گنجینه صوتی تبیان

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت

جستجو

به ترتیب

عنوان جدیدترین امتیاز بیشترین نظر پربازدید

مدت فایل

کمتر از 5 دقیقه بین 5 تا 15 دقیقه بین 15 تا 30 دقیقه بیشتر از 30 دقیقه همه موارد
تعداد نتایج : 442
توسط حضرت آيت الله حاج سيد محمد محسن حسيني طهراني چکیده: 1 مقصود از علوم استناره قلب و اناره به خلق است. 2 انسان در مسير ضلالت به جائي مي‌رسد كه شيطان براي اغواء او كم مي‌آورد و از شيطنت او در عجب مي‌ماند. 3 علومي كه انسان فرا مي‌گيرد بايد در قلب تمكن پيدا كند و الاّ هيچ فايده‌اي ندارد و نقل قضيه‌اي در همين راستا. 4 آن كسي كه حقيقت در قلب او رسوخ نكرده با یک فرد يهودي تفاوتي ندارد، گرچه دعوت به نور و هدايت كند. 5 نقل قضيه‌اي از مرحوم هداية الله غروي تبريزي راجع به شيخ علي هندي از معدود مجتهدين نجف. 6 معاصي منحصر به ظاهر نيست. ابوحنيفه و عمر سعد و امثال اينها به مراتب آلوده‌ترند، زيرا باطن را آلوده كردند. 7 كلام مرحوم علامه طهراني رضوان الله عليه در وقتي كه عده‌اي پيشنهاد مي‌دادند براي عمل جراحي به خارج برويد: من چگونه از پيشگاه امام رضا عليه‌السلام بيرون بروم و در بلاد كفر خود را به دست يك مشت افراد بي‌دين و شراب‌خوار بسپارم در حالتي كه مُبلّغ دين هستم، فرداي قيامت جواب امام صادق عليه‌السلام را چه بدهم؟! 8 سفر مرحوم علامه طباطبائي رضوان الله عليه به همراه مرحوم مطهري به خارج از باب تقاضاي مرحوم مطهري بود و الاّ شخص ايشان مايل نبودند؛ البته اگر مرحوم علامه طهراني رضوان الله عليه بودند، با وجود تقاضا نمي‌پذيرفتند.
01:20':28''
160
0
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «یکی از کارهای بدشان دلّالیِ جابه‌جا کردن نخبه‌های کشور است که این کار هم دارد انجام میگیرد. نخبه را از ماندن در داخل دلسرد کنند که «چرا میمانی، بی‌خود خودت را معطّل میکنی، عمرت را تلف میکنی»، در حالی که او مال اینجا است، پاره‌ی تنِ اینجا است، با رشد کشور، او رشد میکند؛ با رشد او، کشور رشد میکند؛ او وظیفه‌اش را انجام میدهد؛ این را از ماندن در اینجا مأیوس کنند و حالا به یک جلوه‌ای در خارج -یا پولی یا غیر پولی یا حتّی موهوم- او را جابه‌جا کنند که از این دانشگاه برود به جای دیگر؛ این هم از کارهایی است که الان دارد انجام میگیرد. وظیفه‌ی وزارت علوم و وزارت بهداشت است که از دانشگاه‌ها مراقبت کنند، پاکسازی کنند.»
02':17''
1505
0
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «یکی از کارهای بدشان دلّالیِ جابه‌جا کردن نخبه‌های کشور است که این کار هم دارد انجام میگیرد. نخبه را از ماندن در داخل دلسرد کنند که «چرا میمانی، بی‌خود خودت را معطّل میکنی، عمرت را تلف میکنی»، در حالی که او مال اینجا است، پاره‌ی تنِ اینجا است، با رشد کشور، او رشد میکند؛ با رشد او، کشور رشد میکند؛ او وظیفه‌اش را انجام میدهد؛ این را از ماندن در اینجا مأیوس کنند و حالا به یک جلوه‌ای در خارج -یا پولی یا غیر پولی یا حتّی موهوم- او را جابه‌جا کنند که از این دانشگاه برود به جای دیگر؛ این هم از کارهایی است که الان دارد انجام میگیرد. وظیفه‌ی وزارت علوم و وزارت بهداشت است که از دانشگاه‌ها مراقبت کنند، پاکسازی کنند.
02':17''
701
0
سخنرانی حجت الاسلام صدیقی با موضوع «گنجینه ای از علوم گوناگون»
02':34''
575
0
سخنرانی حجت الاسلام رفیعی با موضوع «ابزار کتابت و انتقال علوم از بدو اسلام»
02':22''
176
0
جایگاه برائت در مکتب اهل بیت(علیهم السّلام)، برگرفته از سخنان پژوهشگر مذهبی «محمدعلی موحدی»
04':09''
189
0
سخنرانی حجت الاسلام حیدری کاشانی با موضوع «طریق فراگیری علوم نادانسته» با تکیه بر کلام آیت الله بهجت
01':26''
380
0
بسیاری از خوانندگان حرفه ای از چگونگی فرایند تولید صدا در انسان ، ساختار حنجره و از این دست مباحث مربوط به علوم پزشکی و آناتومی اطلاعات لازم را میدانند. علت این مساله ، لزوم شناخت سیستمی است که با آن سرو کار دارند و میخواهند از آن استفاده نمایند. بنابراین دانستن مکانیزم تولید صوت در انسان و شناخت ماهیچه ها ، غضروف ها و سایر اعضای بدن انسان که در تولید صوت نقش اساسی دارند ضروریست. پس از این شناخت و با تکیه بر آن میتوان از علم آواسازی و تشدید صوت یا همان صداسازی و روش های آن بهره برد و پس از تمرین و تحقیق بیشتر و همچنین به کار بردن دانسته ها در عمل ،میتوان یک خواننده حرفه ای شد. تولید صوت یا صدا در انسان یکی از مکانیزم های بسیار پیچیده است. صوت در حنجره تولید می شود. صوت یا صدایی که در حنجره تولید می شود صدایی ضعیف، زمخت و ناخوشایند و در یک کلام خام است. این صدا پس از عبورو برخورد با فضای دهان و اندام های گفتاری دچار تغییراتی می شود که صدا را شنیدنی میکند. منظور از صدای شنیدنی صدای یک خواننده که برای مثال در کنسرت در حال آواز خوانی است نمی باشد، منظور صدایی است که از سایر انسان های اطرافمان در حین صحبت کردن و غیره می شنویم. مرحله ی اول تولید صوت ، دم می باشد. در این مرحله انسان از هوای اطراف خود برای تولید صوت استفاده میکند. (همانطور که میدانیم در فضای خلا ، در خارج از جو هیچ صدایی با گوش غیر مسلح قابل شنیدن نیست.) ، هوایی که در اطرافمان وجود دارد را تنفس میکنیم و عمل دم را انجام میدهیم . در مرحله ی بعد هوایی که در ریه های ما قرار دارد به صورت کنترل شده(بوسیله ی ماهیچه های بین دنده ای و ماهیچه ی دیافراگم) خارج می شود. همزمان با این عمل تارهای صوتی شروع به حرکت کردن و برخورد با یکدیگر میکنند. هوایی که از راه نای در حال خروج می باشد ، با حنجره و تارهای صوتی ، که در قسمت بالای نای قرار دارد (لازم است ساختار حنجره را به یاد آوریم) برخورد میکند و آن هوا حامل صوتی می شود که به صورت خام توسط حنجره ایجاد شده است و همچنان در حال خروج از راه مستقیم خود به سمت بیرون میباشد. در مرحله ی بعد این هوا با نرم کام ، سخت کام ، فضای سینونسی ، فضای دهان و به طورکلی سایر اندامهای گفتاری برخورد کرده و قابل شنیدن می شود ، پس از آن بسته به نوع برخوردی که با فضاهای گفتاری داشته و همچنین شکل و حال دهان و لب ها ، حالت فک و یا ... از بینی ، یا بین دندان ها و یا بین لب ها عبور میکند و خارج می شود . و در مرحله ی آخر به گوش شنونده می رسد. این بیان ساده فرآیند تولید صوت و صحبت کردن در انسان می باشد. حال باید بدانیم که خوانندگان چگونه از این دانش استفاده میکنند و به طور کلی چه میکنند. در صداسازی و فنون تربیت صدا ، اصلی ترین چیزی که یک خواننده می آموزد کنترل بر صداست. خواننده طی تمرینات وکالیز یا همان صداسازی می آموزد. در کدام دانگ صدای خود ، هوای حامل صوت را از کدام ناحیه ی تشدید کننده صوتی خارج نماید تا تقویت شود و به گوش شنونده برسد. یکی از تفاوت اصلی خواننده و غیر خواننده در این نکته مشخص می شود. البته خواننده بودن فقط این موضوع نیست و نکته های ریز و درست بسیار دیگری دارد. خواننده خوب ، تنفس صحیحی دارد ، از ماهیچه دیافراگم خود به درستی استفاده میکند ، حنجره ی سالمی دارد و پرده های صوتی را تمیز اجرا میکند از تشدید کننده های صوتی به خوبی استفاده میکند و احساس خوبی را به شنونده منتقل می نماید .
09':55''
252
0
استاد ستوده نیا در این برنامه درباره تجوید و اصطلاحات تجویدی توضیح می دهند. اگر کسی بخواهد قرآن را عربی بخواند باید با علم تجوید آشنا شود. تجوید، فن و مهارت تلاوت فصیح قرآن کریم است و مجموعه قواعدی است که بر قرائت فصیح قرآن حکم فرماست. علم تجوید از دانش هایی است که مخصوص قرائت قرآن بنا شده و می توانیم بگوییم از کهن ترین علوم اسلامی است. تجوید در لغت به معنای زیبا سازی یا نیکو گفتن است. دانش تجوید عبارت است از تلفظ حروف عربی از جایگاه خود و ... . در صوت برنامه در این باره بیشتر بشنوید .
10':37''
230
0
سخنرانی «علیرضا پناهیان» با موضوع «کنترل ذهن در مسیر تقرّب»؛ روز پنجم محرم 97: تمرکز و کنترل ذهن در علوم تجربی؛ تهران، حسینیه آیت الله حق‌شناس(ره)
47':30''
160
0
جلسه 121 از سلسله برنامه های کیمیای وصال، درس اخلاق حضرت "آیت الله محمد شجاعی"پیرامون«برخی احکام شرعی در حیطه عقل و علوم نظری قرار نمی گیرد و شعور و معرفتی بسیار بالاتر می طلبد تا حقایق آنها درک شود و برای رسیدن به ان مقام، مجاهدت علمی و عملی لازم است»
29':40''
216
0
موعظه ای زیبا از «حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان» پیرامون «طلبه ای مشتاق فراگیری درس فلسفه بود. استادی پیدا کرد که منظومه حاج ملا هادی سبزواری را درس بگوید. روز اول درس چنان مغرور شد که خودش رو جزء فلاسفه می پنداشت»
03':20''
154
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار اساتید دانشگاه‌ها ۱۳۹۳/۰۴/۱۱؛ «من اینجا در داخل پرانتز این را هم عرض بکنم که برخى از کسانى که جایگاهى براى حرف زدن دارند و تریبون دارند، در اصل مسئله‌ى پیشرفت علمى کشور تردید میکنند! ما این را مصلحت نمیدانیم؛ یعنى واقعاً از روى بى‌اطّلاعى است. یک وقتى یکى از مسئولین کشور درباره‌ى مسائل نظامى یک نظرى داده بود که خب مطابق واقع نبود»
45':16''
263
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر ۱۳۹۴/۰۷/۰۸؛ « امروز نظام جمهوری اسلامی ایران، هم به ابزارهای جنگِ سخت، هم به ابزارهای جنگِ نرم نیاز دارد. دنیای محکومِ قدرت شیاطین، دنیایی که در رأس آن کسانی قرار داشته باشند که برای آنها مادّیّات، شهوات، پول، امکانات مادّی اصل باشد، برای انسانهای خداجوی، دنیای خطیری است؛ باید خود را آماده نگه دارند، باید خود را مجهّز نگه دارند»
22':41''
226
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار اساتید دانشگاه‌ها ۱۳۹۴/۰۴/۱۳؛ «امروز ما در حدود هفتاد هزار عضو هیئت علمی در کشور داریم که این مایه‌ی افتخار است. من یادم است در سالهای اوّل انقلاب -در نیمه‌ی اوّل دهه‌ی ۶۰، شاید هم تا نیمه‌ی دوّم- تعداد اعضای هیئت علمی، حدود پنج هزار و شش هزار تخمین زده میشد. این عدد امروز به حدود هفتاد هزار رسیده؛ این مایه‌ی افتخار کشور و مایه‌ی افتخار انقلاب و مایه‌ی افتخار دانشگاه ما است.»
36':52''
202
0
کلیپ صوتی شنیدنی از مرحوم آیت الله شیخ احمد"سیبویه":«سه تا پدر داریم. پدر صلبی، معلم و استاد که به ما درس دین و علوم الهی درس می دهد هم پدر ماست. و دیگری پدر همسر»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
00':51''
513
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در دیدار دست‌اندرکاران اولین کنگره بین‌المللی قرآن و علوم انسانی ۱۳۹۶/۰۳/۰۱؛ «امروز در دنیای اسلام هم در این زمینه‌ها متفکّرینی دارند کار میکنند؛ در دنیای عرب مثلاً کسانی هستند که دارند کار میکنند، در شبه قارّه -در هندوستان- فضلائی هستند که دارند در این زمینه‌ها کار میکنند، از اینها غفلت نشود. حالا خوشبختانه کنگره‌ی شما بین‌المللی است و این کاری هم که از شما برمی‌آید»
11':57''
285
0
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت خامنه ای در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی ۱۳۹۶/۰۶/۲؛ «من میخواهم به شما بچّه‌های عزیزم، جوانهای عزیزم بگویم شما تنها سازمانی هستید که در سرتاسر کشور در مقابل چشم مردم حضور دارید. خدمت شما را، تلاش شما را، فداکاری شما را مردم می‌بینند؛ در شهرها، در روستاها، در جادّه‌ها، در مرزها، در پایانه‌های مسافری، در کوه‌ها و دشتها، در مناطق خطرناک، در همه‌جا؛ در همه‌ی فصول سال، نیروی انتظامی جلو چشم مردم است. ما هیچ سازمانی را نداریم که این‌طور در یک پهنه‌ی با این وسعت، همیشه در مقابل چشم مردم باشد»
28':12''
318
1
0
روضه «منم که زنده نمودم خدا پرستی / را منم که شیخ و مرادم تمام هستی را / منم که زنده نمودم علوم قرآن را / کشانده امبه تماشا بهشت ایمان را» با صدای «محمود کریمی» به مناسبت شهادت امام محمد باقر علیه السلام [سال 1396] [روضه]
15':38''
4520
1
0
حکایتی آموزنده و موعظه ای شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین استاد «شیخ علی فروغی» به زبان آذری :«خواجه نصیر الدین طوسی صاحب اين همه كتاب در حكمت، فلسفه، عرفان، رياضيات، فقه و اصول، علوم غريبه، معماري و مهندسي و بناكننده رصدخانه مراغه و صاحب زيج ايلخاني و استاد بشر و استاد كلّ في الكل در پيشگاه امام هفتم وصيت مي كند روي قبرش بنويسند (وَ كَلبُهُم بَاسِطٌ ذِرَاعَيهِ بِالوَصِيد)»
02':02''
571
0
پنجمین قسمت سخنرانی شیخ حسین انصاریان در دهه دوم محرم 1394_ خوی آرامگاه شیخ نوایی: وقتی که عقل انسان از معارف و علوم ربانی سیراب شد به قلب این اثر را می‌گذارد که عقربه دل را از هر بتی، مالی، مردی، زنی، ثروتی، صندلی، جهتش را تغییر می‌دهد سمت خدا، یعنی دل می‌شود خدانما. ابوذر چطوری خدانما شد دلش؟ میثم دلش چطوری خدانما شد، اینها چرا قلبشان عقربه‌اش به طرف بت جاندار و بی‌جان زمان نرفت؟ چرا به طرف پول نرفت؟ چرا به طرف شهوات نرفت، چرا همه جا گفتند خدا، چرا؟
01:09':30''
396
-1
0
نامه پانزدهم از کتاب گویای «آینه جمال؛ مجموعه نامه های عرفانی امام خمینی»؛ مقدمه خانم دکتر طباطبایی؛ ناشر: موسسه نشر آثار امام خمینی (ره)؛ گویا شده در موسسه معارف امام رضا (ع) با همکاری موسسه نشر آثار امام خمینی (ره)؛ گوینده: عباس سلیمی «نامه عرفانی به سید احمد خمینی: این وصیتی است از پیری درمانده که در تمام دوره عمر قریب به نودساله اش در غرقاب ضلالت و سکر طبیعت به سر برده و اکنون ارذل العمر را به سوی قعر جهنم می پیماید و امیدی به نجات خود ندارد ولی از روح الله و رحمته مایوس نیست و امیدی جز او ندارد و آن چنان در پیچ و خم علوم رسمی - که سر به سر قیل است و قال - خود را عاجز می داند که جز خدای تبارک و تعالی نتواند احصای معاصی او کند»
24':08''
593
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا ائمه معصومین(علیهم السلام) علاوه بر علوم وحیانی و دینی، از علوم تجربی و روز هم اطلاع داشته اند؟»منبع: رادیو سراسری معارف
13':40''
304
0
سینه زنی (سنگین) شهادت امام محمد باقر (ع) «باقر علوم عالم عالم آل پیمبر، غربت و مظلومیت رو برده ارث از بابا حیدر» با نوای «سید مهدی میرداماد» (3:53)
03':53''
601
-1
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «امام محمد باقر(علیه السلام) کدام علم را شکافته اند؟ لطفا برای قانع نمودن منکرین این اعتقادات چه منبعی را معرفی می فرمایید؟»منبع: رادیو سراسری معارف
09':57''
273
0
سخنان دکتر «احمد اسماعيل زاده» (دکترای تغذيه و عضو هيئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران) پیرامون «كربوهيدرات ها مهمترين بخش توليدكننده انرژی در رژيم غذايی روزانه ما هستند و همه ما برای زنده ماندن و شرايط مناسب بدنی به كربوهيدرات نياز داريم» منبع: رادیو سلامت
25':38''
625
1
0
سخنان دکتر «حسين مرادی دهنوی» ( رئيس دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی قم) پیرامون «ننوشيدن آب، نوشابه و چای هنگام و بعد از غذا خوردن از جمله نکات مهم در امر تغذيه صحيح هستند که هر فردی بايد به آنها توجه کند...» منبع: رادیو معارف
12':27''
603
0
سخنان دکتر «حسين مرادی دهنوی» ( رئيس دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی قم) پیرامون «پرخوری از آن دست مشکلاتی است که در سراسر دنیا میلیون ها نفر با آن مشکل دارند و به نوعی بی آنکه فرد احساس گرسنگی کند به سراغ خوردن می رود و در صدد است تا شکم خود را پر کند...» منبع: رادیو معارف
10':28''
724
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «خواندن اذکار و اوراد به تعداد خاص چه مدرکی دارد؟»منبع: رادیو معارف
05':47''
714
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا علوم غریبه یا علم اعداد در زندگی انسان تأثیر دارند؟ و توصیه اسلام درباره این علوم چیست؟»منبع: رادیو معارف
05':03''
15286
0
پاسخ «حجت الاسلام محمد حسین شریفی» به این پرسش که «خانم مؤمنه ای می خواهد وصیت کند که بعد از مرگش بدن وی را در دانشگاه علوم پزشکی تشریح کنند، آیا چنین کاری جایز است؟»؛ منبع: رادیو سراسری معارف
00':59''
610
0
سخنان غذایی دکتر «میر غضنفری» پیرامون «هر کدام از اعضای بدن نیز مزاج خاصی برای خود در طب سنتی دارد که به عنوان علوم پایه طب سنتی می باشند و باید در سلامت بدن هم مورد توجه شود» منبع: رادیو سراسری معارف
13':37''
755
0
خاطر نشان کردن آیت الله فاطمی نیا در مورد این مطلب که دین هم مانند سایر علوم متخصص می خواهد و هر فردی نمی تواند به راحتی در مورد آن اظهار نظر کند
02':40''
1597
3
0
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده‌ی معظم کل قوا صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم دانش‌آموختگی، تحلیف و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی رحمه‌الله نوشهر حضور یافتند. در این مراسم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به حادثه‌ی تأسف‌بار و خونین منا، آن را به‌دلیل جان باختن هزاران نفر از حجاج به‌ویژه صدها نفر از حجاج ایرانی، عزا و مصیبتی واقعی برای ملت ایران خواندند و با اشاره به لزوم تشکیل کمیته‌ی حقیقت‌یاب با حضور کشورهای اسلامی و از جمله ایران، گفتند: دولت عربستان در انتقال ابدان مطهر جان‌باختگان به وظایف خود عمل نمی‌کند و جمهوری اسلامی ایران نیز تاکنون با خویشتن‌داری و ادب اسلامی، حرمت برادری را در دنیای اسلام نگه داشته است، اما این را بدانند که اندک بی‌احترامی به ده‌ها هزار نفر از حجاج ایرانی در مکه و مدینه و عمل نکردن به وظایف برای انتقال ابدان مطهر، عکس‌العمل سخت و خشن ایران را در پی خواهد داشت. (۱۳۹۴/۰۷/۰۸)
22':41''
682
1
0
حضرت «آیت‌الله خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب در دیدار بیش از هزار نفر از استادان و اعضای هیأت‌های علمی دانشگاه‌های سراسر کشور پس از شنیدن دیدگاه‌ها و پیشنهادات شماری از اساتید دستیابی ایران به رتبه‌ی ۱۶علمی جهان را نتیجه‌ی تلاش‌های بی‌وقفه‌ی ۱۰، ۱۵سال اخیر در دانشگاه‌ها و مراکز علمی خواندند و افزودند: شتاب علمی شوق‌برانگیزی که این افتخار را نصیب ایران کرد، امروز کم شده است و مسئولان باید همّت مضاعف کنند که حرکت پیشرفت علمی از دور نیفتد و متناسب با نیاز کشور شتاب گیرد... محیط دانشگاه باید محیط فهم سیاسی، آگاهی و دانش سیاسی باشد اما سیاسی‌کاری و حاشیه‌پردازی به کار اصلی دانشگاه‌ها یعنی تلاش و پیشرفت علمی ضربه‌ی جدی می‌زند...» 13تیر94
36':53''
392
0
صحبت های حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «وادار كردن زير دستان به گناه؛ خلوت كردن با نا محرمان، بستر گناه؛ هجرت از محيط گناه؛ نقش والدين در سلامت روحی فرزند؛ نياز جامعه به طلاب علوم دينی؛ دوری از طرد و ملامت گنهكار؛ ايجاد زمينه برای بازگشت خطاكار؛ انتقاد از كار زشت، نه خلافكار»
27':17''
496
0
صحبت های حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «كسب علم، وظيفه مردان و زنان مسلمان؛ زكات علم، نشر و آموزش و گسترش آن؛ اخلاص در تحصيل و تدريس علم؛ تحصيل علم، حتي از كافر؛ رعايت الويت در فراگيري علوم؛ گشودن راه‌های تحقيق برای رسيدن به معرفت و هدايت؛ دوری از مدرك گرايی و فخر فروشی »
21':47''
608
1
0
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «ارزش علم و دانش در اسلام و نیاز به فراگیری علوم مورد نیاز فرد و جامعه با هدفی فراتر از دنیای مادی و اشاره به رعایت حال مخاطب در آموزش»
21':59''
1123
0
امام خامنه ای در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کردند: «من برای این دانشگاه احترام زیادی قائلم. سابق هم به این دانشگاه زیاد رفت و آمد کرده‌ام. این‌جا در واقع مادر دانشگاههای صنعتی کشور است...علوم انسانی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم اقتصادی و مسائل گوناگونی که برای اداره یک جامعه و یک کشور به صورت علمی لازم است، به نو آوری و نو اندیشی علمی - یعنی اجتهاد - احتیاج دارد...» 09/اسفند/1379(114:10)
01:54':11''
655
0
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار علما و روحانیون کرمان‌ بیان کردند: «در بین طلاب علوم دینی، خیلی کمیاب است که کسی با صدای خوش، قرآنِ صحیح بخواند...امروز حوزه‌های علمیه وظیفه‌ی هدایت قشرهای گوناگون را در سطوح مختلف بر عهده دارند...» 11/اردیبهشت/1384(38:05)
38':05''
301
0
رهبر انقلاب اسلامی در هفدهمین دوره‌ی دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی بیان کردند: «خداوند در قرآن کریم - «و امنهم من خوف» - یکی از بزرگترین نعمتهای خود را نعمت امنیت به شمار میآورد و آن را به رخ آن مردمی که مخاطب این معنا بودند، میکشد...بحمداللَّه به برکت مواضع انقلاب، ملت ما به دست آورده - در سطح منطقه و در سطح جهانی - به احساس امنیت عمومی در جامعه نیازمندیم...» 16/آذر/1386(14:00)
14':00''
257
-1
0
رهبر انقلاب اسلامی در دانشکده علوم دریایی نوشهر بیان کردند: «ارتش جمهوری اسلامی یكی از پایه‌های مستحكم اقتدار كشور است...اصلى‌ترين عنصر اقتدار معنوى ايمان است...ملت‌هاى مؤمن اگر تلاش كنند آينده جهان را در اختيار خواهند داشت...» 14/مهر/1388(25:30)
25':30''
194
0
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان بیان کردند: «بایستی در علوم انسانی اجتهاد كنیم...از ابتذال در كارهای فرهنگی و هنری جلوگیری كنید...ملت ایران پای حرفش ایستاد...نسل جدید باید برای تصدی مسئولیت صلاحیت كسب كند...لازمه افشاگری اثبات جرم و ایجاب یك مصلحت بزرگ است.» 19/مرداد/1390(70:59)
01:10':59''
888
0
رهبر انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم انتظامی بیان کردند: «مردم باید هم اقتدار نیروی انتظامی را احساس كنند هم رأفت آن را...فراهم كنندگان امنیت در واقع مجاهدان فی سبیل الله هستند.» 29/شهریور/1390(11:56)
11':56''
1531
0
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان و برگزیدگان علمی بیان کردند: «ایرادها در صحت راه مرددمان نكند...اشرافیت فرهنگی اگر یك فرآیند تربیتی بشود تأثیرات بدی خواهد داشت...حضور جوان‌ها در همه‌ی بخش‌های گوناگون مثبت نیست...علوم انسانی روح دانش است...انقلاب ما را به خود آورد و باعث پیشرفت ما شد.» 13/مهر/1390(36:51)
36':51''
352
0
بخش نهم كتاب صوتی «جهاد اکبر امام خمینی(ره)»؛ نویسنده: امام روح الله خمینی؛ «حوزه های علمیه همزمان با فراگرفتن مسائل علمی به تعلیم و تعلّم علوم معنوی نیازمند است. راهنمای اخلاق و مربّی قوای روحانی و مجالس پند و موعظه لازم دارد» گوینده: «عباس سلیمی»؛ تولید شده در «مؤسسه معارف اسلامی امام رضا (علیه السلام) (2:00)
02':00''
677
0
بیانات رهبر انقلاب در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر: «رویارویی مستكبران با اسلام، بدون شك با پیروزی اسلام به پایان خواهد رسید...امروز همه در كشور ما به فكر ایجاد راه‌های ابتكاری هستند.» 27/شهریور/1391(15:28)
15':28''
138
0
سخنان دکتر «محمدرضا محتشمی» جامعه شناس و حجت الاسلام «روح الله شاه محمدی»؛ کارشناس مذهبی پیرامون، «اساس وجودی علم رمل، علت پناه بردن افراد به علوم غریبه و فال های مختلف، تزلزل شخصیتی در افرادی که پناه به رمالی میبرند و حرمت درآمد و روی آوری به این کار»؛ تهیه کننده اینترنتی: «مریم حسینی»؛ سردبیر: «مریم حسینی»؛ منبع: ايران صدا (04:30)
04':30''
2063
0
بخش بیست و دوم از کتاب صوتی «فوق طبیعت»؛ نویسنده: «لیال واتسون»؛ مترجم: «احمد ارژمند» و «شهریار بحرانی»؛ گوینده: «نادر ملک زاده»؛ پیرامون، «حرکت اشیاء توسط نیروی ذهنی، آزمایش های علوم خفیه،نقش اراده در کنترل اشیاء و...» (12:05)
12':05''
1784
0
بخش بیست و هشتم از کتاب صوتی «فوق طبیعت»؛ نویسنده: «لیال واتسون»؛ مترجم: «احمد ارژمند» و «شهریار بحرانی»؛ گوینده: «نادر ملک زاده»؛ پیرامون، «عکس برداری از روح در گذشته،کاوش علمی راجع به تصاویر ذهنی، اندیشه نگاری،تصاویر ذهنی از اشیاء و...» (19:03)
19':03''
2220
0