گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 132
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 در مورد انیّت صرفه نفس، می‌توان به قاعدۀ "حقیقة الشئ بصورته لا بمادته" اشاره کرد که مراد از صورت فصل اوست و جنس که ابهام دارد بدون تشخص و استقلال خارجی می باشد زیرا ابهام با تشخص منافات دارد. 2 تمام اعمال و رفتار ملائکه و تصرفات آنها در انزال مراتب فیض به موجودات طبق روایات در حال سکون و طمأنینه صورت می‌گیرد. 3 آیۀ «لایسبقونه بالقول و هم بامره یعملون» یعنی پشت تقدیر و مشیت الهی حرکت می‌کنند، و جلو نمی‌افتند. 4 شیاطین دائماً در حال اضطراب و تشویش هستند. 5 ما به این دنیا نیامده ایم تا ظهور حضرت را درک کنیم بلکه برای کمال آمده ایم. 6 آن انیّتی که مرحوم آخوند می‌فرمایند یعنی نظره انسان به همان حقیقت وجود است و وجود هم که نور محض است لذا ماهیات کنار می‌روند و نمی‌توانند آن نور و حقیقت را محبوس و مخفی کنند. 7 تمام عالم، حیّ و عاقل و ناطقند و حیّ از صفات ذاتی و لاینفک ذات است. بین حیّ و احدیّت فاصله‌ای نیست، به عکس علم و قدرت که لازمۀ ذات اند اما جنبۀ معلولی دارند و اسم حیّ بالاتر و قوی‌تر است و آثاری هم دارد که بر اسماء علیم و قدیر مترتّب نیست. 8 اولیاء الهی در مقام مراعات کثرت و ادب، مطالب را به اساتید خود منسوب می‌کردند. 9 قضیه‌ای در رابطه با شیخ محمدعلی کاظمی شاگرد مرحوم نائینی و قهر و غضب او نسبت به استاد خویش. 10 تأدّب مولانا نسبت به شمس و قضیه‌ای در همین راستا.
01:15':44''
114
0
سخنرانی حجت الاسلام رفیعی با موضوع «گرفتار غضب الهی» با استناد به حدیث نبوی
03':34''
181
0
سخنرانی حجت الاسلام مؤمنی با موضوع «عامل غضب خداوند» با استناد به حدیث نبوی
02':26''
123
0
تجوید؛ و اهمیت آن در نماز از آنجاییکه قرائت یکی از ارکان مهم نماز بوده و بدون قرائت نماز ما صحیح نخواهد بود، و همچنین الفاظ قرآن باید با تلفظ عربی خوانده شود، فراگیری علم تجوید برای هر فردی که نماز بر او فرض است، فرض و لازم است، چون بدون اجرای قواعد تجویدی، نمی توان حروف عربی را به نحوی که باید، اداء نمود. تعریف تجوید: تجوید بر وزن «تفعیل» از ماده «الجوده» گرفته شده که به معنای حُسن و زیبایی است. و در اصطلاح علمی است که در رابطه با صفات، و طریقه صحیح تلفظ حروف بحث می نماید. اهمیت تجوید در نماز: برای بیان اهمیت علم تجوید همین اندازه کافی است که به تلفظ صحیح و غلط کلماتی که در نماز می خوانیم، توجه کنیم و ببینیم که اگرتلفظ درست آنها انجام نشود، نماز ما چه خواهد شد! لذا وظیفه ی هرمسلمانی است که درست خواندن نماز را فرا بگیرد. در زیر به ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺩﺭﺳﺖ بعضی ﮐﻠﻤﺎﺕ و ﻣﻌﻨﺎﯼ ﻏﻠﻂ آنها که معمولا ﺍﺩﺍﺀ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، دقت کنید: ﺍﻟﺮﺣﻤﻦ ﺍﻟﺮﺣﯿﻢ: ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﻟﺮﻫﻤﺎﻥ ﺍﻟﺮﻫﯿﻢ: ﻣﺮﻫﻢ ﮔﺬﺍﺭ ﺍﻟﺤﻤﺪ ﺍﻟﻠﻪ: ﺳﺘﺎﯾﺶ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﺍﻟﻬﻤﺪ: ﻫﻼ‌ﮐﺖ و ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ ﺍﻟﻌﺎﻟَﻤﯿﻦ(ﻻ‌ﻡ ﺩﻭﻡ ﻣﻔﺘﻮﺡ): جهانیان ﺍﻟﻌﺎﻟِﻤﯿﻦ(ﻻ‌ﻡ ﺩﻭﻡ ﻣﮑﺴﻮﺭ): ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ. ﻧﻌﺒﺪ: ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻧﺌﺒد: ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﯿﻢ ﻧﺴﺘﻌﯿﻦ: ﯾﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﺟﻮﯾﯿﻢ ﻧﺴﺘﺌﯿﻦ: ﻃﻠﺐ ﻭﻗﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ: ﺭﺍﺳﺖ ﻣﺴﺘﻐﯿﻢ: ﻃﻠﺐ ﺍﺑﺮﯼ ﺷﺪﻥ ﺁﺳﻤﺎﻥ. ﺍﻧﻌﻤﺖ: ﻧﻌﻤﺖ ﺩﺍﺩﻩ ای ﺍﻧﺌﻤﺖ: ﻧﺎﻟﻪ ﺿﻌﯿﻒ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﯼ ﺍﻟﻤﻐﻀﻮﺏ: ﻏﻀﺐ ﺷﺪﻩ ﺍﻟﻤﻘﻀﻮﺏ: ﺷﺎﺧﻪ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﻟﻀﺎﻟّﯿﻦ(ﻻ‌ﻡ ﺩﻭﻡ ﻣﺸﺪﺩ): ﮔﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﻇﺎﻟﯿﻦ: سایه کنندگان ﺫﺍﻟﯿﻦ: خوار کنندگان ﺯﺍﻟﯿﻦ: ﺑﻪ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺩﺭ ﺍﻓﺘﮕﺎﻥ ﻗﻞ: ﺑﮕﻮ ﻏﻞ: ﺑﮕﯿﺮ ﻭ ﻫﻼ‌ﮎ ﮐﻦ. ﺍَﺣﺪ: ﯾﮕﺎﻧﻪ ﺍﻫﺪ: ﺯﻣﯿﻦ پایین ﺻﻤﺪ: ﺑﯽ ﻧﯿﺎﺯ ﺳﻤﺪ و ﺛﻤﺪ: ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﻣﺘﺤﯿﺮ، ﺁﺏ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻧﺎﻣﻄﺒﻮﻉ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﺯ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﻋﻈﯿﻢ: ﺑﺰﺭﮒ ﻋﺰﯾﻢ و ﺍﺯﯾﻢ: ﺍﺭﺍﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺳﺨﺘﯽ ﻭ ﯾﺎ ﻗﺤﻄﯽ ﺑﺤﻤﺪﻩ: ﺑﻪ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﺍﻭ ﻣﺸﻐﻮﻟﻢ ﺑﻬﻤﺪﻩ: ﺑﻪ ﻫﻼ‌ﮎ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﻣﺸﻐﻮﻟﻢ ﺣﻤﺪﻩ: ستاﯾﺶ ﮐﺮﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻫﻤﺪﻩ: ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ، ﺑﻪ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﺍﺩﺍﺭﺵ ﮐﺮﺩ ﺻﻞ:ّ ﺩﺭﻭﺩ ﻓﺮست ﺳﻞ: ﺷﻤﺸﯿﺮ ﺑﮑﺶ، ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺳﻞ ﻣﺒﺘﻼ‌ ﮐﻦ ﻣﺤّﻤﺪ: ﺳﺘﻮﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﻬﻤﺪ: ﻫﻼ‌ﮎ ﺷﺪﻩ، ﺧﻔﻪ ﺷﺪﻩ
10':34''
92
0
سخنرانی حجت الاسلام حاج ابوالقاسم با موضوع «حسد، از میان برنده ایمان و مایه غضب الهی» با تکیه بر آیات و روایات
02':06''
106
0
سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع «شکستن حرمت بانوان و خردسالان، جایگاه های غضب خدا در حدیث نبوی»
01':34''
113
0
سخنرانی حجت الاسلام عباسی با موضوع «عامل ویرانی زندگی و از بین برنده ایمان» از منظر حضرت علی (علیه السلام) و پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)
01':55''
101
0
سخنرانی دکتر عباسی با موضوع «غضب خدا در دو جهان بر عامل اختلاف زوجین» با استناد به حدیث نبوی
02':37''
36
0
جلسه 47 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«غضب به خودی خود مهلک نیست بلکه افراط در آن خطرناک است و البته مراتب و انواعی دارد. باید ریشه غضب در وجود سالک شناخته شود. غضب بی جا، فشرده تمام رذایل نفسانی است»
33':45''
540
0
جلسه 48 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«بیان صورت باطنی غضب بی جا و اینکه رابطه بین عبد با حق را قطع می کند. غضب آنچنان باطن سالک را بهم میریزد که بعد از فروکش کردن خشم، تا مدتها طول می کشد تا سالک دوباره به حالت عادی برگردد و لو اینکه توبه کرده باشد»
37':52''
622
0
جلسه 49 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«غضب برای سالک بسیار مهلک و کشنده است و یک غضب بی جا کافیست که سالک را به ورطه هلاکت بیندازد و جبرانش هم بسیار سخت است ولی غیر قابل جبران نیست و به بعضی موارد برای جلوگیری از غضب اشاره می شود»
38':15''
1042
0
جلسه 50 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«ادامه بحث غضب و چاره جویی برای مقابله با غضب. بعضی مواردی که اشاره می شود: مبارزه با عجب و کبر و اجتباب از مزاح و شوخی بی جا و تذکر این نکته که دفع غضب مستوجب رضوان حق تعالی می شود و چهارمین راه، سالک باید در همه کارها و حرکات، تامل و فکر و عاقبت اندیشی کند»
47':38''
595
0
جلسه 51از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«یکی از جلوات غضب که برای سالک بسیار مهلک می باشد، انتقام جویی میباشد. وقتی به سالک اهانت و جسارت شود، و سالک در فکر انتقام برآید، این یک رذیله نفسانی است که برایش هلاک کننده است»
29':13''
418
0
جلسه 52 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«یکی از جلوات غضب، سوءخلق می باشد. سالک نباید ترش رو و چهره عبوسی داشته باشد که مردم و خانواده اش با او راحت نباشند»
50':17''
213
0
موعظه ای آموزنده از حجت الاسلام و المسلمین«سید حسین مومنی»«جوانی در کنار کعبه گناهی کرد و دست نامحرمی را گرفت و مورد غضب خداوند قرار گرفت ودستش به دست آن زن چسبید و کنده نشد. به عنایت امام حسین علیه السلام و دعای او، دستشان از هم جدا شد»
02':08''
14160
1
0
روضه ای شنیدنی از حجت الاسلام «علیرضا پناهیان» در محضر رهبر معظم انقلاب «حضرت اباالفضل العباس مظهر حق طلبی بود و ادبش اجازه نمی داد در محضر امام زمانش ساکت بایستد. مظهر غضب برای حق او بود»
01':57''
383
0
موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام «ناصر رفیعی»؛ «منصور دوانقی از راهی می گذشت که زنی جلویش را گرفت و گفت من از نوادگان امام حسین علیه السلام هستم. سربازان تو پدرم و برادم و عمویم را کشتند و تنها پسرم در زندان تو است به جرم علوی بودن. دستور بده آزادش کنند. منصور نگاه غضب آلودی کرد و گفت هرگز آزادش نمی کنم. همان لحظه آن زن یک آهی کشید و نفرینش کرد. اسب منصور رم کرد و ...»
03':12''
388
0
رساله عملیه گویا_ اختصاصی گنجینه صوتی تبیان_ رساله امام خمینی، احکام نماز؛ مسأله ١١٨٤: اگر كسی در يك نماز سه مرتبه شك كند يا در سه نماز پشت سر هم مثلا در نماز صبح و ظهر و عصر شك كند، كثيرالشك است و چنانچه زياد شك كردن اواز غضب يا ترس يا پريشانی حواس نباشد به شك خود اعتنا نكند.
00':23''
90
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین «سید عبدالله فاطمی نیا» :«جسارت اشعث بن قیس به عجم ها و ناراحت شدن دریای صبر و حلم امیرالمومنین(ع) و غضب در صورت حضرت نمایان شد و حضرت به اشعث تشری زد و فرمود: روزی خواهد آمد که همین عجم ها شما عربها را به اسلام دعوت خواهند کرد ...»
04':25''
113
0
گزیده بیانات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مد ظله العالی در دیدار مسئولین و سفرای کشورهای اسلامی؛ 16 اردیبهشت 1395(عید مبعث)؛ «بعثت در مقابل حاکمیت شهوت، غضب و جاهلیت است ...»
01':36''
371
0
گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» در برنامه سمت خدا در تاریخ 93.01.17 : «یکی از ویژگی های حضرت ولیعصر(عج) که در زیارت آل یاسین هم اشاره شده است، رحمت واسعه بودن ایشان است. یکی از ظلم هایی که به امام زمان(عج) شده است، نشان دادن چهره حضرت به صورت خشن و غضب است»
52':15''
1574
0
جلسه 73 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 29 آذرماه سال 93 : «خدای متعال می خواهد این توهم را دفع کند؛ بنابراین فهم این که، این توهم از کجا ناشی شده و چه اتفاقی افتاده که این توهم پیدا شده در فهم این سوره دخیل است. درجواب این سه احتمال ذکر شده: احتمال اول: این شب تاریک معنایش این نیست که خدای متعال به مردم غضب کرده که هوا تاریک شود این یک نعمت است. احتمال دیگری که داده شده و بعضی مفسرین فرموده اند این است که خدای متعال پیامبر را دعوت به زهد کرده.احتمال سوم این است که زندگی این پیامبر و امت شان همراه با سختی های بسیار سنگینی بود»
45':13''
289
0
بخش اول از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«تعیین هدف به صورت اجمالی و سطحی باعث بروز بسیاری از مشکلات در مسیر عبودیتمان که غایت خلقت است، می شود. بزنگاه هایی که شیطان انسان را از هدف غافل می کند کجاست؟ باید اینها را شناسایی کرد..»
55':10''
742
0
بخش دوم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«برای سهولت در دینداری، باید انسان دارای ویژگیهای شخصیتی خاص باشد، مثل حیا، عطوفت انسانی، نظم، عدالت و ... و همه اینها لازمه هدفمند بودن انسان است»
50':55''
1097
0
بخش سوم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«ما در هر محرم انتظار تحول از خودمان داریم، باید این تحول هم در خودمان و هم در جامعه مان اتفاق بیفتد. ولی این تحول بستگی به انتخاب موضوع هدف دارد. هرقدر هدف اعلی و اعظم باشد، این تغییر و تحول نیز بزرگ تر و مقدس تر خواهد بود»
52':18''
683
0
بخش چهارم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«مشکل اساسی جامعه متدین و ایمانی ما، گم کردن هدف اصلی و غافل بودن از آن است. چرا درباره هدف و قبل از تعیین و بعد از تعیین هدف در موردش فکر نمی کنیم!!!؟ »
57':01''
755
0
بخش پنجم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«انسان باید برای خود چندین هدف ترسیم کند، هدف نهایی، هدف میانی و متوسط و ... و بهترین هدف انسان، لقاءالله در بهترین حالت است. همه به سوی خدا رجوع می کنند ولی خوش بحال کسانیکه در بهترین حال او را ملاقات کند همان که در قرآن می فرماید: یا ایتها النفس المطمئنة ارجعی الی ربک راضیة مرضیة. یعنی در حال رضایت مطلق»
53':48''
709
0
بخش ششم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«انتخاب هدف درست با تفکر صحیح ممکن است و بهترین هدف، تقرب به خدای متعال است. ولی مهمترین عامل و سریع ترین راه، اخلاص در نیت است»
55':03''
709
1
0
بخش هفتم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«چیزی که در دوران دفاع مقدس از تحول باطنی و معنویت اتفاق افتاد ظرفیتش خیلی کمتر از ظرفیت نهفته جامعه کنونی است. جوانان امروز خیلی بیشتر از آن دوران آماده تحول معنوی هستند. مقایسه زمان امام خمینی با زمان ما و اینکه سرعت تحول در زمان ما چندین برابر آن زمان است و قدرت و معنویت و بصیرت و جزم و اراده ما نسبت به آن زمان بسیار بسیار بیشتر شده است.»
01:05':38''
895
1
0
بخش هشتم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«نیت صرف نظر از اینکه یک عمل قلبی و شرعی می باشد، یکی از قوای انسان نیز محسوب می شود. هر قدر قوای ذهنی و نیت انسان قوی تر باشد می تواند بر اشیاء و امور اطراف خود اثر بیشتری بگذارد. همان کاری که مرتاضان هندی یا سایر افراد می کنند. ئلی اسلام آمده تا این نیات و قوای باطنی را تربیت کند تا در مسیر تکامل فعالیت داشتهه باشد نه بر اساس هوای نفس...»
01:01':11''
515
0
بخش نهم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«یکی از سفارشات لقمان حکیم این بود که حتی یک قدم را بدون هدف برندار. باید برای انتخاب هدف، مطاله و تفکر بسیار دقیقی کرد. چراکه شالوده زندگی انسان بر اساس همان هدف گذاشته خواهد شد. یکی از بهترین هدف ها در زندگی، ملاقات خداوند متعال در بهترین وضعیت ممکن است.»
44':02''
1775
0
بخش دهم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«ابعاد فرهنگی و سیاسی بحث نیت باید مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. فرق اساسی ما با تمدن غرب، فرق بین نگاه هاست. آنها نگاه اومانیسمی و ماتریالیستی دارند ولی جهان بینی ما، مربوط به عالم غیب و مجردات است. از اینجا روشن می شود که چرا باید رهبر انقلاب ما یک عارف الهی و عالم ربانی باشد»
01:12':06''
2955
1
0
بخش یازدهم از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در دهه اول محرم 1394 با موضوع هدف دار بودن انسان :«نقطه مقابل نیت برای تقرب الی الله، نیت برای تقویت خودخواهی است. انسان تا زمانی که نیت نکرده که خود را برای خدا فدا کند، نمی تواند هدف تقرب الی الله داشته باشد.
01:00':05''
510
0
اولین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«ماه محرم با آن عظمتی که دارد بهترین فرصت برای تحول و اصلاح رذایل اخلاقیمان است. معمولا تعریف ما از دین نرم خویی و تواضع و لطافت است ولی با این که همه اینها درست است ولی قدرت روحی جزء شاخصه های بسیار مهم است که نوعا مورد غفلت قرار می گیرد.
47':28''
292
0
دومین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«مهمترین اثر ایمان به خدا، تقویت روح و قدرتمند شدن نفس انسانی می باشد. قوت روحی همان ویژگی خاصی است که در زمان ظهور حضرت حجت(عج) به یاران خاص حضرت عنایت می شود به نحوی که هر مومن، قدرت چهل مرد دیگر را می یابد. قدرت روحی یکی از بهترین صفات حمیده و برجستگی های فضایل اخلاقی است که متاسفانه الان برعکس تبلیغ می شود»
43':00''
587
0
سومین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«قدرت روحی باعث نشاط و عطوفت نسبت به دیگران می شود و هرقدر قدرت روح بیشتر شود، انواع شهوات در او رنگ می بازد و نمی تواند او را بفریبد. ولی این قدرت از کجا ایجاد می شود؟ مهمترین عاملش، کنترل خشم مذموم است»
40':09''
1212
0
چهارمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«قبل از هر چیز، غضب بر خود غضب کننده لطمه می زند و چقدر بر صفای باطن انسان تاثیر منفی می گذارد و باعث کدورت باطن می شود. صرف عدم بروز عصبانیت هم کافی نیست بلکه باید در درون عصبانیت بد را از بین برد»
54':27''
544
1
0
پنجمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«از غضب خوب کجا و چگونه استفاده کنیم؟ برای اینکه انگیزه پیدا کنیم غضب خود را کنترل کنیم دو روایت بسیار کمک می کند: امام صادق(ع): ای شیعیان آل محمد! کسی که مالک غضب خودش نباشد از ما نیست. روایت بعد: وقتی بنده خدا غضب می کند، قدر خودش را نخواهد دانست.»
48':37''
432
0
ششمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«عادت در اثر تکرار یک کاری پیش می آید و باید برای عادت نیز برنامه ریزی کرد. روایت هم داریم هرکس بتواند عادت بد خود را ترک کند و تغییر دهد این فرد قهرمان است. هم باید پیشگیری کرد که عادت به رذایل پیدا نکنیم و هم تلاش کنیم عادات بد را اصلاح کنیم»
01:01':02''
2442
1
0
هفتمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«چگونه با خشم خود مقابله کنیم؟ اول باید ریشه خشم را پیدا کرد. یکی از عوامل اصلی که میتواند خشم انسان را کنترل کند، مقابله با حب دنیاست. یکی از راه های کم کردن علاقه به دنیا این است که توجه به آن نکند و به قول معروف رو بهش ندهد و زیاد بها ندهد و نگذاریم بروز و ظهور پیدا کند»
38':06''
401
0
دوازدهمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«یکی از ریشه های بسیاری از رذایل اخلاقی، خود کم بینی است و حالت افراطی آن هم عجب و خود بزرگ بینی است. باید به حد وسط و متعادل رسید. روایت داریم که کسی که خودش در پیش خودش خوار است، از شرش در امان نیستید.»
44':25''
383
0
نهمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«غضب، خورنده روح انسان و نابود کننده جسم انسان است و در روایات هم هست که قوی ترین انسان ها کسی است که مالک غضبش باشد. ریشه های غضب موارد زیادی دارد ولی اصلی ترینش هوای نفس و حب نفس می باشد»
43':40''
728
0
دهمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«هرکس غضب خود را از برادر مومنش کنترل کند و خودش را آرام کند، مورد رحمت و محبت خاص خداوند قرار می گیرد. اما اگر کسی نسبت به دشمنان خدا غضب کند، دینش احیا می شود»
41':51''
222
0
یازدهمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«غیظ و غضب دشمن خدا برای مومن، مایه برکت و خیر است برای او. و توضیحی پیرامون این آیه کریمه (مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم .... يُعجِبُ الزُّرّاعَ لِيَغيظَ بِهِمُ الكُفّارَ ۗ وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ مِنهُم مَغفِرَةً وَأَجرًا عَظيمًا) »
40':41''
415
0
دوازدهمین بخش از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «علیرضا پناهیان» در حسینیه آیت الله حق شناس در دهه اول محرم 1394 با موضوع «رهایی از غضب» تا «غضب برای رهایی» :«بیان بعضی روایات در مورد غضب و بعضی عناصر غضب؛ غضب ترکیبی از چند عنصر مختلف است به عنوان نمونه حب الدنیا و حب النفس ( ان الانسان خلق هلوعا)، عدم جهاد با نفس و ترک شهوات اضافی و حرام...»
58':23''
297
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «پدر و مادری، دو فرزندشان را از دست داده اند، آیا این گریه کردن باعث ناراحتی روح فرزندان نمی شود؟»منبع: رادیو سراسری معارف
05':20''
329
0
شانزدهمین قسمت از سلسله سخنرانی های آیت الله محمد شجاعی پیرامون شخصیت امام حسین (علیه السلام و حوادث عاشورا و ببان این نکته که چرا حضرت امام حسین (ع) ثار الله و وتر الله است و غضب الهی با قتل امام حسین (ع) برانگیخته شده است و حوادث بعدی حتی غیبت امام زمان (عج) منبعث از این جریان می تواند باشد.
25':15''
698
0
نواهنگی زیبا و دل انگیز از سخنان «حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا» با موضوع «تعادل در خوف و رجا و اولویت رجا»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(2:47)
02':47''
2455
3
0
نواهنگی دلنواز و شنیدنی از بیانات «حجت الاسلام رنجبر» درباره «کظم غیظ که از خصوصیات حضرت امام کاظم(علیه السلام) با بیان مثالی بسیار زیبا»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(4:40)
04':40''
2710
3
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «عدالت» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون اینکه «اسلام سفارش به عدل كرده است و قانون عدل را در همه چيز قرار داده است .. اما علاقه و غضب انسان را از عدالت منحرف می كند... و در اجرای عدالت نبايد دلسوزی كرد». 58/12/21
24':52''
912
0