گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 737
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در مورد انیّت صرفه نفس، می‌توان به قاعدۀ "حقیقة الشئ بصورته لا بمادته" اشاره کرد که مراد از صورت فصل اوست و جنس که ابهام دارد بدون تشخص و استقلال خارجی می باشد زیرا ابهام با تشخص منافات دارد. 2 تمام اعمال و رفتار ملائکه و تصرفات آنها در انزال مراتب فیض به موجودات طبق روایات در حال سکون و طمأنینه صورت می‌گیرد. 3 آیۀ «لایسبقونه بالقول و هم بامره یعملون» یعنی پشت تقدیر و مشیت الهی حرکت می‌کنند، و جلو نمی‌افتند. 4 شیاطین دائماً در حال اضطراب و تشویش هستند. 5 ما به این دنیا نیامده ایم تا ظهور حضرت را درک کنیم بلکه برای کمال آمده ایم. 6 آن انیّتی که مرحوم آخوند می‌فرمایند یعنی نظره انسان به همان حقیقت وجود است و وجود هم که نور محض است لذا ماهیات کنار می‌روند و نمی‌توانند آن نور و حقیقت را محبوس و مخفی کنند. 7 تمام عالم، حیّ و عاقل و ناطقند و حیّ از صفات ذاتی و لاینفک ذات است. بین حیّ و احدیّت فاصله‌ای نیست، به عکس علم و قدرت که لازمۀ ذات اند اما جنبۀ معلولی دارند و اسم حیّ بالاتر و قوی‌تر است و آثاری هم دارد که بر اسماء علیم و قدیر مترتّب نیست. 8 اولیاء الهی در مقام مراعات کثرت و ادب، مطالب را به اساتید خود منسوب می‌کردند. 9 قضیه‌ای در رابطه با شیخ محمدعلی کاظمی شاگرد مرحوم نائینی و قهر و غضب او نسبت به استاد خویش. 10 تأدّب مولانا نسبت به شمس و قضیه‌ای در همین راستا.
01:15':44''
114
0
آنچه امروز به شما عرض میکنم تحت عنوان «تحریف شخصیّت امام» است. آیا شخصیّت‌ها هم قابل تحریفند؟ معمولاً عنوان تحریف را و اصطلاح تحریف را درباره‌ی تحریف متون به کار میبریم؛ آیا شخصیّت‌ها را هم میشود تحریف کرد؟ بله. تحریف شخصیّت‌ها به این است که ارکان اصلی شخصیّت آن انسان بزرگ، یا مجهول بماند، یا غلط معنا شود، یا به‌صورت انحرافی و سطحی معنا شود؛ همه‌ی اینها برمیگردد به تحریف شخصیّت. شخصیّتی که الگو است، امام و پیشوا است، رفتار او، گفتار او برای نسلهای بعد از خود او راهنما و رهنمود است، اگر تحریف شود زیان بزرگی به‌وجود خواهد آمد. امام را نباید به‌عنوان صرفاً یک شخصیّت محترم تاریخی مورد توجّه قرار داد؛ بعضی این‌جور میخواهند: امام یک شخصیّت محترمی است در تاریخ این کشور که روزگاری بود، فعّال بود، مفید بود، بعد هم از میان جمعیّت رفت و روزگار او تمام شد؛ احترامش میکنیم، نامش را با تجلیل می‌آوریم، صرفاً همین؛ بعضی میخواهند امام را این‌جور بشناسند و بشناسانند و این‌جور تلقّی کنند؛ این غلط است
04':01''
103
0
زمان جنگ بوسنی، مسلمونا توی منطقه ای گیر افتاده بودند که امکان کمک رسانی و امداد و نجات وجود نداشت. با پیشنهاد و ایده ی نیروهای ایرانی، طی یک سال و چند ماه، تونلی از زیر فرودگاه سارایوو به مناطق مسلمون نشین ساخته شد تا از این طریق، سوخت و مهمات و آذوقه امکان انتقال پیدا کنه. تونلی که هنوزم بخشی ازون وجود داره و به نام تونل امید به یکی از جاذبه های توریستی سارایوو تبدیل شده. یکی از فرماندهای مسلمون بوسنیایی، بعدها توی یه مصاحبه گفته بود کمک گرفتن از ایرانیا یه سنت نبویه و ما هم تو ماجرای محاصره سارایوو به سنت نبوی رفتار کردیم. اشاره اون رزمنده بوسنیایی دقیقا به موضوع داستان ما ربط داره.
13':22''
470
0
برنامه «یک آیه، یک قصه» با حضور استاد مریم نشیبا راوی به یادماندنی قصه‌های كودك و نوجوان| این داستان «رفتار خوب و نیکو با مردم»؛
08':30''
3695
0
سخنرانی حجت الاسلام ماندگاری با موضوع «تبیین شاخصه های رفتاری پیامبر (صلی الله علیه و آله)»
01':36''
90
0
نواهنگ | گزیده‌ای از رفتار اخلاقی «آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی، موسس حوزه علمیه قم» برگرفته از سخنان «حجت‌الاسلام عالی»
02':18''
1158
0
سخنرانی حجت الاسلام عابدی با موضوع «نشان خلق قرآنی: رفتار، معارف و اعتقادات پیامبر (صلی الله علیه و آله)»
01':33''
230
0
سخنرانی «علیرضا پناهیان» با موضوع «سبک زندگی، موثرتر از آگاهی و ایمان»؛ روز ششم محرم 97: اهمیت عمل و اثر بالای رفتار؛ تهران، دانشگاه امام صادق(ع)
58':32''
137
0
سخنرانی «علیرضا پناهیان» با موضوع «سبک زندگی، موثرتر از آگاهی و ایمان»؛ روز پنجم محرم 97: اهمیت عمل و اثر بالای رفتار؛ تهران، دانشگاه امام صادق(ع)
55':48''
161
0
سخنرانی «علیرضا پناهیان» با موضوع «سبک زندگی، موثرتر از آگاهی و ایمان»؛ روز چهارم محرم 97: قبل از عمل نیاز به آگاهی و ایمان نداریم؛ تهران، دانشگاه امام صادق(ع)
52':28''
145
0
سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع «نحوه رفتار امام صادق (علیه السلام) با اهل خانواده»
02':23''
163
0
سخنرانی حجت الاسلام عباسی با موضوع «چگونگی تعامل و رفتار با والدین»
02':45''
55
0
کلیپ صوتی « از آنچه دوست دارید، در راه خدا انفاق کنید» برگرفته از سخنرانی «حجت‌الاسلام سیدحمید میرباقری»
02':54''
319
0
پادکست تولیدی [پخش شده از رادیو] با موضوع « کمال در رفتار!» با اجرای: علی زکریائی و مریم کیانی زاده؛ منبع: رادیوی اینترنتی رادیومون.
45':30''
1179
0
پادکست تولیدی [پخش شده از رادیو] با موضوع «صداقت در رفتار» با اجرای: علی زکریائی و مریم کیانی زاده؛ منبع: رادیوی اینترنتی رادیومون.
47':22''
238
0
لوس شدن یا نشدن بچه‌ها ارتباط مستقیمی با رفتار ما پدر و مادرها دارد، هیچ‌کس لوس به دنیا نمی‌آید
02':39''
1006
3
0
نواهنگی شنیدنی و آموزنده از سخنان «حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان» با موضوع «رفتار غیرعادلانه انوشیروان و شهرت بی دلیل وی به عدالت»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
04':22''
381
0
نواهنگی شنیدنی و زیبا از سخنان «حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی» با موضوع «تفاوت ذات مومن با عمل و رفتار مومن»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
02':21''
3470
4
0
حکایتی شنیدنی از «حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان» پیرامون «امام حسین علیه السلام فرزندی داشتند که به مکتب فرستادند. همان روز اول معلم سوره حمد را یاد داد. امام حسین علیه السلام هزار دینار طلا از دستمزد کشاورزی خودش به معلم هدیه داد و به معلم فرمود دهانت را باز کن و چند نگین عقیق و زبرجد و مروارید و ... در دهان معلم گذاشتند و حواله هزار متر پارچه اعلای یمنی به او دادند و در پایان فرمودند ای معلم! مرا ببخش که نتوانستم بیشتر از این اهدا کنم به تو»
02':36''
339
0
حکایتی آموزنده از «حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان» پیرامون «رفتار زشت و جسارت یک عرب بیابانی با رسول اکرم(ص) و جواب کریمانه رسول خدا(ص). آن عرب چون می دانست پیامبر اکرم(ص) جواب بدی را با بدی نمی دهد برای این، چنین جسارت کرد»
02':42''
382
0
موعظه ای آموزنده از «حجت الاسلام و المسلمین فلسفی» در مورد «لجبازی و ترشرویی ابوجهل هنگام مواجهه با رسول خدا(ص) ولی روزی بسیار خشرویی کرد و با رسول خدا(ص) دست داد و به دوستانش گفت من یقین دارم که میدانم محمد(ص) راست می گوید ولی ما کی دنباله رو عبدمناف(جد پیامبر) بوده ایم که حالا باشیم؟»
03':07''
732
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار مسئولان نظام؛ «آنچه ما امروز در مجموعه‌ی رفتار دستگاه استکبار مشاهده میکنیم، همین است؛ هدف ایجاد اختلال در نظام محاسباتی و دستگاه محاسباتی من و شما است. در میدانهای دیگر، استکبار نتوانسته است، کاری از او برنیامده است. در میدانهای واقعی، تنها دو عامل مادّی در اختیار جبهه‌ی استکبار بوده و هست: یکی تهدید نظامی، یکی تحریم»
01:02':17''
515
0
کلیپ صوتی شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین"رفیعی": «هدهد غایب شد و حضرت سلیمان او را نیافت. گفت اگر ببینمش سه کار با او می کنم. یا عذاب شدید می کنم. یا حکم اعدام میدهم و می کشمش. یا باید دلیل قاطعی بیاورد که کجا بوده است. فرشته الهی نازل شد و به سلیمان گفت: سلیمان چه می کنی؟ یک پرنده ضعیف که نمیدانی مقصر است یا نه، اینطور مجازاتش می کنی؟ خدای متعال عذر تراشی بندگانش را با اینکه خطا کرده اند می پذیرد و با عطوفت با آنها رفتار می کند » (تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
02':38''
1308
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۱۳۹۴/۰۳/۰۶؛ «یک توصیه مربوط به نحوه‌ی رفتار دوستان - آقایان و خانمها - در این سال آخر است؛ مراقب باشید که عامل انتخاباتِ آخر سال، بر نحوه‌ی اقداماتی که در این سال میکنید، اثر نگذارد؛ این خیلی مهم است. کاری که انجام میدهید، حرفی که میزنید، تأییدی که میکنید، مخالفتی که میکنید، نطقی که میکنید، تحت تأثیر عامل انتخابات آخر سال نباشد»
38':16''
143
0
حکایتی زیبا از «شیخ حسین انصاریان» :«فقیری به امام حسین علیه السلام عرض کرد اگر غذا نخورده اید شما را به سفره حقیرانه خود دعوت می کنیم. حضرت اجابت کرد وقتی حاضر شدند سر سفره با عطوفت و مهربانی خاص خودشان به فقرا گفتند شما که می دانید رسول خدا(ص) صدقه را بر ما اهل بیت حرام کرده است. اگر اجازه بدهید من فردا منتظر شما در خانه باشم. وقتی فقرا به منزل حضرت آمدند، حضرت هرچقدر پول در منزل داشتند به آنها دادند»
04':37''
1168
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ٩٨٦: در نماز مستحبی خواندن سوره لازم نيست، اگر چه آن نماز به واسطه نذر كردن واجب شده باشد. ولی در بعضی از نمازهای مستحبی مثل نماز وحشت كه سوره مخصوصی دارد، اگر بخواهد به دستور آن نماز رفتار كرده باشد، بايد همان سوره را بخواند.
00':21''
47
0
موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«هر انساان برای خودش سلیقه ای خاص دارد در رفتار و حبت و نفرت و .... قلب انسان صحیفه انسان است. هر عملی انجام دهی در قلبت ثبت می شود...»
02':18''
89
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٢٦: دوازده چيز نماز را باطل می كند و آنها را مبطلات می گويند: اول : آنكه در بين نماز يكی از شرطهای آن از بين برود مثلا در بين نماز بفهمد مكانش غصبی است. دوم: آنكه در بين نماز عمدا يا سهوا يا از روی ناچاری، چيزی كه وضو يا غسل را باطل می كند پيش آيد، مثلا بول از او بيرون آيد. ولی كسی كه نمی تواند از بيرون آمدن بول و غائط خودداری كند، اگر چه در بين نماز بول يا غائط از او خارج شود چنانچه به دستوری كه در احكام وضو گفته شد رفتار نمايد، نمازش باطل نمی شود. و نيز اگر در بين نماز از زن مستحاضه خون خارج شود، در صورتی كه به دستور استحاضه رفتار كرده باشد، نمازش صحيح است.
00':58''
53
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٨٦: كسی كه در يك چيز نماز زياد شك می كند چنانچه در چيزهای ديگر نماز شك كند بايد به دستور آن عمل نمايد ، مثلا كسی كه زياد شك می كند سجده كرده يا نه، اگر در بجا آوردن ركوع شك كند بايد به دستور آن رفتار نمايد يعنی اگر ايستاده، ركوع را بجا آورد و اگر به سجده رفته، اعتنا نكند.
00':27''
75
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٨٧: كسی كه در نماز مخصوصی مثلا در نماز ظهر زياد شك می كند اگر در نماز ديگر مثلا در نماز عصر شك كند بايد به دستور شك رفتار نمايد.
00':15''
63
0
قطعه طنز آمیز و خنده دار با موضوع «پشیمانی از رفتار سال گذشته و خط و نشان برای سال آینده!» برنامه رادیویی «جمعه ایرانی»
00':42''
154
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٤٤٩: اگر موقعی كه مشغول نماز مستحبی است جماعت بر پا شود چنانچه اطمينان ندارد كه اگر نماز را تمام كند به جماعت برسد، مستحب است نماز را رها كند و مشغول نماز جماعت شود بلكه اگر اطمينان نداشته باشد كه به ركعت اول برسد مستحب است به همين دستور رفتار نمايد.
00':23''
82
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٥٤٤: اگر با اجير شرط كنند كه عمل را به طور مخصوصی انجام دهد، بايد همان طور بجا آورد و اگر با او شرط نكنند، بايد در آن عمل به تكليف خود رفتار نمايد، و احتياط مستحب آن است كه از وظيفه خودش و ميت هر كدام كه به احتياط نزديك تر است به آن عمل كند، مثلا اگر وظيفه ميت گفتن سه مرتبه تسبيحات اربعه بوده و تكليف او يك مرتبه است سه مرتبه بگويد.
00':34''
103
0
قطعه طنز آمیز و خنده دار با موضوع «رفتار مشکوک یک عابر در پارک محله!» برنامه رادیویی «جمعه ایرانی»
01':57''
249
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 4 :«اصل مسئله حفظ وحدت در این مسئله است که باید با سعه صدر و دلیل و استدلال با آنها رفتار کنیم و بدون دلیل و با پرخاش و فحش نباید رفتار کرد»
29':05''
276
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 5 :«حفظ وحدت، آنچه عملا میسر است در رفتار است نه در فکر و اعتقاد و ایمان. همانطور که در دین اکراه جایی ندارد، در این مورد نیز اکراه جایی ندارد ولی در عمل می شود تقیه کرد و حتی در جاهایی واجب است که برای حفظ وحدت در عمل مطابق عمل غیر مکتب خود انجام دهیم»
24':18''
241
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 6 :«رفتار اجتماعی ما باید طوری باشد که سایر مسلمانان و فرقه های مختلف را نسبت به شیعه بدبین نکند و مسئله وحدت از همان ابتدای صدر اسلام مطرح بود»
24':47''
374
0
گزیده سخنان حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» در ایام فاطمیه پیرامون تربیت صحیح و نحوه برخورد و رفتار با کودکان و جوانان و زنان و سایر اقشار مختلف مردم در سیره ائمه اطهار(ع»
19':11''
1672
2
0
سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد شخصیت حضرت زهرا(س): «در میان محدثین و نویسندگان اهل سنت بسیارند که در مورد شخصیت با عظمت و ستایش حضرت زهراء قلم فرسایی کرده اند و رفتار پیامبر اکرم(ص) را با او نگاشته اند»
02':47''
860
0
سخنان رهبر معظم انقلاب پیرامون شخصیت حضرت زهراء (س) و رفتار حضرت در محیط خانه و تبعیت بی چون و چرا از همسر خود»
00':39''
5246
1
0
توصیه های حکیم «حسین خیراندیش» پیرامون «ساختار بدنی مردان با زنان تفاوت های زیادی دارد ، ساختار جنسی و همچنین رفتار های جنسی نیز از این قاعده مستثنی نیستند، مردان نسبت به زنان از از لحاظ جنسی میل بیشتری دارند. همچنین آنها هر زمانی می توانند این میل را تحریک کنند، اما حس جنسی زنان در شرایط خاصی تحریک می شود.»
01':54''
1065
0
توصیه های حکیم «حسین خیراندیش» پیرامون «روزی روزگاری طبیبان حکیم بودند و به حکمت آراسته، کم‌کم آنها تبدیل به طبیب و سپس پزشک شدند. از نظر جامعه نیز پول جای حکمت را گرفت و رابطه بیمار و پزشک را دیگر پول تعیین نمود. دیگر مدت‌هاست که تصویر ذهنی جامعه از پزشکان تغییر کرده است و البته رفتار پزشکان نیز تا حد زیادی تغییر کرده است.»
02':40''
4700
1
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 90.11.16 : «بدحسابی خداوند در قیامت، به معنی ظلم کردن نیست. یعنی موشکافانه و عادلانه رفتار کردن نه ظلم و ستم و این را باید بخواهیم که خداوند با ما با لطف و فضلش رفتار کند نه با عدل و انصافش.»
55':48''
589
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «کسی که بیماری سختی دارد و مدتها زجر کشیده و بعد از دنیا رفته، آیا تاوان رفتار خود را داده است؟ آیا در روز قیامت، معصومین و اولیای الهی هم سختی های روز قیامت را می چشند؟» منبع: رادیو سراسری معارف
05':50''
484
0
بخش نهم سخنرانی «شیخ حسین انصاریان» در حسینیه هدایت تهران شب نهم محرم الحرام 1395 با موضوع عشق حقیقی :«اهمه انبیا کلمة الله هستند اما پیغمبر اسلام یک کتاب خاص و ویژه الهی است،در قیامت، هر امتی شاهدش پیغمبرش است و خداوند براساس شهادت هر پیغمبری به امتش با امتش رفتار می‌کند. فَكَيْفَ إِذٰا جِئْنٰا مِنْ كُلِّ أُمَّةٍ بِشَهِيدٍ وَ جِئْنٰا بِكَ عَلىٰ هٰؤُلاٰءِ شَهِيداً ﴿النساء، 41﴾ و من تو را به عنوان شاهد بر تمام انبیاء و امت‌ها در محشر حاضر می‌کنم چون کتاب وجود کل انبیا و امت‌هایش در وجود تو است. تو شاهد بر همه هستی، در بین این صد و بیست و چهار هزار انسان کامل یک نفر کاملتر است آن هم پیغمبر اسلام است، لذا در حرکت به معراج یک مرتبه وسط راه جبرئیل ماند بهش گفت دوستم چرا سفر را ادامه نمی‌دهی؟ گفت من به اندازه بال مگس بیایم جلوتر کل هستی می‌سوزد، دیگر جای من نیست. خودت برو.»
47':02''
454
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «تاوان رفتار والدین بر فرزندان چیست؟ آیا امکان دارد که گناهان پدر و مادر باعث مشکلات جسمی یا روحی فرزندانش بشود؟»منبع: رادیو سراسری معارف
08':30''
684
0
سخنان دکتر «میرغضنفری» (متخصص فیزیولوژی و پژوهشگر طب سنتی) پیرامون «مزاج ها اساس و پایه طب را تشکیل می دهند و به قول ابن سینا کسی که طبایع و مزاج ها را بلد نباشد، پزشک نیست انسان ها به دلیل طبایعی که دارند متمایز از یکدیگر بوده و دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی می باشند که در برخورد و رفتار با آنها و نیز در درمان بیماری ها طبع ویژه هر کس باید مدنظر قرار گیرد.» منبع: شبکه آموزش
01':30''
530
0
نامه چهارم از کتاب گویای «آینه جمال؛ مجموعه نامه های عرفانی امام خمینی»؛ مقدمه خانم دکتر طباطبایی؛ ناشر: موسسه نشر آثار امام خمینی (ره)؛ گویا شده در موسسه معارف امام رضا (ع) با همکاری موسسه نشر آثار امام خمینی (ره)؛ گوینده: عباس سلیمی «ننامه به محمدحسین بهجتی: به عرض می‌رساند، مرقوم شریف که حاکی از سلامت مزاج محترم و حاوی تفقد از اینجانب بود و عبارات شیرینش از روی عواطف قلبیه صادر شده بود، واصل و موجب مسرت گردید. سلامت و تأیید جنابعالی را از خداوند تعالی خواستار است. چند روزی بیش از عمر من باقی نیست و امید است از دعای خیر دوستان، خداوند تعالی با لطف عمیم و رحمتش رفتار فرماید و مناقشه در حساب نفرماید»
02':33''
1188
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا امکان دارد که خداوند، والدین را به خاطر کارهای فرزندانشان مؤاخذه نماید؟ و برعکس؟»منبع: رادیو سراسری معارف
04':54''
403
0
قطعه طنز و آموزنده درباره موضوع «عاقبت رفتار ریاکارانه!» از سخنان «استاد محسن قرائتی»(از مجموعه «خنده حلال»)
00':57''
378
1
0