نبوت

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت
آلبــــوم
تک فایــــل
ویدئوهــــا
تعداد نتایج : 141
نواهنگ زیبا از سخنان «حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی» درباره «شخصیت کلیدی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در خلقت و هدایت انسانها)(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)
04':06''
255
0
سخنرانی آیت الله «محمد تقی مصباح یزدی» در شرح خطبه فدکیه حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) جلسه 29 :«در خطبه فدکیه، بعد از شهادت به توحید، شهادت به رسالت انبیاء مخصوصا نبی مکرم اسلام(ص) شده است و تفسیر عمیقی از مفهوم نبوت و رسالت در این باره شده است. خدای متعال قبل از بعثت پیامبر اکرم(ص)، او را اختیار کرده بود. این اختیار به قبل از خلقت آسمانها و زمین بر می گردد»
26':56''
317
0
جلسه 28 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 14 دی ماه سال 92 :« در این جلسه بحث انجام شده در مورد این است که همه نعمت هایی که به ما عطا شده از فضل الهی است نه این که ما مستحق بوده ایم و پیامبر مبدأ این فضل هستند. مقام پیامبر آن قدر عظیم است که ایشان حتی نسبت به انبیای گذشته در روز قیامت شهادت می دهند. ماهم اگر می خواهیم از این نعمت نبی اکرم بهره ببریم باید به دستورات ایشان عمل کنیم.»
49':23''
108
0
جلسه 29 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 21 دی ماه سال 92 :«در این جلسه بحث ایشان در ادامه بحث جلسه گذشته به مقامات رسول الله(ص) اشاره کرده و اینکه ایشان فضل و نعمت واقعی خدا بر بندگان است را توضیح می دهند و چند آیاتی که بر این معنا اشاره دارد را بحث کرده و بعد به این می پردازند که این نعمت بودن ایشان برای ما چیست و چه تحلیلی دارد. که برای بندگی و تقرب و اینکه هم زندگی انسان تبدیل به بندگی و قرب شود صراط مستقیم و بیوت نوری وجود دارد که بندگی با آنها محق می شود و این نیست مگر راه رسول و خانه های آنها.»
49':38''
137
0
جلسه 32 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 12 بهمن ماه سال 92 :« در این جلسه بحث ایشان در مورد فضایل نبی اکرم(ص) است و در اینجا بیان شد که با آمدن پیامبر حجت بر همه تمام شد وحجت خدا نبی اکرم(ص) هستند. ایشان در مقام بندگی بر همه سبقت گرفته اند مقام ایشان آن قدر عظیم بود که حتی جبرئیل هم نمی توانست در آن قدم بگذارد. ما نباید مقام ایشان را در حد بشری مانند خود بدانیم چون اگر چنین فرضی کنیم از وجود پیامبر(ص) بهره ای نمی بریم. خداوند ملائکه را با کبریاء و عزت خود امتحان می کند و این کار از طریق بندگی است و وسیله آن خضوع در مقابل رسول خداست.»
46':44''
210
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «آیا معجزات باعث از بین رفتن نظم در دنیا نمی شوند؟» منبع: رادیو سراسری معارف
04':28''
1051
0
جلسه 42 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 23 فروردین ماه سال 93 :«مقام بسم الله، مقام توحيد ناب و توحيد خالص است، كه انسان در همه عالم جز استعانت از حضرت حق نمي جويد و همه وسايل را وسايط مي بيند و براي آنها اصالتي قائل نيست. در ادامه جمله بسم الله دو صفت رحمان و رحیم هم بیان شده، که رحمان یعنی آن رحمت خدا که حتی شامل کافر هم می شود و منظور از رحیم آن رحمتی است که فقط مخصوص مومنین است. حال اگر انسان تلاش کرد و به مقام بسم الله رسید، در واقع به مقام خلت که مقام بسیار والایی است دست یافته است.»
50':24''
482
0
جلسه 43 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 30 فروردین ماه سال 93 :«در این جلسه بحث در مورد سالگرد میلاد حضرت زهرا (س) است و اینکه این میلادها و اعیاد یک تجلی است که با تکرار آن راه به سوی آن حضرت گشوده می شود. حضرت زهرا هم حلقه اتصال ما به رحمت الهی هستند. اگر کسی به این حلقه اتصال پیدا کند و محبت ایشان در دلش باشد این رشته محبت او را به محبت الهی گره می زند و وقتی این اتصال شدید شد فانی در او می شود و هر کجا می نگرد حضور و رحمت خدا را احساس می کند.»
55':53''
1038
0
جلسه 44 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 6 اردیبهشت سال 93 :«در این جلسه بحث در ادامه مقام «بسم الله الرحمن الرحیم» است و اینکه وقتی در آغاز کار بسم الله گفته شود به معنی این است که فقط از خدا استعانت می جوید چون تکیه کردن به غیر خدا شرک است. اینکه بعضی استعانت جستن از ائمه را شرک می دانند به خاطر این است که آنها اسباب را واسطه فیض نمی دانند. خداوند همه موجودات را مضطر آفرید وبه خاطر رفع اضطرارشان باید از اسباب کمک بگیرند مثل تشنگی که برای رفع آن باید آب خورد. اگر بگوییم شرک است همین آب خوردن هم شرک می شود. بنابراین ما توسل به ائمه (ع) را عین توحید می دانیم چون راه رسیدن به خدا ائمه (ع) هستند.»
47':31''
437
0
جلسه 45 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 13 اردیبهشت سال 93:«در این جلسه بحث در مورد ویژگی زیارت جامعه کبیره است که این زیارت از امام هادی (ع) است و مورد تأیید امام زمان (ع) هم قرار گرفته است. این زیارت شامل یک دوره کامل معارف اهل بیت است و تجدید عهد با امام است. تجدید عهد با امام یعنی اینکه ما همیشه وهمه حال با امام هستیم. معیت با امام هم در ظاهر است هم در باطن که اگر این معیت باشد برای انسان طهارت روح حاصل می شود.»
49':13''
610
1
0
جلسه 46 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 20 اردیبهشت سال 93 :«ادامه مباحث تفسیر بسم الله و اسماء الحسنی الهی به این اشاره می شود که اهل بیت و اولیاء خدا، اسماء الحسنی هستند و البته این ما را به تفکر شرک نمی رساند بلکه خروج از این چاچوب شرک و الحاد در اسماء است. در این جلسه آنچه بیشتر مورد بررسی قرار می گیرد تحلیل رابطه ائمه و اسماء الحسنی است و توجه به توحید و پرستش خداوند در فضای این اندیشه به چه نحو خواهد بود.»
50':56''
466
0
جلسه 47 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 3 خرداد 93 :«در این جلسه ابتدا در مورد جمع بندی بسم الله و مقام استعانت از خداوند متعال است. در ادامه ایشان به ارتباط بین بسم الله الرحمن الرحیم قرآن با کل کتاب و نیز ارتباط بسم الله هر سوره با آن سوره می پردازند. و بعد ایشان وارد تفسیر سوره مبارکه کافرون شده و در ابتدا روایات فضیلت این سوره را مروری می کنند و بعد فضای کلی سوره را ترسیم می کنند که مسئله بر سر عبودیت و پرستش بوده و آنچه رسول الله بر آن ایستادگی و صف کشی کرده اند توحید و شرک می باشد.»
45':28''
408
0
جلسه 48 فتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 10 خرداد 93 :«ادامه مباحث تفسیری سوره مبارکه کافرون به این می پردازند که صف بندی که در سوره بیان شده است چه شئونی دارد و به بیان موضوع درگیری حضرت و مسئله پرستش و دین می پردازند و وسعت این درگیری و جایگاه تمدن ها در این فضا را تشریح می کنند. در همین راستا ایشان به مسئله دین حداکثری پرداخته و بیان می کنند که درگیری حضرت در چه وسعتی و با چه کسانی خواهد بود و مصالحه و سازش در این فضا جایی ندارد. »
48':29''
372
0
جلسه 49 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 17 خرداد 93 : «نبی اکرم پرچمدار توحید و کافران و مشرکان هم پرچمدار کفر هستند. در ادامه ایشان به بیان فضائل ماه شعبان و آمادگی برای ورود به ماه مبارک رمضان پرداختند. رجبیون حقیقتاً آن كسانی هستند كه در ماه رجب نسیمی از ولایت امیرالمؤمنین به آنها وزیده است. در شب نیمه شعبان نسیمی از ناحیه حضرت می وزد. اگر كسی نیمه شعبان توانست خودش را به آن نسیم برساند، خودش را زنده كرده است. این همان احیا است. این بیداری مقدمه همان احیا و زنده شدن و به حیات طیبه رسیدن است؛ نسیم حیات طیبه می وزد و دیگر روزی كه همه می میرند، او زنده است...»
46':47''
457
0
جلسه 50 گفتگوی جناب حجت الاسلام و المسلمین میرباقری در برنامه سمت خدا می باشد که در تاریخ 24 خرداد 93 :«همه انبیاء و اولیای خدا و وجود مقدس نبی اكرم در طول تاریخ از منتظرین این واقعه هستند. انتظار یك مكتب هست. در تحلیل این مكتب باید گفت که یك رویكرد به زندگی است كه همه زندگی فردی و اجتماعی انسان را تحت تأثیر قرار می دهد امام عصر همان كلمه غیب الهی و آن حجت غیب الهی هست كه با آن حجت تمام حقایق تمام می شود و كار به نتیجه می رسد و حجت بر تمام تاریخ تمام می شود.»
49':45''
568
0
جلسه 51 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 31 خرداد 93 :«تنها راه نجات ما از طوفانها و امواج متلاطم دریای ظلمت و دستگاه باطل، دستگیری جناب رسول الله و اهل بیت ایشان از ماست و الا هیچ مومنی بدون ورود به کهف حصین رسول اکرم و اهل بیت ایشان نمیتواند در برابر وسوسه های شیطان مقاومت کند. در ادامه جلسه هم ایشان با توجه به حدیثی از امام رضا(ع) به آداب پایانی ماه شعبان و آمادگی برای درک رمضان اشاراتی دارند.»
48':31''
311
0
جلسه 52 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 14 تیر 93 :«
50':09''
345
0
جلسه 53 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 21 تیر 93:«مراد از عصر دوران هاي زندگي اجتماعي بشر است كه خداي متعال به اين ادوار سوگند ياد مي كند و در اين زمان ها و دوران ها انسان در خسارت است. تنها يك دسته هستند كه در اين فرصت بهره بردند؛ کسانی که ایمان بالله داشته باشند. ایمانی که منتهی به عمل صالح شود. تواصي بالحق ذيل عمل صالح است. تواصي بالصبر هم ذيل تواصي بالحق است...»
51':14''
231
0
جلسه 54 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 4 مردادماه 93 :«فضای خسران ها و از دست رفتن سرمایه های انسان چیست و بازارها و دعوت های پیش روی انسان چگونه باید دقت شود تا معامله انسان در دنیا ربح و سود باشد و نه خسران و زیان ها. در مباحث پایانی هم به تناسب پایان ایام ماه مبارک رمضان به دقت هایی اشاره می کنند که باید با خود همراه کنیم – از حمد و شکر و استغفار و رویت تقصیرهای خود و تمسک به فضل خدا – تا با رویت فضل خدا و کوتاهی خودمان، زمینه بهره های بیشتر بشود.»
52':31''
184
0
جلسه 55 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 11 مردادماه 93:«عصر انبیاء پرتو عصر نبی اکرم است و این عصری است که همه تاریخ را می پوشاند تا زمانی که به عصر ظهور می رسد. عصر ظهور نیز پرتویی از عصر نبی اکرم است. عصر ظلمت نیز در مقابل عصر نور است و حجاب این عصر می شود. خداوند به همین عصر پیامبر قسم می خورد. بنابراین وقتی خداوند چنین سرمایه های بی نهایت و چنین پیامبری قرار داده است، همه انسان ها خاسرند، مگر آن که به عصر انبیاء و عالم ملائکه و نور وارد شوند. »
52':25''
278
0
جلسه 56 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 18 مردادماه 93:«اگر کسی وارد فضای ولایت نبی اکرم و اهل بیت نشد، هر عملی بکند عمل صالح نیست. شریعت تا در محیط ولایت نبی اکرم واقع نشود عمل صالح نیست البته اگر کسی بگوید ایمان دارم و دیگر شریعت لازم نیست این هم اشتباه است. سوره‌ی تکاثر ادامه‌ی همین مسئله است. خدای متعال می‌فرماید: تکاثر شما را از هدف غافل کرده.»
48':52''
244
0
جلسه 57 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 1 شهریورماه 93 :«زیارت قبور را دو نوع معنا کرده اند؛ یکی این که به شمردن تعداد مردگانشان می پرداختند و به این وسیله تفاخر می کردند. و معنای دیگر این است که شما در اثر تکاثر غافل شدید تا هنگام مرگتان رسید. نعمت نیز دو گونه معنا می شود یکی به معنای امکانات دنیوی است و دیگری نعمت ولایت است. مسئولیت ما در مقابل این نعمت ها این است که از آن ها استفاده کنیم. استفاده به این معناست که آن ها را در مسیر تقرب به کار بگیریم.»
50':23''
302
0
جلسه 58 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 8 شهریورماه 93 :«محور سوره تکاثر بحث از نعیم و مسئولیت ما در مقابل این نعیم است و در نقطه‌ی مقابلش تکاثری است که موجب غفلت ما از بهره برداری از این نعمت می‌شود. درباره سؤال از نعمت که در سوره آمده تفاسیر متعددی است که باهم منافاتی ندارد و جمع آن ها به این صورت است که خداوند متعال در قیامت در عین اینکه از همه چیز از ما سؤال می کند تنها یک سؤال می پرسد، اگر جواب ما درست بود کار ما هم درست می شود وگرنه ما به خاطر تک تک کارهایمان در دنیا مورد بازخواست قرار می گیریم. آن سوالاساسی، نعمت ولایت است»
46':11''
289
2
0
جلسه 59 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 15 شهریورماه 93:«سوره تکاثر می خواهد بفرماید که نعیمی وجود دارد که شما در این فرصت باید از آن استفاده می کردید و از جهنم رها می شدید ولی شما به تکاثر مشغول شدید و این تکاثر موجب غفلت از نعمت ولایت شد که نتیجه این غفلت وادی جهنم است.»
47':47''
395
0
جلسه 60 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 22 شهریورماه 93 :«هَمز و لَمز ناشی از نوعی بریدگی در ارتباطات اجتماعی است و ریشه اش در تکبر باطنی و استکبار و اتکا به امکانات مادی است. وقتی این روابط بریده شد و شما ارتباطات را با تکیه بر اموال و تکبر بریدید، خود این عاملِ عذابِ از درون می شود، البته این به معنی نفی عذاب آخرتی نیست.»
49':11''
352
0
جلسه 61 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 29 شهریورماه 93:«در سوره همزه، فضای همز و لمز نسبت به دین و انبیا را به تصویر می کشد، در این فضا فراعنه با تکیه بر بت و امکانات یک فضای فرهنگی درست می کنند که ستونش ارزش های مادی است و پرچمدارانش نیز اولیای طاغوت هستند و در ادامه این فضای تحقیر و فشاری که وارد می شود را بیان می کنند و نوع برخورد خداوند هم با آنها اشاره می شود.»
45':44''
176
1
0
جلسه 62 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 5 مهرماه 93 :« انسان هماز، اول مناسک را بد می بیند و بعد کارش به جایی می رسد که نسبت به اولیاء دین بدبین می شود و این بدبینی یعنی آخر کار؛ چون خداوند متعال همه گناهان را می بخشد اما یأس و بدبینی به درگاه خودش را خیر و شیطان هم تنها هدفش همین است.»
41':01''
254
0
جلسه 63 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 12 مهرماه 93 :« عرفه از نظر زمانی یک زمان بسیار فوق العاده است. دو نقطه هم وجود دارد که فیض خاص در آن جاری است؛ یکی صحرای عرفات است. اولین جایی که وقوف واجب است، عرفات است که از ظهر عرفه تا غروب است. معرفت الله این جا حاصل می شود. موطن دومی هم هست که آن موطن در روایات بیشتر به آن اهمیت داده شده و آن کربلاست. خدای متعال قبل از اهل عرفات برای زوار قبر امام حسین تجلی می کند.»
45':21''
736
0
جلسه 64 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 19 مهرماه 93 :«هر پیغمبری به اندازه خودش ولایت را در عالم بسط داد ولی هنوز این حقیقت در پرده غیب بود. آن کسی که در غدیر مأمور شد به اذن الله پرده از این سر الهی بر دارد تا این سرّ آرام آرام در عالم ما مکشوف شود و حقایق باطنی ولایت ظاهر شود نبی اکرم بود. حضرت در خطبه غدیر از توحید شروع می کنند. بعد فضیلت های حضرت امیر را می گویند و دست ایشان را به عنوان ولی بعد از خود بالا می برند و صحبت از حضرت مهدی کردند که این ولایت به ایشان ختم می شود.»
45':30''
391
0
جلسه 65 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 26 مهرماه سال 93 :«مام علی و اهل بیت علیهم السلام همانطور که در این دنیا راه هدایت و دستگیر انسانها هستند در آخرت و در بهشت نیز از مقامات وجودی خودشان بدون هیچ چشم داشتی به مومنین عطا می کنند. مقاماتی که در سوره بیان شده مخصوص عبادالله، یعنی اهل بیت است که البته به واسطه اهل بیت به مومنین نیز داده خواهد شد. در فراز پایانی سوره خداوند به پیامبر دستواتی را می دهد و از او می خواهد که در امر وصایت امیرالمومنین ثابت قدم باشد. شاکرین و ابرار وارد وادی رحمت الهی می شوند و آنها که وارد نمی شوند ظالمین به موضوع ولایت می باشند...»
45':14''
236
0
جلسه 66 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 3 آبان ماه سال 93:« بکاء بر سیدالشهدا باعث تقرب به خدای متعال می شود تا این اندازه که حتی پیامبران اولی العزم نیز پس از گذراندن ابتلائاتشان، فقط با مرور بر واقعه کربلا و گریه بر اباعبدالله به آن مقام قرب خاص می رسیدند. گریه نبی اکرم بر سیدالشهدا نیز برای دستگیری و شفاعت از امت است. دو خاصیت و نتیجه گریه بر حضرت حیات قلب و طهارت نفس است...»
47':23''
586
2
0
جلسه 67 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 10 آبان ماه سال 93 :«هر وقت یاد امام حسین افتادی لااقل این حسرت و طلب در دلت باشد: ای کاش با شهدای شما بودیم. آخرین و مهمترین دستور حضرت هم این است که اگر دوست می داری در معیت ما در درجات عالی بهشت باشی (همه بهشت درجات عالی است) اما اگر می خواهی در درجات عالی بهشت همراه ما باشی، حزن ات با حزن ما باشد و برای شادی ما شاد باش و علیک بولایتنا...»
47':19''
190
0
جلسه 68 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 17 آبان ماه سال 93 :«خوشی ها و ناخوشیهای ظاهری هر دو ابتلائات الهی و پنجره ای به سوی توحید هستند. اگر نگاه مادی باشد نعمتها و خوشیها به عنوان کرامت و سختی ها به عنوان تحقیر قلمداد می شود. اما در نگاه الهی و توحیدی برای انسان مومن هر دو راهی به عالم غیب و دریافت از توحید می باشد. سوره فجر که به سورة الحسین مشهور می باشد، سرانجام دیدگاه مادی را گرفتاری در کمین الهی و عذاب اخروی و نیز سرانجام دیدگاه توحیدی را دخول در بهشت جاودانه الهی و رسیدن به مقام نفس مطمئنه شمرده است...»
48':57''
127
0
جلسه 69 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 24 آبان ماه سال 93 :«سوره فجر در واقع بشارت به شفاعت سیدالشهدا است که ایشان همه نفوس مومن را به مقام اطمینان می رسانند و با اطمینان از سختی ها و فتنه ها عبورشان می دهند. شیطان می خواهد طوفان به پا کند مومن نتواند سالم عبور کند؛ سیدالشهدا با عاشورا محور نفوس مطمئنه شدند و همه مومنین را با آرامش از دنیا می برند. خودشان وسط آتش فرعون رفتند و این آتش را خاموش کردند که امت در چتر حمایت ایشان راحت از این جهنم عبور بکند...L
49':37''
414
0
جلسه 70 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 1 آذرماه سال 93 :«این که بگوییم حضرت کشته شده اند که گناهان ما پاک شود درست است اما اگر گفته شود حضرت به شهادت رسیدند که ما معصیت بکنیم اشتباه است. حضرت با شهادت بدنبال ارتقاء وجدانی تاریخی بشر بودند که جز با این شهادت و اشک واقع نمی شد.»
48':37''
315
0
جلسه 71 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 8 آذرماه سال 93 :«دنیا پر از رنج است و راه تحمل آن شرح صدر است. انسان اگر بزرگ شد رنج ها کوچک می شود، این بزرگ شدن با رفعت ذکر امکان پذیر است و رفعت ذکر هم به این است که انسان بفهمد این دنیا راه است، مقصد چیز دیگری است و در این راه باید از سختی ها گذشت و آن ها را تحمل کرد تا به آن گشایش هایی که در دل سختی ها است بتوان رسید، آن گشایش ها این است که سالک می شوید و در سلوکتان به شرح صدر می رسید، درهای بزرگ تر از غیب به رویتان باز می شود و در پایان به قرب الهی می رسید.»
49':00''
461
0
جلسه 72 گفتگوی حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد مهدی میرباقری» در برنامه سمت خدا در تاریخ 15 آذرماه سال 93 :«نبی اکرم نسبت به ماموریت بزرگی که روی دوششان است و نسبت به آینده نگرانی دارند، خداوند با شرح صدر این سختی را از مقابل ایشان برداشته است، این سختی که خداوند آسان کرده دو چیز است ؛ یکی بار نبوت است که ایشان باید به دوش بگیرند و دوم این است که همه مردم را هم باید هدایت کنند و به مقصد برسانند»
41':45''
288
0
پاسخ «حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی» به این پرسش که «چرا نبوت از نسل حضرت یوسف(علیه السلام) ادامه پیدا نکرد؟ بررسی روایات منقول در این زمینه»منبع: رادیو معارف
04':31''
770
1
0
پاسخ تفصیلی «حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدی» به این دو پرسش که «چرا باید در نماز شب فقط برای مردها دعا کرد؟ و چرا در بین پیامبران الهی، زنان حضور ندارند؟» منبع: رادیو معارف
05':54''
1793
4
0
صحبت های حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «اوضاع مردم جهان قبل از بعثت حضرت محمد صلوات الله علیه و آله و اشاره به هدف بعثت پيامبر از نظر قرآن ...». در تاریخ 1359/03/05
46':00''
2186
0
سخنرانی جناب حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «نبوت و انبیاء» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «مهجزه حضرت رسول الله صلوات الله علیه و چند درس مهم از قرآن کریم». 58/05/26
26':20''
1633
1
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «زندگی پیامبران» برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «زندگی پیامبران و اینکه چرا ائمه ما از قدرت معجزه و دعا و علم غيب استفاده نكردند؟». 58/05/25
26':36''
1156
0
سخنرانی استاد حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «هدف بعثت» در برنامه «درس هایی از قرآن»: «برقراری حکومت عدل، برقراری توحید، مبارزه با طاغوت، تامین امنیت فکری و آبرویی و ... از اهداف بعثت انبیاء». 58/05/23
26':24''
1679
0
سخنان حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «نبوت» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «معنای عصمت، توضیح درباره عصمت انبیاء و امتیاز های مکتب انبیاء». 58/05/23
26':53''
828
0
بیانات حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» درباره «نبوت» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «راههای شناخت پیامبران و نقش معجزه در آن و تفاوت معجزه با سحر و رياضت و اختراع و نبوغ». 58/05/22
26':44''
1727
1
0
سخنرانی استاد حجت الاسلام و المسلمین «محسن قرائتی» در برنامه «درس هایی از قرآن» پیرامون «عدالت اجتماعی، نظر پیامبر و امیرالمومنین علیهما سلام در این مورد و اشاره به علل نیاز به رهبری آسمانی». 58/05/20
24':40''
1906
1
0
نواهنگی زیبا از سخنان «مرحوم آیت الله حسینعلی راشد» پیرامون «اعتقاد مسلمانان به خاتمیت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله)»(تولید اختصاصی بانک صوتی تبیان)(2:22)
02':22''
1960
0
پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث دینی، به این پرسش که «چرا خداوند با حضرت رسول (ص) به زبان مستقیم صحبت نمی کرد؟ حضرت جبرئیل با پیامبر (ص) با چه زبانی صحبت می کند؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (10:27)
10':27''
812
0
پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث اعتقادی، به این پرسش که «با توجه به خطایی که حضرت آدم (علیه السلام) انجام داد، موضوع عصمت پیامبران چه وضعیتی پیدا می کند؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (5:25)
05':25''
583
1
0
پاسخ «حجت الاسلام و المسلمین رضا محمدی» کارشناس مسائل اعتقادی به این پرسش که «خداوند که در سوره ابراهیم (علیه السلام) می فرماید ما هیچ پیغمبری را نفرستادیم مگر بر ملتی به زبان قوم خودش، پس هدایت عامه بودن دین اسلام و خاتم بودن حضرت رسول (صلی الله علیه و آله) را چگونه می توان توجیه کرد؟» منبع: رادیو سراسری معارف (8:19)
08':19''
1260
-1
0

هنرمندان