گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 100
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 كلام مرحوم علامه طهراني رضوان الله تعالي عليه: بركت در نشستن روي زمين است. 2 جلوس در زمين هنگام مطالعه يك امر اعتباري نيست بلكه يك واقعيت است و آن ربط انسان با حقيقت و نزول اسم عليم حق در ذهن است. 3 نكاتي چند در مورد وصيت اميرالمؤمنين عليه‌السلام در حاضرين پيرامون زنان. 4 شعائر ديني بايد طبق سنت و روش بزرگان باشد و امام حسين عليه‌السلام نبايد از صراطیت به موضوعيت تبديل شود. 5 در معناي سفينة النجاة و صراطيّت امام حسين عليه‌السلام. 6 تمام حركات امام حسين عليه‌السلام حساب دارد قيام و قعودش، حركت و وقوفش؛ چنانچه ده سال با معاويه نجنگيد. 7 داد و فرياد زدن در عزاداري و هيئات و گِل بر سر زدن و پابرهنه دويدن در روش اولياء دین نبوده و نيست. 8 آنچه در روايات داريم مقتل خواندن و بكاء و تباكي و ابكاء است و بس و نبايد احساسات مخاطبين را در اختيار گرفت و به هر نحو ممكن مجلس را منقلب نمود زيرا گريه بايد از روي فهم باشد نه احساس. 9 اشعار در مجالس مصيبت نبايد موجب وهن امام عليه‌السلام شود بلكه باید حكايت از ارزشهاي والاي حضرت كند. 10 كلام مرحوم علامه طهراني رضوان الله تعالي عليه: اگر سيدالشهداء در صحراي محشر بدن پاره پاره علي ‌اكبرش را در دست بگيرد و بگويد: من براي شما و دين و عدالت چنين كردم، شما براي صلاح و هدف خود چكار كرديد، ما چه جوابي داريم؟! 11 در منزل امام رضا عليه‌السلام هنگام صرف غذا وقتي سفره پهن مي‌شد تمامي افراد يكسان بودند و سر يك سفره مي‌نشستند؛ درجه يك و دو نداشت تا جدا شوند.
01:17':59''
3903
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 بسیاری خواستند از راه ابهام و اجمال در علم حق مسئله ربط حادث به قدیم را حل کنند. 2 زمان و مکان در نفس تحقق عینی شئ دخالت ندارد. 3 علامه طباطبائی رضوان الله علیه مراتب علّی را به عنوان اغلب گرفتند در حالیکه هزار جور سلسله علّی داریم. 4 آن اولیایی که در مجرای مشیت حق قرار گرفته‌اند اگر کلمه‌ای از غیب می‌گویند از باب ناچاری است. 5 مسئله حرمت اختصاصی به ضرر دخانیات ندارد بلکه هر چیزی که ضرر قابل توجهی داشته باشد حکم حرمت دارد. 6 مسائلی در مورد شبیه سازی و حکم آن. 7 کلام مرحوم علامه طهرانی رضوان الله علیه در شرح سوره یس: عن قریب خواهد آمد که از سلول پوست یک انسان می‌سازند. 8 تطبیق کلام مرحوم علامه طهرانی رضوان الله علیه با شرایط روز "روسها خائنند و قابل اعتماد نیستند"
01:33':10''
142
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در بحث علم به اینجا رسیدیم که نفس علم عنائی مساوی با معلوم خارجی است و آنها که از مقام علم حضرتِ اجمال در قبال مقام تفصیل که معلوم خارجی است تعبیر آورده‌اند در واقع اثبات جهل کرده‌اند. 2 علم بدون معلوم خارجی معنا ندارد. 3 علم عنائی حق به تمام امور و نفس تحقق خارجی مادیات و زمانیات تعلق می‌گیرد و علم به عدم و معدوم هم مستحیل است. 4 رویت خارجی اشیاء چه در مرتبه مثال و چه در مقام شهادت و ماده به یک میزان است و احساس واقعیت در هر دو به نسق واحد است. 5 تصرف ولی خدا در اشیاء در واقع در جنبه مثالی آنهاست و انعکاس این تصرف در خارج و ماده ظاهر می‌شود. 6 برای شخص رائی، برزخ و خارج یکی است و یک وجود است و بین انسان و صورت برزخی و حقیقت خارجی، وحدت برقرار می‌شود و این اتحاد بیرون آمدن از قانون زمان است. 7 علم حق به اشیاء از نفس خود اشیاء جدا نیست یعنی بین علم حق به موجود با خود موجود جدایی وجود ندارد پس غلط است بگوئیم خدا به اشیاء علم دارد لذا اجمال و ابهام در علم حق راه ندارد. 8 مقصود حافظ علیه الرحمة از این شعری که می‌فرماید: "این همه عکس می و نقش مخالف که نمود یک فروغ رخ ساقیست که در جام افتاد" تمام موجودات اعم از ماده و مجرد است که به یک اراده تحقق یافتند. 9 توالی اراده و تعدد آن در ذات حق مستحیل است. 10 تمام نظام عالم حکم واحد و مجموعه واحدی را دارد که به علم واحد در علم عنائی قرار دارد و علم او هم ازدیاد ندارد
01:08':23''
96
0
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلّم و حضرت امیر علیه‌السلام در جنگها از همه به دشمن نزدیک‌تر بودند. 2 مُثُل افلاطونی ریشه در علم عنائی حق دارد و آن عبارت است از تحقّق صور عینیۀ خارجیه به صورت علمیه در ذات حق در مقام اسم. 3 رؤیت در مثال و برزخ به قدری قوی است که گاهی رائی خَلط بین رؤیت ظاهر و باطن می‌کند. لذا مرحوم انصاری رضوان الله علیه فرمودند: اغلب حکایات مرحوم حاجی نوری در نجم‌الثاقب در مکاشفه رخ داده است. 4 در علم انسان به اشیاء خارجی، نفس تعین خارجی به عنوان یک علم حضوری برای انسان حاصل می‌شود گر چه منشأ آن به واسطۀ علم حصولی است. پس بنابراین مآل علم حصولی به علم حضوری خواهد بود. 5 چنانچه در علم به اعیان خارجیه مثال متصل انسان با اعیان خارجیه ارتباط برقرار می‌کند همانگونه که در وجود ذهنی گفته شد، در باب مکاشفات هم مطلب از همین قرار است. 6 در مکاشفات، نفس نیازی به عبور از ماده ندارد، دفعةً خود صورت را ادراک می‌کند یعنی آن مبدئیّت مادّی از اول منتفی است. 7 در هر دو قسم از ادراک ظاهری و باطنی، اتصال مثالین صورت گرفته است. 8 نفس می‌تواند خلق صور ذهنیه و نفسانیه کند و به عنوان وجود خارجی وانمود کند. بیان حکایتی از اختلاف فتوا در دو شرایط مختلف، در همین راستا. 9 مجتهد باید به عالم ملاکات رسیده باشد و نفس او به ملکوت متصل شده باشد. 10 قضیه‌ای در رابطه با شخصی که مدّعی رؤیت امام زمان علیه‌السلام بود. 11 کلام مرحوم حداد رضوان الله علیه: آن فردی نزدیک‌تر است که خود را به توحید نزدیک‌تر احساس کند. 12 علّت قرائت مرحوم حداد و انتخاب ایشان شعر مثنوی را در اولین ملاقات با مرحوم علامه طهرانی رضوان الله علیهما.
01:26':14''
77
0
جلسه 1 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«حیات انسان، دارای مراتب و مراحلی است. پایین ترین مرحله حیات انسان، همان حیات دنیایی و نفسانی است. هوای نفس، تثبیت کننده حیات دنیایی است. هرقدر هوای نفس در انسان شدیدتر باشد، حیات نفسانی و دنیایی اش قوی تر خو.اهد بود و به همان اندازه از حق و حیات بالاتر محجوب تر خواهد بود»
36':30''
8397
4
0
جلسه 3 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«انسان در حیات دنیوی از حق محجوب است و این وجهه نفسانی حجاب برای مرتبه بالایی و حیات برتر اوست و راه نجات از این حجاب، ریاضت یا همان سلوک الی الحق و مبارزه با هوای نفس است»
35':59''
1811
2
0
جلسه 21 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«ادامه مبحث صله رحم و حق ارحام و نیز حقوق همسایه و اهمیت مراعات حق همسایه. یکی از مهلکات برای سالک، پیگیری عیوب دیگران اسن و گاهی سالک به این کارش رنگ شرعی می دهد که از ظرایف مکر و حیله نفس انسان است»
39':58''
743
1
0
جلسه 74 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«نفس انسان چیست و انسان کدام نفس را می پرستد؟ شرک خفی همان دیدن نفس و محجوب بودن از حق است. سالک باید در مسیر فنای در حق قدم بردارد»
45':46''
261
1
0
جلسه 108 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«انواع و مراتب کشف ابصاری و گمراهی ها و ضلالتها در کشف ابصاری که وهم و خیال و شیطان کشف انسان را آلوده کرده و از مسیر حق منحرف می کنند. سالکینی که در مراحل ابتدایی هستند باید خیلی مراقبت کنند»
17':33''
168
0
جلسه 119 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«ولایت خداوند متعال بر مومنین و اسرار آن و اینکه مومن چگونه تحت ولایت خداوند متعال قرار می گیرد. اگر انسان اراده اش فانی در اراده حق شود، تحت ولایت او می شود»
27':46''
61
0
جلسه 124 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«برخی هدایتهای خاص الهی، مخصوص مجاهدین در راه حق است. مجاهدت علمی و عملی زمینه را برای دریافت آن هدایتها آماده می کند. اگر انسان اهلیت داشته باشد، برخی تجلیات بهشت و جهنم برزخی و تمثلات ان عالم را در همین دنیا مشاهده خواهد کرد»
26':48''
204
0
جلسه 146 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«انسانها در حجاب غلیظ دنیا طلبی هستند و در سوره تکاثر به این معنا اشاره شده است. اگر انسان به تکاثر مبتلا شود، در دنیا فانی می شود و از حق به کلی دور می شود»
26':17''
103
0
جلسه 152 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«شیطان انسان را تا لحظه آخر رها نمی کند و به هر طریقی که شده می خواهد انسان را از مسیر حق بازدارد و یکی از راه های این کار تسویل و تزیین کارهای زشت است در نظر سالک. شیطان کارهای انسان را مقابل او زینت می دهد»
29':13''
203
0
جلسه 153 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«یکی از راه هایی که شیطان انسان را فریب می دهد، زینت دادن اعمال زشت اوست. مطلب بعدی این است که انسان نسبت به وصال حق و رسیدن به او حریص و بی تاب است ولی در این دنیا با انواع وساوس شیطانی، منحرف می شود ولی نمازگزاران مستثنا هستند»
32':46''
185
0
جلسه 155 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«خدای متعال در قرآن کریم آیه 23 سوره حشر با اشاره به اسم مومن، اشاره به سری از اسرار ربانی می کند که بسیاری از معارف و اسرار الهی، مختص شریعت محمدی است مثل فناء فی الله و در راه بازگشت به سوی حق بسیاری از خطرات، انسان را تهدید می کند. برای ایمن شدن از این خطرات باید تحت اسم مومن الهی قرار بگیریم»
28':18''
131
0
جلسه 166 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی" در سال 1367 پیرامون«انسان برای زنده شدن دلش، باید با نفسش مخالفت کند و برای این راه، ابتدا با ترک معصیت باید شروع کند. رسول اکرم(ص) با آن عظمت و با مقام عصمتی که داشت، از معصیت حق تعالی بسیار خوف داشتند»
27':29''
89
0
جلسه 169 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی" در سال 1367 پیرامون«خدای متعال در آیه 30 سوره روم در مورد فطرت و خلقت اولیه فرموده است که فطرت همه انسانها را براساس توحید خلق کرده است. ذکر خدا، یکی از بهترین نعمتهایی که حضرت حق به انسان هدیه کرده است. ذکر معانی متفاوت و مراحل و مراتب متفاوتی دارد»
30':10''
132
0
جلسه 173 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"در سال 1369 پیرامون«راه هایی که می تواند انسان را به خدای متعال برساند، تجلی اسماء الهی در قلب سالک است که با جاهده سالک محقق می شود. خوف از حق و مراتب آن در این مقام نقش بسزایی دارد»
27':43''
131
0
جلسه 181 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«باید علت سستی در عبادات مخصوصا مستحبات را پیدا کنیم و در این زمینه دعای ابوحمزه ثمالی چند فراز دارد که برای انسان سالک کارگشاست. اساس همه امور به توحید بر می گردد. یک حقیقت بیش نیست و آن حق است و بقیه همه به سوی او بر می گردند»
27':29''
279
0
جلسه 184 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«مراحل حیات انسان، پایینترین مرحله حیاتانسان، همین حیات دنیایی و حیوانی است. هرچه حیات انسان به سمت پایین و نزدیک به دنیا باشد از حق تعالی دور خواهد بود»
32':09''
131
0
جلسه 186 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«در سلوک عملی انسان هرچه که در قوس نزول از دست داده، دوباره به یک نحو بهتری به دست می آورد. ثمره سلوک الی الله باید دوری از حیات دنیایی باشد و تقرب به سول حق تعالی باشد»
31':06''
197
0
کلیپ صوتی شنیدنی به زبان آذری از حجت الاسلام و المسلمین"فروغی":«نیچه میگوید حق مساویست با زور. انسان قوی آن است که اطرافش پر آهن باشد ولی روایات ما میگوید انسان قوی کسی است که به خدای متعال وصل شده باشد و غیر خدا را پرستش نکند. در روایات به یاران امام زمان در آخر الزمان به زبر الحدید یعنی آهن محکم تعبیر شده است»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
01':40''
521
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 25 :«قرآن مجید، اصرار دارد همه چیز را متکی به مشیت و اذن الهی بکند. حیات و ممات و رزق و روزی و علم و قدرت و اراده و ... همه در تحت مشیت اوست.حتی در عمل به شرعیات نیز که با اختیار انسان همراه است، اراده حق، حاکم است»
25':42''
365
0
جلسه 37 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 17 اسفندماه ماه سال 92 :« در این جلسه بحث در ادامه مقام بسم الله بود که یک معنای آن استعانت جستن از الله است که شرط رجوع به حضرت حق انقطاع از غیر است. در صورتی انسان می تواند به الله رجوع کند که احساس کند همه هیچ اند و فقط خداست که همه کاره است. خدا برای این که ما را متوجه خود کند بت هایی که ما برای خود ساختیم را ویران می کند. یک نمونه بت شکنی خدا پیر کردن انسانهاست. در مقابل بت شکنی خداوند عده ای تسلیم می شوند و عده دیگر بدنبال بتی دیگر می گردند.»
47':28''
410
0
جلسه 39 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 2 فروردین ماه سال 93: «در این جلسه بحث در مورد بهار و رویش دوباره طبیعت است نکته اولی که در اینجا قابل ذکر است این است که نباید به بهار دل بست چون گذرا و رفتنی است بلکه باید به سرچشمه آن که حضرت حق است دل ببندیم چون او دائمی و صاحب همه این نعمت ها است. نکته دوم اینکه این بهار و رویش از آیات الهی برای عالم دیگر است. همان طور که درختان دوباره زنده می شوند انسان نیز پس از مرگ حیات دوباره دارد. نکته بعد اینکه این عالم بهاری دارد که آن ظهور حضرت حجت است که بهجت واقعی در آن زمان خواهد بود»
39':21''
283
1
0
جلسه 41 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 16 فروردین ماه سال 93 :« در این جلسه بحث در مورد حجاب هایی است که بین انسان و حضرت حق وجود دارد که شامل حسد، ریا، کبر و اعمال رذیله ما می شود. در قرآن هم به این اشاره شده است که اگر کسی در این وادی ظلمانی گرفتار شد نمی تواند راهش را پیدا کند. اگر کسی نورانی شد هم خودش و هم محیط را می بیند.»
51':54''
403
0
جلسه 42 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 23 فروردین ماه سال 93 :«مقام بسم الله، مقام توحيد ناب و توحيد خالص است، كه انسان در همه عالم جز استعانت از حضرت حق نمي جويد و همه وسايل را وسايط مي بيند و براي آنها اصالتي قائل نيست. در ادامه جمله بسم الله دو صفت رحمان و رحیم هم بیان شده، که رحمان یعنی آن رحمت خدا که حتی شامل کافر هم می شود و منظور از رحیم آن رحمتی است که فقط مخصوص مومنین است. حال اگر انسان تلاش کرد و به مقام بسم الله رسید، در واقع به مقام خلت که مقام بسیار والایی است دست یافته است.»
50':24''
482
0
جلسه 88 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 29 فروردین ماه سال 94 :«اموری هستند که به ما بسیار نزدیکند اما به دلایلی ما آنها را دور می پنداریم از جمله خود حضرت حق و قیامت و ظهور امام زمان علیه السلام. طولانی به نظر رسیدن زمان در انسان ایجاد قساوت قلب می کند. انسان در قرب خدای متعال است اما رویگردانی از آیات الهی باعث دوری شده است و این دوری عامل اصلی زمین گیر شدن ما است»
51':22''
170
0
سخنرانی «شیخ حسین انصاریان» در حسینیه هدایت تهران شب هشتم محرم الحرام 1395 با موضوع عشق حقیقی :«سوگندهای قرآن اگر در آنها تدبر کنیم، راه‌گشای به چند حقیقت است، یکی راه توحید را به سوی قلب باز می‌کند، چرا که بخشی از این سوگندها سوگند به عناصر و مخلوقات جهان هستی است، راه را برای زدودن شرک باز می‌کند، متدبر اگر بیمار شرک باشد شرک را که ظلم عظیم است یعنی معبودی را کنار خدا قرار دادن، در حالی که حق معبودیت فقط با خداست، پاک می‌کند،یک دل صافی به انسان می‌دهد. آئینه روشنی می‌کند دل را برای تابش تجلی توحید و صیقلی است برای پاک کردن غبار شرک از این آئینه.»
59':09''
502
0
هشتمین جلسه سخنرانی آیت الله «سید محمد مهدی میرباقری» در شب هشتم محرم الحرام سال 95 در هیأت ثارالله قم (مدرسه فیضیه): « دو گونه حکومت در عالم وجود دارد حکومت خلیفه الهی که در مقام شفاعت و مقام محمود است و برای رهایی انسانها و عبودیت خدا دائماً در حال ایثار و تلاش و فداکاری است؛ اما در نقطه مقابل دستگاه طاغوت و شیطان است. دستگاه شیطان اول کاری که می کند این است که انسان را از توجه به حضرت حق باز می دارد و متوجه اسباب و وسائط و متوجه دنیا و امکانات دنیا می کند. تعلق به موجودهای محدود، در انسان، اسارت و محدودیت ایجاد می کند. دستگاه باطل از انسانها بهره کشی کرده و آنها رو چون برده برای پیشبرد اهدافش استفاده می کند.»
01:09':20''
350
0
بخش دوم سخنرانی «شیخ حسین انصاریان» دهه اول محرم 1395 در حسینیه حضرت قاسم تهران با موضوع امام حسین(ع) :«فطرت توحیدی همه انسانها امور مثبت و حق را قبول دارد و از امور زشت و ناپسند اکراه دارد گرچه خودش در مقام عمل ضعیف باشد. امیر المومنین می فرماید: هیچ پاکی را خداوند عیب دار بیان نکرده بلکه کامل فرموده و هیچ کار ضرر داری را خداوند متعال از دید شما پنهان نکرده است و هرچه به خیر انسان است، بیان کرده است»
47':14''
676
0
بخش اول سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان در دهه اول محرم 1395 در حسینیه آیت الله حق شناس با موضوع آخرین مراحل انتظار : «انسان بصیر و هوشمند کسی است که حوادث حال را با وقایعی که در آینده احتمال وقوع دارد ربط بدهد و برای آینده خود برنامه ریزی داشته باشد و یک چراغ راه صحیح و شرعی و عقلانی هم برای دیگران روشن کند. چرا در روایت هست جهالت زمان قبل از ظهور خیلی بدتر از زمان قبل از اسلام است؟ بخاطر کم فهمی نیست بلکه کج فهمی علت اصلی آن است»
44':59''
1334
0
چهارمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«قبل از هر چیز، غضب بر خود غضب کننده لطمه می زند و چقدر بر صفای باطن انسان تاثیر منفی می گذارد و باعث کدورت باطن می شود. صرف عدم بروز عصبانیت هم کافی نیست بلکه باید در درون عصبانیت بد را از بین برد»
54':27''
549
1
0
هفتمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«چگونه با خشم خود مقابله کنیم؟ اول باید ریشه خشم را پیدا کرد. یکی از عوامل اصلی که میتواند خشم انسان را کنترل کند، مقابله با حب دنیاست. یکی از راه های کم کردن علاقه به دنیا این است که توجه به آن نکند و به قول معروف رو بهش ندهد و زیاد بها ندهد و نگذاریم بروز و ظهور پیدا کند»
38':06''
406
0
نهمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«غضب، خورنده روح انسان و نابود کننده جسم انسان است و در روایات هم هست که قوی ترین انسان ها کسی است که مالک غضبش باشد. ریشه های غضب موارد زیادی دارد ولی اصلی ترینش هوای نفس و حب نفس می باشد»
43':40''
728
0
سخنان حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «نقش گناه در سلطه شيطان بر انسان؛ گام‌های شيطان برای نفوذ در انسان؛ سوء ظن، زمينه تجسّس، افشاگری و غيبت؛ خطر گناهان كوچك، بيش از گناهان بزرگ؛ گناهان كوچك، مقدمه گناهان بزرگ؛ گناه، مانع پذيرش حق و تمسخر پيروان حق؛ نقش گناه در لقمه حرام؛ ازدواج، راه جلوگيری از بسياری از گناهان»
25':49''
1258
1
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «ويژگی ها و امتيازات پيامبر اسلام؛ ايمان به پيامبر و تسليم بودن در برابر دستوراتش؛ بهره‌مندی از هدايت معصومان، حق طبيعی انسان؛ دفاع از پيامبر در برابر گفتار و رفتار دشمنان؛ غيرت دينی در برابر بی حرمتی های دشمنان؛ لزوم احترام به پيامبر و نام مباركش؛ رداخت خمس، برای حمايت‌ مالی از دين پيامبر»
28':05''
360
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «پشيمانی، نشانه خطاپذيری انسان؛ علت نياز انسان به موعظه و هشدار؛ جهل انسان به آينده خود و جهان؛ جهان امروز، جهان بی عدالتی و نفی حقوق بشر؛ نياز بشر به قوانين حق و جامع؛ هستی برای بشر، بشر برای خدا و - تلاش پيامبران برای سعادت بشر»
24':34''
45
0
امام خامنه ای در دیدار کارگزاران و مسئولان نظام در ماه رمضان بیان کردند: «فرآیند تحقّق هدفهای اسلامی، یک فرآیند طولانی و البته دشواری است. به طور نسبی انسان به آن اهداف نزدیک میشود؛ اما تحقّق آنها، بسیار طولانی است...ما مسؤولان باید خود را بسازیم؛ مرتّب با خود کلنجار برویم؛ یکدیگر را به حق وصیت کنیم؛ یکدیگر را ارشاد کنیم؛ مثل آینه‌ای در مقابل یکدیگر، عیوبمان را صادقانه به هم نشان دهیم؛ بنا را بر رفع عیب بگذاریم و خود را روزبه‌روز بهتر کنیم...» 21/آذر/1380(36:35)
36':35''
288
0
رهبر انقلاب اسلامی در خطبه های نماز عید فطر بیان کردند: «انسان مؤمن روزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دار از شب قدر سال نوى را آغاز میكند...نماز روز عيد فطر به يك معنا شكرانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نعمت الهى در ماه رمضان است...روز قدس؛ نماد صف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندى حق و عدل در مقابل باطل و ظلم است...» 29/شهریور/1388(40:58)
40':58''
198
0
سخنرانی «آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «تعلقات دنیوی و موجبات عدم پایداری انسان در مواجهه با حق» (30:54)
30':54''
623
1
0
سخنرانی «آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «هماهنگی ظاهر و باطن انسان مومن و پایدار در راه حق» (38:07)
38':08''
954
0
آیه 172 سوره اعراف با تلاوت «عبدالله بصفر»: «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنىِ ءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشهْدَهُمْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلىَ‏ شَهِدْنَا أَن تَقُولُواْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَاذَا غَفِلِينَ»و [به یاد آر] هنگامی را که پروردگارت از صلب بنی آدم نسلشان را پدید آورد، و آنان را [در ارتباط با پروردگاریش] بر خودشان گواه گرفت [و فرمود:] آیا من پروردگار شما نیستم؟ [انسان ها با توجه به وابستگی وجودشان و وجود همه موجودات به پروردگاری و ربوبیّت حق] گفتند: آری، گواهی دادیم. [پس اقرار به پروردگاری خود را در این دنیا از شما گرفتیم] تا روز قیامت نگویید: ما از این [حقیقت آشکار و روشن] بی خبر بودیم. (00:32)
00':32''
254
0
شرح احادیث اخلاق، برگرفته از بیانات «مقام معظم رهبری»؛ « انسان باید در همه امور حق خداوند را مراعات کند تا خدا هم او را مراعات کند، و منظور از مراعات خدا، مراعات تقواست»(3:08)
03':08''
5934
2
0
نواهنگی هشدارگونه پیرامون «اعتدال در شادی و غم و آماده‌شدن انسان برای مسافرت ابدی» در بیان «مرحوم آیت الله حق شناس»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(2:41)
02':41''
2674
5
0
بخش هفتم از کتاب صوتی «4 اثر از فلورانس اسکاول شین»؛ نویسنده: «فلورانس اسکاول شین»؛ مترجم: «گیتی خوشدل»؛ پیرامون، «خیر و صلاح انسان، پیوستن به حق الهی، عطایای الهی، راه های به کار گیری ایمان، تحقق خیر و صلاح و ...» (34:16)
34':16''
9089
4
0
مهمترین مطالب خطبه 144 نهج البلاغه امیرالمومنین (ع) در چهار بخش خلاصه می شود: «1- فلسفه بعثت پيامبران 2- ويژگى‏ هاى امامان دوازده گانه 3- شناساندن گمراهان و خبر از ستمكارى عبد الملك مروان 4 -اندرزهاى جاودانه»؛ «...خداوند پيامبران را بر انگيخت و وحى را به آنان اختصاص داد، و پيامبران را حجّت خود بر بندگان قرار داد تا استدلالى يا جاى عذرى براى كسى باقى نماند، پس پيامبران انسان‏ها را، با زبان راستگويى به راه حق فراخواندند...»؛ گوینده: «یاسر دعاگو»؛ (برگرفته از سایت رسمی موسسه شراب بهشتی)(4:59)
04':59''
3898
2
0
بخش نخست سخنرانی «حضرت آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «حق و تطابق آن با سرشت انسان» (14:22)
14':22''
488
0
بخش دوم سخنرانی «حضرت آیت الله مجتبی تهرانی» پیرامون «روایات مرتبط با حق و تطابق آن با سرشت انسان» (17:05)
17':05''
527
0
سخنرانی حضرت آیت الله مجتبی تهرانی پیرامون «رابطه بین صبر و عمل به حق؛ اصل سعادت انسان به ايمان به خدا بستگی دارد و لازمه آن انجام اعمال صالح است، انجام عمل صالح مستلزم صبر بر طاعت، صبر بر مصیبت و صبر بر معصیت است، اين مطلبي است که آیات و روايات بسیاری بر آن دلالت دارد» (31 مرداد 1363 برابر 24 ذیقعده 1404) (20:08)
20':08''
12
0