گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 286
دانلود و پخش آنلاین ترانه چالوس با صدای روزبه بمانی؛ یقین دارم عطرت تو اون نقطه هست تو هرجا که راحت نفس میکشم.
03':57''
160
0
دانلود و پخش آنلاین نوحه "میخونم هر سحر آروم" محمدحسین پویانفر به همراه متن شعر؛ تسکین من، اسم حسین من ای جلوه حق و یقین من / خاک تو شد مهر جبین من؛ دینم دینم آیین من… مولا حسین؛ سیدنا حسین
03':19''
199
0
إن كُنتَ باكياً لِشَيء فَابكِ عَلَي الحُسَين/ فَابكِ عَلَي الحُسَين، مظلوم كربلا/ تا آخرین نفس، در بیعت توایم/ ای عشق ما حسین، ما ملت توایم / إن كُنتَ باكياً لِشَيء فَابكِ عَلَي الحُسَين/ فَابكِ عَلَي الحُسَين، مظلوم كربلا / در سختی و بلا، درمان ما تویی/ در قحطی یقین، ایمان ما تویی... با نوای میثم مطیعی مداح اهل بیت شب پنجم محرم سال 99 دانشگاه افسری امام علی علیه السلام
05':30''
521
0
دانلود آهنگ «جالوس» با صدای روزبه بمانی با کیفیت 320؛ چشاتو بگیرم یه روز از خودم صداتو صداتو چه باید کنم/ اصلا راه که میرم تو هر جای شهر هواتو هواتو چه باید کنم/ هواتو بگیرم یه روز از خودم دارم دور قلبم قفس میکشم/ یقین دارم عطرت تو اون نقطه هست تو هرجا که راحت نفس میکشم ... .
04':08''
143
0
سخنرانی حجت الاسلام ظهیری با موضوع «دیدار اهالی آخرت با چشم سر»
02':30''
75
0
سخنرانی حجت الاسلام حسینی اراکی با موضوع «یقین والای پیامبر به پروردگار»
02':39''
142
0
زنگ موبایل (باکلام) حماسی و محزون «در اوج یقینی» با صدای «محمود کریمی»؛ اختصاصی بانک صوتی تبیان به مناسبت ایام عزای حسینی(علیه السلام)
00':39''
197
0
جلسه 64 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«ماهیت جهل و صفت مقابل آن که علم است. تمام علمهایی که سالک از طریق مطالعه و استاد کسب می کند در مرحله مقدمات است و علم اصلی با عمل و مجاهده قلبی از طرف خدای متعال عنایت می شود که همان یقین است»
33':42''
2589
0
جلسه 65 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«اهمین علم و معرفت برای سالک، وجه شباهت روح انسان با آیینه پنج ویژگی دارد که بیان می شود»
29':46''
355
0
جلسه 66 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«قلب انسان همانند آیینه است. هرقدر که قلب انسان شفاف باشد، صور ملکوتی و ربانی در لوح قلب بیشتر جلوه می کند و این صور، همان یقین است که دارای مراتب مختلفی است»
32':20''
362
0
جلسه 67 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«علم دو نوع است یا اکتسابی است یا موهبتی. علم موهبتی همان یقین است که سه مرحله دارد علم الیقین و عین الیقین و حق الیقین»
43':39''
246
0
جلسه 68 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«ادامه مبحث یقین و مراتب یقین. مرحله سوم حق الیقین است و آن همان هرتبه فناءفی الله است و مرتبه اتم و اکمل آن مختص رسول اکرم(ص) می باشد»
42':47''
185
0
جلسه 69 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«مراتب یقین و آثاری که برای اهل یقین مترتب است و قرآن کریم و روایات به آن آثار اشاراتی کرده اند»
51':36''
183
0
جلسه 70 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«قرآن کریم برای اهل یقین حقایقی را بیان می کند که دیگران از آن حقایق محروم هستند. آثار یقین در دعای عرفه و دعای صباح به وفور دیده می شود»
38':18''
171
0
جلسه 136 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«طبق روایات، معیار و ملاک ایمان سالک و انسان مومن، صدق اوست. هرچه صدق انسان بیشتر باشد، درجه ایمانش هم بیشتر خواهد بود»
34':19''
206
0
جلسه 137 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«خدای متعال سالک را بر اساس صدقش در سلوک پیش می برد و کسانیکه صادق نباشند، هیچ پیشرفتی در سلوک نخواهند داشت»
36':22''
225
0
جلسه 146 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«انسانها در حجاب غلیظ دنیا طلبی هستند و در سوره تکاثر به این معنا اشاره شده است. اگر انسان به تکاثر مبتلا شود، در دنیا فانی می شود و از حق به کلی دور می شود»
26':17''
103
0
جلسه 147 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«انسان به مقام یقین که کمال انسان است، نمی رسد مگر از طریق محبت و محبت هم حاصل نمی شود مگر با معرفت و مجاهدت و عبودیت خالصانه»
28':32''
172
0
جلسه 162 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«راه رسیدن به یقین و رسیدن ایمان به دل چیست؟ قرآن کریم تنها راه رسیدن به این مقام را عبودیت و مجاهده معرفی می کند»
26':27''
122
0
جلسه 163 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"در سال 1367 پیرامون«راه رسیدن به یقین و ایمان قلبی، عبادت و مجاهده شرعی و قلبی است. مراتب یقین، علم الیقین و عین الیقین و حق الیقین است»
24':08''
108
0
موعظه ای آموزنده از «حجت الاسلام و المسلمین فلسفی» در مورد «لجبازی و ترشرویی ابوجهل هنگام مواجهه با رسول خدا(ص) ولی روزی بسیار خشرویی کرد و با رسول خدا(ص) دست داد و به دوستانش گفت من یقین دارم که میدانم محمد(ص) راست می گوید ولی ما کی دنباله رو عبدمناف(جد پیامبر) بوده ایم که حالا باشیم؟»
03':07''
732
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام ۱۳۹۵/۱۲/۲۹؛ «یک عدّه‌ای به‌عنوان دفاع از حقوق زن حرفهایی میزنند که نه‌فقط احترام به زن نیست [بلکه] تضعیف زن است؛ داخلی‌های خودمان را میگویم؛ وَالّا در فرهنگ غربی اروپایی که این کارها به احتمال زیاد و به احتمال نزدیک به یقین، توطئه‌ی صهیونیست‌ها است که اصلاً میخواهند جامعه‌ی بشری را به هم بزنند و به هم بریزند؛ زن را به‌صورت یک متاع مایه‌ی التذاذ مرد قرار بدهند»
29':17''
256
2
0
جلسه چهارم سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالله «فاطمی نیا » ایام فاطمیه در اصفهان : «از نشانه های متقین، در دینداری قوی و با استقامت هستند و ایمان همراه با یقین دارند»
41':07''
856
0
روضه خوانی «منصور ارضی» به مناسبت ماه محرم الحرام «فرق دارد به یقین مزه ی احسان حسن/ لب ما بوسه نگیرد مگر از جان حسن/ زلف خود را به نخ چادر زهرا بسته / هرکسی هست در این دهر پریشان حسن» [شب ششم، حضرت قاسم(س)] [محرم 96] [مسجد ارک - حسینیه صنف لباس فروشان] [روضه]
26':47''
3166
2
0
کتاب صوتی «عروج خورشید» داستان یگی از کوفیان به نام مالک پدر بشیر است که در بستر بیماری افتاده است. او روزی خوابی پریشان می بیند و آشفته و ترسان خواب را برای عروسش عطیه تعریف می کند. او می گوید که در خواب عروج خورشید را دیده و یقین دارد که اتفاقی ناگوار رخ خواهد داد«عطیه سعی دارد که او را آرام کند اما در حقیقت ماجرای تلخ عاشورا و شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش به وقوع پیوسته است. در حادثه ی کربلا بشیر همسر عطیه و پسر مالک در گروه کسانی بوده که در سپاه ابن زیاد راه های ورود و خروج را بر امام و یارانشان بسته اند ...» به تهیه کنندگی عذرا وکیلی و کارگردانی ژاله علو در مرکز هنرهای نمایشی رادیو تهیه و تولید شده است
58':07''
2803
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٢: موقعی انسان می تواند مشغول نماز شود، كه يقين كند وقت داخل شده است، يا دو مرد عادل به داخل شدن وقت خبر دهند.
00':11''
140
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٣: نابينا و كسی كه در زندان است و مانند اينها بنابر احتياط واجب بايد تا يقين به داخل شدن وقت نكنند، مشغول نماز نشوند. ولی اگر انسان به واسطه ابر يا غبار و مانند اينها كه برای همه مانع از يقين كردن است، نتواند در اول وقت نماز به داخل شدن وقت يقين كند، چنانچه گمان داشته باشد كه وقت داخل شده،می تواند مشغول نماز شود.
00':30''
181
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٤: اگر دو مرد عادل به داخل شدن وقت خبر دهند يا انسان يقين كند كه وقت نماز شده و مشغول نماز شود و در بين نماز بفهمد كه هنوز وقت داخل نشده، نماز او باطل است. و همچنين است اگر بعد از نماز بفهمد كه تمام نماز را پيش از وقت خوانده. ولی اگر در بين نماز بفهمد وقت داخل شده، يا بعد از نماز بفهمد كه در بين نماز وقت داخل شده، نماز او صحيح است.
00':30''
88
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٥: اگر انسان ملتفت نباشد كه بايد با يقين به داخل شدن وقت مشغول نماز شود، چنانچه بعد از نماز بفهمد كه تمام نماز را در وقت خوانده، نماز او صحيح است. و اگر بفهمد تمام نماز را پيش از وقت خوانده يا بفهمد كه در بين نماز وقت داخل شده است، نمازش باطل است.
00':23''
179
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٤٦: اگر يقين كند وقت داخل شده و مشغول نماز شود و در بين نماز شك كند كه وقت داخل شده يا نه، نماز او باطل است. ولی اگر در بين نماز يقين داشته باشد كه وقت شده و شك كند كه آنچه از نماز خوانده در وقت بوده يا نه، نمازش صحيح است.
00':20''
102
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٥٧: اگر در بين نماز عصر يقين كند كه نماز ظهر را نخوانده است و نيت را به نماز ظهر برگرداند و داخل ركن شود و بعد يادش بيايد كه نماز ظهر را خوانده بوده، نمازش باطل است و بايد نماز عصر را بخواند. ولی اگر پيش از داخل شدن در ركن يادش بيايد، بايد نيت را به نماز عصر برگرداند و آنچه به نيت ظهر خوانده، دوباره به نيت عصر بخواند، و نمازش صحيح است.
00':34''
108
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٨٢: كسی كه می خواهد نماز بخواند، بايد برای پيدا كردن قبله كوشش نمايد تا يقين كند كه قبله كدام طرف است. و می تواند به گفته دو شاهد عادل كه از روی نشانه های حسی شهادت می دهند، يا به قول كسی كه از روی قاعده علمی قبله را می شناسد و محل اطمينان است، عمل كند. و اگر اينها ممكن نشد، بايد به گمانی كه از محراب مسجد مسلمانان يا قبرهای آنان يا از راههای ديگر پيدا می شود، عمل نمايد. حتی اگر از گفته فاسق يا كافری كه به واسطه قواعد علمی قبله را می شناسد گمان به قبله پيدا كند، كافی است.
00':40''
74
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٨٤: اگر برای پيدا كردن قبله وسيله ای ندارد، يا با اينكه كوشش كرده گمانش به طرفی نمی رود، چنانچه وقت نماز وسعت دارد، بايد چهار نماز به چهار طرف بخواند. و اگر به اندازه چهار نماز وقت ندارد، بايد به اندازه ای كه وقت دارد نماز بخواند. مثلا اگر فقط به اندازه يك نماز وقت دارد، بايد يك نماز به هر طرفی كه می خواهد بخواند. و بايد نمازها را طوری بخواند كه يقين كند يكی ازآنها رو به قبله بوده، يا اگر از قبله كج بوده، به طرف دست راست و دست چپ قبله نرسيده است.
00':36''
72
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٨٥: اگر يقين يا گمان كند كه قبله در يكی از دو طرف است، بايد به هر دو طرف نماز بخواند. ولی احتياط مستحب آن است كه در صورت گمان، به چهار طرف نماز بخواند.
00':15''
44
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٨٧: كسی كه يقين به قبله ندارد، اگر بخواهد غير از نماز كاری كند كه بايدرو به قبله انجام داد، مثلا بخواهد سر حيوانی را ببرد، بايد به گمان عمل نمايد. واگر گمان ممكن نيست، به هر طرف كه انجام دهد، صحيح است.
00':19''
89
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٧٨٩: زن بايد در موقع نماز تمام بدن، حتی سر و موی خود را بپوشاند. ولی پوشاندن صورت به مقداری كه در وضو شسته می شود، و دستها تا مچ، و پاها تا مچ پا لازم نيست. اما برای آنكه يقين كند كه مقدار واجب را پوشانده است، بايد مقداری از اطراف صورت و قدری پايين تر از مچ را هم بپوشاند.
00':26''
64
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٠٨: اگر لباس را آب بكشد و يقين كند كه پاك شده است و با آن نماز بخواند و بعد از نماز بفهمد پاك نشده، نمازش صحيح است.
00':12''
28
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٠٩: اگر خونی در بدن يا لباس خود ببيند و يقين كند كه از خونهای نجس نيست،مثلا يقين كند كه خون پشه است، چنانچه بعداز نماز بفهمد از خونهايی بوده كه نمی شود با آن نماز خواند، نماز او صحيح است.
00':17''
43
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨١٠: هرگاه يقين كند خونی كه در بدن يا لباس اوست، خون نجسی است كه نماز باآن صحيح است، مثلا يقين كند خون زخم و دمل است، اگر چنانچه بعد از نماز بفهمد خونی بوده كه نماز با آن باطل است، نمازش صحيح است.
00':18''
62
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مساله ٨٧٤: اگر صاحب ملك به زبان اجازه نماز خواندن بدهد و انسان بداند كه قلبا راضی نيست نماز خواندن در ملك او باطل است و اگر اجازه ندهد و انسان يقين كند كه قلبا راضی است نماز صحيح است.
00':16''
52
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ٩٥٩: واجب است پيش از گفتن تكبير و بعد از آن مقداری بايستد تا يقين كند كه در حال ايستادن تكبير گفته است.
00':11''
67
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٨٩: اگر انسان شك كند كه كثيرالشك شده يا نه، بايد به دستور شك عمل نمايد و كثيرالشك تا وقتی يقين نكند كه به حال معمولی مردم برگشته بايد به شك خود اعتنا نكند.
00':17''
44
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٩٢: اگر امام جماعت در شماره ركعتهای نماز شك كند، مثلا شك كند كه سه ركعت خوانده يا چهار ركعت چنانچه ماموم يقين يا گمان داشته باشد كه چهار ركعت خوانده و به امام بفهماند كه چهار ركعت خوانده است امام بايد نماز را تمام كند و خواندن نماز احتياط لازم نيست و نيز اگر امام يقين يا گمان داشته باشد كه چند ركعت خوانده است و ماموم در شماره ركعتهای نماز شك كند بايد به شك خود اعتنا ننمايد.
00':35''
31
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٩٩: در نه صورت اگر در شماره ركعتهای نماز چهار ركعتی شك كند بايد فكر نمايد، پس اگر يقين يا گمان به يك طرف شك پيدا كرد همان طرف را بگيرد و نماز را تمام كند و گرنه به دستورهايی كه گفته می شود عمل نمايد و آن نه صورت از اين قرار است: اول: آنكه بعد از سر برداشتن از سجده دوم شك كند دو ركعت خوانده يا سه ركعت، كه بايد بنا بگذارد سه ركعت خوانده و يك ركعت ديگر بخواند و نماز را تمام كند و بعد از نماز يك ركعت نماز احتياط ايستاده يا دو ركعت نشسته به دستوری كه بعد گفته می شود بجا آورد. دوم: شك بين دو و چهار بعد از سر برداشتن از سجده دوم، كه بايدبنا بگذارد چهار كعت خوانده و نماز را تمام كند و بعد از نماز دو ركعت نماز احتياط ايستاده بخواند. سوم: شك بين دو و سه و چهار بعد از سر برداشتن از سجده دوم كه بايد بنابر چهار بگذارد و بعد از نماز دو ركعت نماز احتياط ايستاده و بعد دو ركعت نشسته بجا آورد ولی اگر بعد از سجده اول يا پيش از سر برداشتن از سجده دوم يكی از اين سه شك برايش پيش آيد می تواند نماز را رها كند و دوباره بخواند. چ
02':58''
41
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٢٠٢: وقتی يكی از شكهای صحيح برای انسان پيش آيد، چنانكه گفته شد بايد فكر كند، ولی اگر چيزهايی كه به واسطه آنها ممكن است يقين يا گمان به يك طرف شك پيدا شود از بين نمی رود، چنانچه كمی بعد فكر كند، اشكال ندارد، مثلا اگر در سجده شك كند می تواند تا بعد از سجده فكر كردن را تاخير بيندازد.
00':28''
36
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٢٣٤: حكم گمان در ركعتهای نماز حكم يقين است، مثلا اگر در نماز چهار ركعتی انسان گمان دارد كه نماز را چهار ركعت خوانده نبايد نماز احتياط بخواند ولی اگر در غير ركعتها گمان پيدا كند بايد به احتياط عمل نمايد و دستور در هر موردی طور مخصوصی است كه در كتابهای مفصل گفته شده است.
00':27''
118
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٢٥٣: اگر يك سجده و تشهد را فراموش كند احتياط واجب آن است كه هر كدام را اول فراموش كرده اول قضا نمايد واگر نداند كدام اول فراموش شده بايد احتياطا يك سجده و تشهد و بعد يك سجده ديگر بجا آورد يا يك تشهد و يك سجده و بعديك تشهد ديگر بجا آورد تا يقين كند سجده و تشهد را به ترتيبی كه فراموش كرده قضا نموده است.
00':30''
32
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٢٧٦: كسی كه يقين دارد سفر او هشت فرسخ است اگر نماز را شكسته بخواند و بعد بفهمد كه هشت فرسخ نبوده بايد آن را چهار ركعتی بجا آورد و اگر وقت گذشته قضا نمايد.
00':18''
65
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٢٧٧: كسی كه يقين دارد سفرش هشت فرسخ نيست يا شك دارد كه هشت فرسخ هست يا نه، چنانچه در بين راه بفهمد كه سفر او هشت فرسخ بوده اگر چه كمی از راه باقی باشد بايد نماز را شكسته بخواند، و اگر بعد از تمام خواندن نماز فهميد سفرش هشت فرسخ بوده بنابر اقوی بايد نماز را دوباره شكسته اعاده نمايد و در صورتی كه وقت گذشته باشد بايد بنابر احتياط واجب نماز را دوباره قضا نمايد.
00':34''
78
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١٤٤٥: كسی كه يقين دارد، اگر سوره را بخواند به ركوع امام می رسد، چنانچه سوره را بخواند و به ركوع نرسد نمازش صحيح است.
00':12''
92
0