پادکست

لطفا منتظر باشید ...
پنهان کردن پلیر
صوت تبیان بارگذاری صوت
آلبــــوم
تک فایــــل
ویدئوهــــا
تعداد نتایج : 59
سرمو به زور آوردم بالا. دیدم انگشتاي اون بچه، برعکسِ چند دقیقه قبل که پشت هم می‏خورد رو تخت، آروم‏‌ آروم داره تکون می‏خوره. معلوم بود دیگه نفسای آخرشه. دوباره لبه ستون رو گرفتم. پامو محکم‏تر از قبل فشار دادم به دیوار و خودمو پرت کردم جلو ... نویسنده: یاشار عبدالحسین‌زاده گویندگان: احمد هاشمی، نگین خامسی
10':16''
4153
0
فصل سوم پادکست «جنگ در خانه» سفتیِ آهن که از پشتْ روی مخچه‌‏م بود شروع کرد به لرزیدن. پشتِ هم می‏خورد توی سرم. دستِ دختره به رعشه افتاده بود. ضربات نوک اسلحه داشت دیوونه‌‌‏م می‏کرد. نویسنده: یاشار عبدالحسین‌زاده گویندگان: احمد هاشمی، نگین خامسی
13':45''
6879
0
این قسمت رو با احتیاط گوش بدین! نامناسب برای بیماران قلبی یادم اومد اولین بار میرزایی رو اون روزی دیدم که خودم نسرین رو زده بودم. سی خرداد سال شصت. غرق خون، بغض کرده از بی رحمی روزگار و سید حسین که داشت بهم روحیه می داد یهو گفت:« میرزایی جنازه رو جمع کن تحویل پزشک قانونی بده بعد ما رو پیدا کن.»
08':04''
49036
0
اراذل و اوباش داخل دست من رو قبل از شلیک خونده بودن و از پشت در کشیده بودن کنار و سمت پنجره جاگیری کرده بودن و دقیقا از پنجره سمت چپ در یه نارنجک افتاد روی موزاییک های ایوون و تلق و تولوق شروع کرد به صدا کردن. جفت چشمام روی نارنجک قفل شده بود
06':30''
38611
0
یه امارت اعیونی چهارصد، پونصد متری بود با یه حیاط بزرگ که احتمالا حسابی اتاق و پستو داشت و دقیقا نمی دونستیم چه کارش باید بکنیم. تا اینکه اشتباه بزرگ رو سید حسین مرتکب شد و به حرف عباس گوش داد... کلبه اشباح - فصل دوم پادکست «جنگ در خانه» نویسنده: نیما اکبرخانی گوینده: احمد هاشمی
09':39''
28808
0
از اون موقع تا حالا که پای عباس توی در گیر کرده بود من بارها وارد درگیری شده بودم و هر بار هم بر خلاف میل باطنیم مجبور شده بودم با چند تا بچه دبیرستانی تبادل آتش کنم و این اصلا خوشایندم نبود.
08':11''
3173
0
ما یعنی دقیق‌تر بخوام بگم من و عباس وارد بد هچلی شده بودیم و گیر هم کرده بودیم. یعنی پامون گیر بود. من نه، عباس! البته منظورم از اینکه پامون گیر بود، وجه استعاری قضیه نیست. پامون به معنای واقعی کلمه گیر بود! کلبه اشباح - فصل دوم پادکست «جنگ در خانه» نویسنده: نیما اکبرخانی گوینده: احمد هاشمی
10':50''
3086
0
«صالح بن وهب یزنی» نیزه بر تهیگاه او زد. حسین‌بن‌علی از اسب بر زمین افتاد به گونه راست. فرمود :«بسم الله و بالله و علی مله رسول الله» افتاد و برخاست. پادکست «۵۷ هرتز» از لحظه به لحظه عاشورای سال ۶۱ هجری قمری - برگرفته از کتاب آه، بازنویسی ترجمه فارسی نفس المهموم نوشته شیخ عباس قمی رحمه الله علیه با ترجمه میرزا ابوالحسن شعرانی رحمه الله علیه و بازنویسی حضرت آقای یاسین حجازی حفظه الله تعالی. گوینده: مهدی طهماسبی
23':40''
157311
0
شرم همه چیزی بود که آن روزها یقه‌ام را سفت چسبیده بود و گاهی آنقدر سفت می‌گرفت که نفسم بالا نمی آمد. داستانی واقعی که سال‌های اخیر در کربلا اتفاق افتاد! نویسنده: نیما اکبرخانی - گوینده: داود حیدری
19':49''
48710
0
فصل اول پادکست ۵۷ هرتز با نام «جنگ در خانه» را بشنوید؛ ماجرا از این قرار است که داستان ما را از روزهای نبرد با مارهای درون آستین می‌شنوید. روایت نفس‌گیر و تلخ از برادرکشی و خونریزی خانوادگی! نویسنده: نیما اکبرخانی گوینده: احمد هاشمی
49':24''
13393
0
رادیو مضمون کاری از گروه پادکست‌های «همیشه درمیان» است که با همکاری روزنامه فرهیختگان آماده می‌شود و به گوش شما می‌رسد. این پرونده پیشکش می‌شود به پیشگاه نازنین استاد مطهری | منبع: فرهیختگان
20':28''
33556
0
در فصل «روایت سال‌های جنگ» رادیو مضمون که حاصل ماه‌ها پژوهش در کتب و اسناد غیرقابل کتمان است، قصه مقطعی از زندگی ایرانیان را می‌گوییم که ریشه‌های ماندگاری ایران را آبیاری کرد. منبع: فرهیختگان
02:10':05''
29420
0
روایت سال‌های جنگ، روایت ایران است: ایرانی که بود نه آنچنان که گروهی خاص نمایش می‌دهند. داستان بحرانی‌ترین سال‌های ایران را از زاویه‌ای جدید روایت می‌کند. در فصل «روایت سال‌های جنگ» قصه مقطعی از زندگی ایرانیان را می‌گوییم که ریشه‌های ماندگاری ایران را آبیاری کرد. / منبع: فرهیختگان
02:22':50''
8478
0
پادکست ماجرای ساخته شدن آهنگ بانگ آزادی
03':00''
124099
0
هرکدام از پدرهای ماندگار سینما و تلویزیون ایران، یک وِجهه از شخصیت پدر ایرانی را برای ما به تصویر کشیده‌اند که در جارچی به بهانه روز پدر آن‌ها را مرور کردیم.
05':32''
8447
0
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، با همه مشغله‌ها و مسئولیت‌ها، اهل کتابخوانی و معرفی کتاب‌ها بود. با نویسنده‌های دفاع مقدس در ارتباط بود و آن‌ها راهنمایی می‌کرد.
06':55''
9845
0
چند شب قبل وقتی هنوز تنور جام‌جهانی داغ بود، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال کشور در برنامه تلویزیونی حاضر شد و قرار بود به سوال‌ها و حاشیه‌ها درباره تیم ملی جواب بده. تاج با لحنی که اصلا خوب نبود، به سوال‌های خیابانی جواب‌های سربالا می‌داد! این موضوع توی شبکه‌های اجتماعی هم واکنش‌های زیادی داشت.
04':28''
12446
0
ناراحتی حذف ایران از مسابقات جام جهانی قطر کاملا طبیعیه. اما امسال شرایط ما با دوره‌های قبلی خیلی فرق داره. حالا باید خوشحال باشیم اگر تیم ملی کشورمون رو از ته دل دوست داریم و از باختش ناراحتیم.
04':04''
3153
0
اینکه بعضی از مردم یک کشور، آرزوی باخت تیم ملی خودشونو داشته باشن، یکی از موج‌های عجیب فضای مجازیه! این نفرت پراکنی درباره «تیم ملی ایران» اونقدر سمی و سیاه بوده که صدای همه رو درآورده؛ همه، با هر اعتقادی که فکرشو بکنید!
04':40''
1653
0
پادکست "مردم چی میگن؟" - قسمت پنجم
05':07''
2972
0
تو این یکی دو روز از هر گوشه تایملاینِ توییترِ فارسی، موسیقی پت و مت شنیده میشه! یعنی بزن بزنی بین عزیزانِ براندازِ ساکنِ فرنگ راه افتاده که نگم براتون!
03':51''
2084
0
برخورد با عملیات تروریستی حرم شاهچراغ علیه‌السلام، این روزا بحث داغ فضای توییتره؛ بعضیا با تکرار جمله «کار خودشونه!» از کنار این خبر دردناک رد شدن. اونم در حالی که خود داعش چندین بار رسماً مسئولیت این ترور رو به عهده گرفته. حالا کاربرا با همین جمله «کار خودشونه» شوخی‌های بامزه‌ای کردن.
03':37''
4027
0
این روزا اسم حامد اسماعیلیون رو تو فضای مجازی زیاد می‌بینین. بعضی ها با حمایت از فعالیت‌های این مرد، اونو پدر معنوی ایران میدونن؛ اما خیلی‌هام هشدار میدن که این بیانیه‌های پر از تحریم «آقای پدر» عاقبت به ضرر همین مردم تموم میشه!
04':38''
1537
0
این روزا یکی از موضوعات داغ توییتر، بحث دوگانه سوزهاست! کسانی که تا دیروز برای حضور بچه مدرسه‌ای ها تو مراسم‌های اعتقادی حرص و جوش میخوردند، حالا واسه شعار دادن و حضورشون کف خیابون هورا می‌کشند!
03':44''
1502
0
سهراب سپهری شاعر، نویسنده و نقاش محبوب عصر ما بود. سهراب رو با سبک متفاوتی که در شعر نو به وجود آورد، می‌شناسیم. هنرمند ماجراجویی بود که به فرهنگ مشرق‌زمین علاقه زیادی داشت و به هندوستان، پاکستان، افغانستان، ژاپن و چین سفر کرد. مدتی در ژاپن زندگی کرد و هنر «حکاکی روی چوب» رو اونجا یاد گرفت. صدایی که می‌شنوید، یکی از معدود فایل های صوتیه که از سهراب به جامونده. در این صوت کوتاه که شاید یک گپ خودمونی در منزل یکی از دوستان سهرابه، صدای آقای شاعر رو می‌شنوید که درباره ویژگی‌های معماری خانه‌های قدیمی صحبت می‌کنه.
03':52''
2521
0
«عشق یعنی به تو رسیدن»؛ این یکی از محبوب ترین مداحی های چند سال گذشته ست. شعری در سبک زمینه، به قلم امیرحسین الفت و سعید پاشازاده؛ که، محمد حسین پویانفر مداح اهل بیت، شب ششم محرم سال 96 اونو اجرا کرد. پویانفر تو یه مصاحبه میگه: ما اصول رو نگاه داشتیم. همه ی شور و واحد و چیزهای جدیدی که وجود داره در هیئت ما هست؛ ولی نوحه و دودمه شناسنامه جلسه است و هیچ وقت هم حذف نمی شه. هر سال در یکی از شب های محرم، من گریزی به نوحه های قدیمی میزنم و خیلی هم خوب پذیرفته میشه. معتقدم هیچ مکتبی زنده تر و پویاتر از مکتب سیدالشهدا علیه السلام نیست. روضه همون روضه ست، ولی شیوه های بیان اون در بستر تاریخ جلو میره و باید نوآوری داشته باشه
03':49''
3228
0
حاج ‌اکبر ناظم یکی از مداحان تاثیرگذار و جریان ساز دهه‌ 40 و 50 بود. خیلی از نوحه‌های ایشون به نوحه‌های عزاداری ایام محرم و صفر تبدیل شده‌. "سلام ما به کربلای اطهرت"، یکی از معروف ترینِ اونهاست. جالبه بدونید حاج اکبر سواد زیادی نداشت، فی‌البداهه شعر و نوحه می‌گفت. حاج آقا ناظم اسفند ماه 1363 بر اثر بیماری به رحمت خدا رفت؛ اما تاریخ ثابت کرده که با دم ها و نوحه های زیبایی که خوند، زنده تر از همیشه ست.
04':06''
2492
0
گاهی ممکنه شاعر یک شعرو نشناسیم، اما مدام چند بیت از اون شعرو توی ذهن داشته باشیم و زمزمه کنیم؛ مثل شعر معروف «امشب شهادت‌نامه‌ی عشاق امضا می‌شود»؛ شعری که از قدیم در هیات‌های مذهبی خونده می‌شد و همه باهاش خاطره داریم. اما کمتر کسی از ما میدونه که شعر اون رو "استاد چایچیان" سروده؛ یکی از قدیمی‌ترین و تاثیرگذارترین شاعران آیینی معاصر. چایچیان 94 ساله بود که در آذرماه ۱۳۹۶ بعد از یک دوره بیماری به رحمت خدا رفت. بیاید شب عاشورا زمانی که میخونیم امشب شهادتنامه عشاق امضا میشود، از این هنرمند عاشورایی هم یاد کنیم.
05':17''
3267
0
"امیرهوشنگ ابتهاج" شاعر به نام ایرانی، بامداد چهارشنبه 19 مرداد در 95 سالگی به رحمت خدا رفت. به همین بهانه، اینجا چند خاطره کوتاهمون از این چهره محبوب رو مرور کردیم.
04':59''
1751
0
بعضی روضه ها انقدر دلنشینن که حتی یادمون میره شاید معنی اونهارو متوجه نمیشیم. روضه های "سلیم موذن زاده" اینطوری اند؛ آذری زبان هم که نباشیم از شنیدن "زینب زینب" یا روضه "ابالفضل ش" منقلب میشیم. استاد موذن زاده تو ماه‌های آخر عمر وصیت کرد, که با روضه زینب زینب تشییع بشه. استاد سليم موذن زاده اردبيلي دوم آذرماه سال 1395 در سن هشتاد سالگي در زادگاهش شهر اردبيل به رحمت خدا رفت . « خداحافظ ای آنام باجی آغلاما یانا یانه...» رو دوست داشتني‌ترين اثري میدونست كه براي اباعبدلله الحسين مداحی کرده
02':11''
2097
0
استاد قرائتی: گاهی ما قربانی که می‌کنیم قربان خودمان می‌شود! سیراب و شیردان برای عصر، کله پاچه‌اش برای صبح، این ران برای شوهر خواهر، آن هم برای داماد، این برای خواهر، اصلاً چیزی قربان نشد! قربان یعنی از خودت جدا کن ، عید قربان یعنی اگر گوسفند می‌کشید چشم‌هایتان را ببندید گوشت و دنبه را یک جور بین دیگران تقسیم کنید.
00':42''
3091
0
روز درگذشت مهدی آذر‌یزدی به نام روز ادبیات کودک و نوجوان در تقویم ثبت شده، پیرمرد قصه‌گویی که هیچ وقت مدرسه نرفت اما با کتاب‌هایی مثل "قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب" سهم بزرگی از خودش در خاطرات مشترک بچگی‌های‌مان به جا گذاشت.
04':13''
3080
0
ما برای تهیه این پادکست تجربه نگاری رفتیم سراغ مادرهایی که نگران بی پناهی فرزندان‌شون در این فضای درندشت مجازی هستند، مادرهایی با دنیایی سوال و دل‌واپسی؛ اگر شما هم این دغدغه رو دارید، بشنوید!
11':29''
98302
0
حدود دو سال از شروع کرونا و مجازی شدن درس و مشق دانش آموزان میگذره؛ و تا الآن برنامه دقیقی برای حضوری‌شدن کلاس‌ها اعلام نشده. به همین بهانه تو این پادکست، از سه معلم باتجربه پرسیدیم تو این شرایط "خونواده ها" چطور میتونن تعامل خوبی با "معلم‌ها" داشته باشن؟
08':38''
1148
0
ما برای شما توی قلبهامون حرم ساختیم؛ تا اسمتون همیشه تاریخ زنده بمونه؛ و راه و رسم دست‌های بخشنده‌تون تموم نشه. به بهانه بیست و هشتم ماه صفر «شهادت امام حسن مجتبی(ع)»
07':07''
1105
0
"روضه مجازی‌" یا "هیئت اینترنتی" یکی از راه‌حل‌های روزگار کروناست که اتفاقا تو خیلی از نمونه‌ها موفق عمل کرده و شاید بعدها هم ادامه داشته‌باشه. اینجا با سه نفر از کسانی صحبت کردیم که تجربه خوبی تو برگزاری این هیئت‌های مجازی داشتن.
10':44''
1979
0
اینجا قراره درباره قصه موسیقی‌های خاطره‌انگیز حرف بزنیم؛ مثلا از قطعه محبوب قدسیان آسمان، روایت سال انتشار اون، شاعر اصلی این قطعه و خاطراتی که از صدای خواننده اثر یعنی "علیرضا عصار" داریم.
08':18''
1964
0
ااینجا قرار است درباره قصه موسیقی‌های خاطره‌انگیز حرف بزنیم؛ مثلا از موسیقی دلنشین "سلام"، ایده ساخت آن و یادی از آهنگساز محبوب این قطعه، استاد «حسن کسائی».
08':32''
3646
0
اینجا قراره از قصه شنیدنی‌های شیرین ماه رمضان حرف بزنیم؛ مثلا از اذان ماندگار «محمد آقاتی»، یک جوان خراسانی که بیشتر از هفتاد سال پیش، آوازه صدای زیباش از حرم امام رضا علیه‌السلام به گوش همه ایران رسید.
07':23''
3955
0
روضه‌ها، سرودها و آواهای حسینی از فرهنگ و تاریخ سرزمین ما جدایی‌ناپذیرن. اینجا تعدادی از این صداهای خاطره‌انگیز رو مرور کردیم. به بهانه «سوم شعبان» ولادت امام حسین علیه السلام.
08':36''
3409
0
در سوگ «مرد میدان» اینجا قراره درباره موسیقی‌های خاطره‌انگیز با موضوع شهادت سردار سلیمانی حرف بزنیم؛ مثلا از آواهای محلی، ترانه‌های پاپ، نوحه‌ها و حتی موسیقی‌ خارج از مرزها که به یاد "بزرگمرد مقاومت" اجرا شد.
09':15''
3785
0
گلچینی از بهترین ترانه و آهنگ های شاد سال ۱۳۹۹ تقدیم به شما.
54':28''
24669
0
برنامه دفاع بدون مرز مستندی است که در هفته دفاع مقدس سال 1399 با نگاهی متفاوت به روی آنتن می‌رود.
20':50''
771
0
برنامه دفاع بدون مرز، مستندی است جدید که در هفته دفاع مقدس با نگاهی متفاوت به روی آنتن رادیو گفتگو می‌رود.
20':35''
836
0
(قسمت پنجم) پادکست صوتی «در سالهای دور» روایتی از عاشقانه های قدیمی ... [به روایت سوگند]؛ صداپیشگان : بهار امامی، سعید باصری ، صدابردار : فاطمه حیدری، تدوین: امیر شمس‌الدین احمدی، نویسنده و کارگردان: زهرا اسکافی به چشم های هیچ کسی حسودی نمی کردم بجز اون، تا قبل از اومدنش سوگلی محله من بودم اما ... .
08':22''
464
0
(قسمت چهارم) پادکست صوتی «در سالهای دور» روایتی از عاشقانه های قدیمی ... [به روایت بهار]؛ صداپیشگان : مصطفی جلالی، زهرا اسکافی، سعید باصری ، صدا بردار : فاطمه حیدری، تدوین: الهام اکبری، نویسنده و کارگردان: زهرا اسکافی؛ اشک شوق تو چشمام حلقه زد، سرمو با خجالت پائین انداختم، گونه‌هام داغ داغ شده بودند ... .
07':13''
826
0
(قسمت سوم) پادکست صوتی «در سالهای دور» روایتی از عاشقانه های قدیمی ... [به روایت بهمن] صورتم خیس میشه، قطره‌های بارون شلاق میشن و رو تنم فرود میان، چشامو باز می کنم ...
10':57''
379
0
(قسمت دوم) پادکست صوتی «در سالهای دور» روایتی از عاشقانه های قدیمی ... [به روایت بهمن] هرچقدر هم آروم باشی٬ ریسمونِ اعصابت دسته عشقه… دسته خودت نیست ! ...
08':39''
352
0
(قسمت اول) پادکست صوتی «در سالهای دور» روایتی از عاشقانه های قدیمی ... [به روایت بهمن] آهسته و زیبا قدم برمیداشت، از روز اولی که به این محله اومدیم، مات سبزی نگاهی شدم که پر از شهر بود، تا دیدمش سرش رو پایین انداخت ...
05':23''
1091
0
با عرض تسلیت به مناسبت ماه غم انگیز محرم، گنجینه صوتی تبیان، رادیو آفلاین خود را با موضوع «فواید گریه بر حضرت اباعبدالله الحسین(ع)» به محضر کاربران عزیز تقدیم می کند(14:08)
14':08''
7300
23
0

هنرمندان