوت" ایمان می‌ورزند و درباره کافران می‌گویند که اینان از مؤمنان راه یافته‌ترند (00:21)
00':21''
229
0
آیه 51 سوره نسا با تلاوت «عبدالله بصفر»: «أَ لَمْ تَرَ إِلىَ الَّذِينَ أُوتُواْ نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ هَؤُلَاءِ أَهْدَى‏ مِنَ الَّذِينَ ءَامَنُواْ سَبِيلاً» آيا كسانى را كه از كتاب بهره‌اى يافته‌اند نديدى كه به هر بتى و طغيانگرى مى‌گروند و در باره‌ى كافران مى‌گويند: اينان از مؤمنان رهيافته‌ترند. (00:27)
00':27''
182
0
تلاوت آیه 51 سوره نسان توسط «علی الحذیفی»: «أَ لَمْ تَرَ إِلىَ الَّذِينَ أُوتُواْ نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ هَؤُلَاءِ أَهْدَى‏ مِنَ الَّذِينَ ءَامَنُواْ سَبِيلاً»: ندیدی آنان که بهره‌ای از کتاب آسمانی داشتند (یعنی جهودان) چگونه به (بتان) جِبت و طاغوت می‌گروند و درباره کافران مشرک می‌گویند که راه آنان به صواب نزدیکتر از طریقه اهل ایمان است؟! . (00:24)
00':24''
394
0
آیه 51 سوره نسا با تلاوت «شاطری»: « أَ لَمْ تَرَ إِلىَ الَّذِينَ أُوتُواْ نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَ الطَّغُوتِ وَ يَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ هَؤُلَاءِ أَهْدَى‏ مِنَ الَّذِينَ ءَامَنُواْ سَبِيلاً» آيا كسانى را كه نصيبى از كتاب داده شده‌اند نديده‌اى كه به جبت و طاغوت ايمان مى‌آورند و در باره كافران مى‌گويند كه راه اينان از راه مؤمنان به هدايت نزديك‌تر است؟. (00:23)
00':23''
159
0
ترجمه گویای سوره مبارکه «ابراهیم» «الف لام راء كتابى است كه آن را به سوى تو فرود آورديم تا مردم را به اذن پروردگارشان از تاريكيها به سوى روشنايى بيرون آورى به سوى راه آن شكست ناپذير ستوده ، خدايى كه آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است از آن اوست و واى بر كافران از عذابى سخت...»؛ گوینده: «یاسر دعاگو»؛ (برگرفته از سایت رسمی موسسه شراب بهشتی)(30:09)
30':09''
5226
-1
0
ترجمه گویای سوره مبارکه «قاف» «قاف سوگند به قرآن باشكوه، [كه آنان نگرويدند] بلكه از اينكه هشداردهنده‏اى از خودشان برايشان آمد در شگفت‏شدند و كافران گفتند اين [محمد و حكايت معاد] چيزى عجيب است، آيا چون مرديم و خاك شديم [زنده مى‏شويم] اين بازگشتى بعيد است...»؛ گوینده: «یاسر دعاگو»؛ (برگرفته از سایت رسمی موسسه شراب بهشتی)(14:37)
04':37''
3668
1
0
ترجمه گویای سوره مبارکه «معارج» «پرسنده‏اى از عذاب واقع‏شونده‏اى پرسيد، كه اختصاص به كافران دارد [و] آن را بازدارنده‏اى نيست، [و] از جانب خداوند صاحب درجات [و مراتب] است ...»؛ گوینده: «یاسر دعاگو»؛ (برگرفته از سایت رسمی موسسه شراب بهشتی)(5:54)
08':54''
3007
2
0
ضرب اولین پول و خوشحالی شیطان از بابت ساخت پول، از زبان «استاد حسین انصاریان» (02:08)
02':08''
638
3
0
توضیحات حجت الاسلام رضایی اصفهانی پیرامون معرفی سوره مباركه محمد(ص) و شرح مفردات آن «این سوره سه هدف را پیگیری می كند؛ محور اول تشویق ایمان به خداوند، محور دوم روشن كردن مرزهای مومنان و كافران و منافقان، محور سوم ایجاد امید به پیروزی حق است.» (13:19)
13':19''
3132
1
0
توضیحات حجت الاسلام رضایی اصفهانی پیرامون معرفی سوره مباركه ممتحنه و شرح مفردات آن «از سوره‌های مدنیست كه قبل از فتح مكه نازل شده است و در آن روابط سیاسی مسلمانان با دشمنان خداوند و كافران را بیان می كند.» (15:24)
15':24''
1925
0
سخنان حجت الاسلام رضایی اصفهانی با موضوع معرفی سوره مباركه مسد و شرح مفردات آن «كمتر موردی است كه خداوند از كافران نام ببرد اما در این سوره نام ابولهب را می برد و وی را نفرین می كند و آزاری كه به پیامبر(ص) می رساند را مستوجب جهنم می داند.» (16:35)
16':35''
1983
-1
0
بیانات استاد صمدی آملی پیرامون «ویژگی های اهل بهشت و جهنم در بیان قرآن، جدائی قلبی كافران و منافقان از هم، موفقیت در زندگی در سایه همراهی و هماهنگی دلها» (10:38)
10':38''
6511
3
0
پاسخ حجت الاسلام ملكي به سوالي پيرامون اينکه «چرا در سوره محمد(ص) ابتدا از کافران سخن گفته شده است؟» (7:01)
07':01''
353
0
پرسش و پاسخ قرآنی توسط استاد ملکی «خداوند در جایی از قرآن می فرماید: حتی مشرکان را نیز می آمرزد، آیا این صحت دارد؟» (5:13)
05':13''
508
0
پرسش و پاسخ با حضور دكتر عصام العماد (وهابی شيعه شده): با موضوع اینکه وهابیون طبق چه مبنايی حكم قتل كافران را صادر می كردند؟ (2:57)
00':00''
584
0
کلیپ صوتی زیبا از سخنان مقام معظم رهبری؛ نظام اسلامی کشتی نجات است «آن کشتی ایشان را در میان موجی کوه آسا می برد، نوح پسرش را بانگ برداد که ای پسر با ما سوار شو و از کافران مباش.»(2:28)
02':28''
6500
2
0
حکایتی از امام کاظم (ع) توسط حجت السلام کافی «پیامبر فرمود: هیچ قومی به اندازه یهودی ما را اذیت نکرده اند» ( 7:05)
00':00''
51
0